|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vztrajati ?
16.5.2008 14:03:14   
metaa
Vidiš, tole tvoje pismo je dokaz, da ljudje nikoli nismo zadovoljni, tudi če se nam cedita med in mleko. Če je premalo pozornosti, ni prav, če pa jo je preveč - če nas ima nekdo iskreno rad - pa spet ni prav. Čudni smo.
Jaz osebno bi si obliznila vse prste, če bi mi moj partner izkazoval tako iskreno ljubezen. Jaz tudi mislim, da je vseeno treba gledati tudi na otroke. Zdaj če je skoz nerazumevanje in kreg, jasno da to ni primerno, ampak dej mi povejte, kaj bo pa pri drugih? Nekaj časa bo vse krasno, pa po 12 letih z nekom drugim? Mislim, da boš na istem, oz. glede na tvoj primer na 100% slabšem.
Seveda ti želim, da bi bila srečna, ampak povem moje mnenje. Upam, da se bo vse uredilo, najprej pa poskusi pri svojem.

(odgovor članu sc-2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vztrajati ?
27.5.2008 11:18:47   
PIAF
Pri meni je bilo enako, samo da še nisva imela otrok. Imel me je neizmerno rad, me nosil po rokah, zanj sem bila kraljica. Vendar jaz sem čutila le globoko prijeteljstvo, iz katerega se je najina zveza razvila.
iskala sem vzroke drugje, ga obtoževala za to in ono, brezvezne malenkosti, hrepenela po drugih moških...
Potem je prišel nekdo, ki me je omrežil, bila je ljubezen na prvi pogled. Prekinila sem svojo 8-letno zvezo in to kar na hitro. Bilo je hudo, saj sem ga imela ful rada in se mi je smilil, ampak z novim sva imela toliko skupnega, bila sem takooo zaljubljena....
Danes imam z njim 2 otroka, pa sem v podobni situaciji spet, kot ti, le da ni tako črno kot je bilo prvič. Oddaljila sva se predvsem zaradi otrok, pa verjamem, da bo bolje, ko malo zrastejo in bova imela čas zase, saj zdaj enostavno večeri pripadajo otrokom, potem pa si že tako utrujen....
Večkrat pomislim na prvega fanta, kako drugačen je bil od tega. Ta me ima rad, ampak ne zna izražati svojih čustev, ne zna reči oprosti, ko mu je za kaj žal, ne zna me razvajati, nositi po rokah, zna me tudi grajati in mi povedati, kaj mi gre, ne daje mi skozi občutka popolnosti, kot mi ga je prvi....

Hočem povedati to, da če je nekdo preveč dober z nami in nam položi vse na pladenj, tega ne znamo dovolj ceniti...bolj nam je zanimivo tisto, kar ostaja malo skrito,...več je adrenalina, bolj se mi trudimo...

Ne vem, če sem ti kaj s tem pomagala, sama se boš morala odločiti, če še je kakšna iskrica. Jaz bi naredila poskus sama s sabo. Zavestno bi se odločila, da se spremenim, da poskušam nekaj narediti, da prebudim svoja čustva (to sem sama naredila pri bivšem - šla sem k njemu in še zadnjič razčistila s svojimi čustvi, ga objela, se stisnila k njemu...vendar sem mislila le na sedanjega...).
Če boš ugotovila, da res ni rešitve, mu povej, obrazloži in lepo v miru končajta vezo. Dober test je tudi to, da za en čas ločeno živita. Ne da sta službeno ločena, ampak da živita najmanj 1 mesec ločeno...

So načini....najdi ti zase pravega in se pravilno odloči, da ti ne bo enkrat žal!

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?