srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Če bi se jaz še enkrat odločala, ne bi dovolila, da mi spriožijo porod. Bila sem 8. dan čez rok, malo doprta, ampak še zdaleč za rojevanje. Ne rečem, sam porod je potem potekal brez težav, štiri ure je bilo vsega konec, vendar moj otrok še ni bil pripravljen na porod, kar se je pokazalo po rojstvu. Bil je preveč utrujen, ni zmogel sesati, pristal na glukozi, vse to zaradi prezgodnjega rojstva. No, danes mu nič ne manjka, ampak ne bi še enkrat dovolila,. Verjameš, da sem sama tudi pomilsila v mojem primeru tako? Res, da sem bila več čez rok. Ampak, glede na to, da se ni nič dogajalo, sumim tudi, da mi G ni dal pravega PDP. Namreč, v tej nosečnosti so mi ga premaknili. Najprej so mi po ZM določili 25.8, nato pa po UZ (velikost ploda in vse, kar gledajo), ga prestavili za 15 dni! Se pravi, 10.9. Niti takrat, niti sedaj nisem imela točni M. Zdajšnji G je to torej upošteval, prejšnji pa, predvidevam, da ne. Razen če so bile res vse mere otroka takšne, da mi je rok pustil. Predvidevam, da bi tako moralo biti tudi v prvo, ampak kaj čem. Ko so mi premaknili rok (sedaj mislim), sem takoj na prvo nosečnost pomislila. Le zakaj sem bila zaprta in se ni nič dogajalo? In tudi to, da otrok ni bil pripravljen sodelovat pri dojenju in kar je bilo vse kasneje, tudi pravim, da je točno to. Na srečo na glukozi ni bil, so mi pa že v P dajali dodatke! Na koncu pa še ročno luščenje posteljice. Upam, da me pa sedaj presenti in me prehiti, res bi rajši videla, kot pa da spet čakam!
|