Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
karin moj mož vsakič ko se naje sklene da bo shijšal, ker je predebel in ne bo več pasal v kombinezon.
Ma jst sploh opazila nism da se tolk redim. Sej vem da se bebasto sliši sam res nism. Prvih 10-15kil sm ful opazila, pol pa sploh več ne. No, ni se mi zdelo tako hudo. Dokler se nism enkrat na eni sliki z punčko od kolegice vidla. Sm šla bruhat dobesedno. No, od takrat mal bolj realno sliko o sebi vidim. Pred tem sm se pa skoz tolažila da ni tko hudo.
karin moj mož vsakič ko se naje sklene da bo shijšal, ker je predebel in ne bo več pasal v kombinezon.
Ma jst sploh opazila nism da se tolk redim. Sej vem da se bebasto sliši sam res nism. Prvih 10-15kil sm ful opazila, pol pa sploh več ne. No, ni se mi zdelo tako hudo. Dokler se nism enkrat na eni sliki z punčko od kolegice vidla. Sm šla bruhat dobesedno. No, od takrat mal bolj realno sliko o sebi vidim. Pred tem sm se pa skoz tolažila da ni tko hudo.
ej, to maš pa tako prav. jaz se sama sebi tudi zdim še vedno twigica, kot sem bila včasih. pa mam 14kg več zdaj. ko se pa vidim na slikah, se mi pa zdi, kot da me je nekdo pojedel in sem jaz zdaj nekje spodaj v njegovi koži. in res se kvaliteta življenja zmanjša, sem enostavno prej brez sape, težje se premikam ... pa mam samo 14kil viška.
karin, ko boš enkrat rodila, pol se pa javi in bova skup hujšali. lahko pa tut zdej, sam jaz še ne bi čist prec k še dojim. sej veš, dojit pa mislim še kar nekaj časa, vsaj tja do OŠ.
Kilogrami...hmmm, jaz sem začela malo migat, ravno včeraj smo prekolesarili čez 15 km in sem se počutila božansko. Le zakaj nimam volje za športat Saj tudi če kile ne grejo dol se človek počuti kot prerojen.
Ej, Volga, a lahko ti meni prosim še enkrat pošlješ tiste slike od frizure, ker jih je butelj zbrisal. Ker danes se gremo pa res strišt in to tako. Pa če lahko kar v službo.
ja, bom, samo ne vem, če jih imam tukaj gor. Daj mi še enkrat mejl, ker ga ne morem iskat.
Karin, kaj pa če bi te me malo v rit zbrcale? bi šlo?
Karin, kaj pa če bi te me malo v rit zbrcale? bi šlo?
Pridno hujšam da se bom spravla v obleko avgusta. Pa moj si je upiču u glavo da bo moj osebni trener in me goni okol jezera. Se mu je končal zimski fuzbal, zdej se pa name spravlja. No pa sej je kul . Sam on ma ful daljš noge tko da k ena kura vsa zaripla laufam za njim. Celo na slivnco(en hribčk kle pr nas) me je vleku, matr sm mislna da me bo infarkt. Pa uni k so dol hodili so me tud kar tko sočustvujoče gledal
Drgač pa men ne more noben pomagat če jst nočem. K sm trmasta k hudič. Morem kar sama si popucat v glavi, ne more noben to namest mene narest.
Pa sej veš, da velikost "ni pomembna"... tehnika je tista. Vsaka zase pa itak raztura. Al je slučajno tukaj gor katera, ki tega ne počne (pa ne mislim s korenčkom... packe jedne)
Pa sej veš, da velikost "ni pomembna"... tehnika je tista. Vsaka zase pa itak raztura. Al je slučajno tukaj gor katera, ki tega ne počne (pa ne mislim s korenčkom... packe jedne)