ONE -> Občutek krivde za brezveze?! (15.5.2008 11:02:38)
|
Nočem,da me kdo prepozna od sorodnikov,zato sem na novo registrirana. Situacija pa je taka- moj mož je s.p. in je napravil moji mami izdelek po naročilu za neko tretjo osebo za darilo.Ker sem jaz bila ustni posrednik,sem samo povedala želje mame možu,potem pa sta se sama dogovarjala dalje za plačilo itd.Vem pa da ji je mož dal določen popust,kar je bilo za pričakovat.Mama je vmes še kontaktirala moža,da naj bo še dodatno aranžirano kot darilo.Ko je bil izdelek gotov,pravi mož naj sporočim mami,da je vse pripravljeno in da dodatna aranžura znaša toliko in toliko.Mama je znorela,da se nista tako zmenila in zakaj je taka cena,skratka na koncu pravi,da ne bo prišla po darilo.Ker jo poznam,sem bila včeraj raje tiho o tem pred možem,saj sem mislila,da se bo pomirla in spregledala.Danes pa mi niti ne dvigne telefona in mi zvezo prekine.Med malico grem k njej,da končava to burko in se pomeniva kot dve odrasli osebi.Rekla sem naj bo iskrena in mi pove natančen razlog za vse.Pa je začela,da kakšna hčera sem jaz,kako se obnašam do nje itd itd.Jaz pa sem povedala,da mislim,da je glavni razlog,da je jezna,ker ji je mož sploh kaj računal.In je vzkipela,da ne,da sem hudobna,in da koneckoncev bi pa ji res mož lahko naredil to zastonj,saj tudi komu drugemu kaj takega naredi zastonj,češ ona pa še njegove (najine) otroke pazi.In me je skoraj vrgla iz bajte. Jaz pa sem rekla,da hočem zadevo razčistit ali pa ne pridem več k njej,ker me je zaradi svojega slabištva porabla v situaciji,da sem jaz izpadla grda,ker sama noče povedat,da je užaljena zaradi denarja. Mož mi je itak rekel,da naj se sami zmenimo,kako pa naj se on,če se mi med sabo ne moremo.Ima prav,ampak mama bi njemu povedala drugo zgodbo in morda bi rešli problem,ampak on noče kontaktirat z njo in ga v bistvu tudi razumem. Največji problem pa je,da se jaz počutim zelo slabo zaradi vsega skupaj.V bistvu imam slabo vest,ker sva z mamo zaostrili odnose do te meje,da sedaj ne bova kontaktirali.Imam pa otroke,ki radi gredo k babici,in tako se stvar zakomplicira.Očitno jih bom vozila tja in potem prišla po njih po novem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Pa tudi nočem bit več dežurni krivec za komplekse in slabe lastnosti svojih staršev.Mislim,da nisem naredila nič slabega,vendar se vseeno počutim prazno in žalostno. Komentarji vseh pogledov dobrodošli!
|
|
|
|