|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj bi ve dovolile da vam?
18.5.2008 18:55:09   
hmm...
Jaz ne bi dovolila da mi sprožijo porod.
Tako kot so že nekatere napisale, boš slej kot prej rodila.

Pa še user posted image  bo pripravljen kar je NAJPOMEMBNEJŠE!

Želim ti lep, čimkrajši porod, in seveda zdravega in živahnega user posted image .

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.5.2008 21:39:11   
sazi

Ne vem no - če bi tole označila za pogumno ali nespametno, da ne rečem, za neodgovorno. Ne morejo roditi vse ženske brez pomoči, zato pa je včasih toliko porodnic umrlo. Ker otrok ni šel ven, pa bi že zdavnaj moral in se je slabo končalo za oba.

Če zdravnik presodi, da je sprožitevi n pomoč potrebna, se ni za hecat. In potem bo spet cela polemika, kako je pa ena porodnica umrla in kako grdi so v tej in tej porodnišniciuser posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.5.2008 21:41:47   
Anonimen

Ne vem no - če bi tole označila za pogumno ali nespametno, da ne rečem, za neodgovorno. Ne morejo roditi vse ženske brez pomoči, zato pa je včasih toliko porodnic umrlo.

Se strinjam.

Tezko je kar na pamet reci, samo na podlagi stevilke, **** dni cez rok, ali je ze pravi cas ali ne. Verjetno je treba pogledat se kaj in se na podlagi tega odlocit ali ja ali ne.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.5.2008 7:15:35   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Ne vem no - če bi tole označila za pogumno ali nespametno, da ne rečem, za neodgovorno. Ne morejo roditi vse ženske brez pomoči, zato pa je včasih toliko porodnic umrlo. Ker otrok ni šel ven, pa bi že zdavnaj moral in se je slabo končalo za oba.

Če zdravnik presodi, da je sprožitevi n pomoč potrebna, se ni za hecat. In potem bo spet cela polemika, kako je pa ena porodnica umrla in kako grdi so v tej in tej porodnišniciuser posted image

To je pa tudi res.

Ena je napisala, da bi bilo treba kontrolirati plodovnico in potem se na podlagi le-te odločiti za sprožite ali ne. In se čisto strinjam.

Saj pravim, v mojem primeru ni bilo ene besede o tem, zakaj sprožiti. Razen vprašanj, ki so mi jih postavljali, zakaj noče mali ven. Drugega ne vem nič.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.5.2008 7:26:11   
Anonimen
men se zdi da nekatere porod jemlete zlo tko na izi. oz da vse kr čutite in same veste. js ne vem a ste res tako povezane s svojim telesom in otrokom v trebuhu da kr veste? men se sanjalo ni o ničemer kaj se dogaja!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
19.5.2008 11:24:22   
srki
Jaz ga ne, zato pa sem bila samo tiho in delal, kar so mi rekli. Ker, kar se tega tiče, pa res nimam ama ništa pojma. In se mi zdi neumesno, vtikat ali pa nasprotovat. Verjetno tudi sedaj, če mi bodo sprožili porod, ne bom imela jajc in rekla ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.5.2008 12:46:25   
tatam
Tudi jaz bi rekla tako,da se najprej pozanimaj zakaj ga sploh hočejo sprožit! Po moje kar tako zaradi lepšega že ne!

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.5.2008 13:12:52   
Anonimen
Jaz sem bila odprta 3 cm že skoraj 14 dne pred PDP-jem, pa se ni nič dogajalo, nobenih popadkov. Je pa takrat enkrat tudi začel imeti user posted image visok srčni utrip. Pa je imel visokega, pa je padel, pa spet visokega - res zelo visokega (tudi do 200 - do 180 je pa normalen), kar bi lahko kazalo tudi na srčno napako... In oni so kar čakali, ker so celo nosečnost govorili, da je otrok bolj majhen, bolj suh, pa da sem lahko zanosila kasneje ali pa je zahiranček. In okoli roka so kar rekli, da sem itak zanosila kasneje... pa nobenega UZ od 35 tedna dalje (ko sem imela kontrolo zaradi zahiranosti otroka), niti mi niso pregledali plodovnice. Vse kar sem si tisti trenutek želala je bilo, da bi rodila in prijela sina v naročje, da bom sigurna, da se mu ne godi slabo. Rodila 6 dni čez rok, plodovnica je bila zelena, sin pa je imel 53cm in 3490g! Tolk o zahiranosti in kasnejši zanositvi! Naslednjič, če me kdo vpraša, če želim, da mi sprožijo porod magari teden pred rokom bom sigurno za!

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?