|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novalac = zaprtje!
16.2.2005 8:38:59   
Anonimen
Pred par dnevi sem poročala o tem, da je naš sinko zaprt in da uporabljamo Novalac proti krčem.
Tega med seboj nisem nikoli povezovala, vendar povezava je.
Z Novalaca proti krčem smo za več kot en teden prešli na tistega proti zaprtju, poskušali z dodajanjem laktoze, kamiličnega čaja, sladkanega s kuminovim sirupom, nasploh dodajali veliko tekočih, preizkusili tudi svečke proti zaprtju - vendar, kakal je le s stimulacijo s pomočjo termometra in še to z velikim naporom, večkrat "kozje bobke".

Predvčerajšnjim zvečer pa sem prešla na Comformil in danes zjutraj je bila plenica POLNA, ampak res polna, mehkega kakca.
Je sicer take temno zelene barve, vendar JE!!!

Ima morda kdo izkušnjo, če čaji obarvajo blato?
Pred zaprtjem je namreč bilo lepe gorčične barve.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novalac = zaprtje!
16.2.2005 9:26:04   
andrej1
Selena to je normalne barve blato za otroke hranjene po flaški. Tudi naš ima bolj temno zelene barve blato. Seveda uporabljamo samo comformil.
Me veseli, da ste končno napolnili plenico. Kar tako naprej!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novalac = zaprtje!
16.2.2005 9:27:44   
maya1
živjo!

mi dajemo Timiju :duda: novalac navadni v svetlo modri škatli, pa nima nobenih problemov z zaprtjem. kaka 2-3 krat na dan, pa tudi nima problemov s krči. poskusi s tem, mogoče bo pa uredu.
lp
maya1

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novalac = zaprtje!
16.2.2005 9:28:37   
KIRA
živijo. po adaptiranem mleku je blato zeleno, ne tako kot ćče je dojen. takrat je rumenkasto ali celo oražno.
ti pa priporočam, da trajno ostaneš pri comformilu, če ima dete težae s prebavo oz. z zaprtjem. jaz sem vsa melka sprobala, razen novalac, pa je bilo pri vseh nekaj narobe. se je mala matrala in matrala...
pol pa sem sprobala comformil in je blo vse krasno. nikar več ne menjavaj!!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novalac = zaprtje!
16.2.2005 14:11:22   
Petra P.
Tudi naš je že menjal vse barve blata. So nam povedali, da je razen tega kako hrano mu daješ, zelo pomembno še nekaj: če ima otrok zeleno blato (včasih kot špinača) to pomeni, da ga napenja. Ampak pri našem so se s Comformilom pol krčki umirili. Zdaj pa smo spet prešli na samo dojenje in kakamo zelo zelo redko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?
Janjikaaaa

Ali ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)

Da (36%)

Ne (64%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!