|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
23.5.2008 16:20:05   
Katina
kasso, ti imaš pa tri take user posted image . Komot bi bili lahko manekeni. Tko so cortkani, da bi jih kar pojedel.

darmar, torej čakamo na ponedeljek.

barbaw, ja doma imam zlatega user posted image .  Dobro taktiko si ubrala, da počivaš takrat, ko Maja spi. Mislim, da telo po porodu res potrebuje tudi počitek. Meni je patronažna rekla, da čajček potrebujejo tisti user posted image , ki so več kot 1/2 na AM. Naš pikec ima kar probleme, ker ga po obroku zvija. Študiram, da bi mu občasno naredila mal čajčka.
Super, 90 si si spumpala. Za moje pojme je to ogromno user posted image . Mi smo si danes sposodili tehtnico od patronažne, ki je pokazala, da pri meni spije cca 30 ml user posted image . No, bolj to kot ničuser posted image .

Sončnica Sandra***,
Katina: joj kakšnega cukrčka imaš ti doma!
Pa ne enga, ampak tri!

mya26, jaz imam namen poslati zahvalo. Najbrž bom kupila enobarvne čestitke, gor nalepila slikco našega mulčka in notri napisala zahvalo.

špelin@ ne pretiravaj. Tudi jaz sem skakljala kot zajček doma in tudi meni se je potem zvrtelo. Od takrat pa se mal pazim. Saj bo hitro tale doba mimo in bomo take kot prej. Ne take, celo boljše user posted image .

narava, z veseljem preberem tvoje poročilo iz LJ. Pa sej ne moreš v P, kaj bomo pa me brez tvojega raporta?user posted image
Hvala za poročilo o ****.

čmrlika, Taja je ful luštna velikookica. Kakšni magnetični učki user posted image .

valentina in edinaos; tudi vajin čas pride. Kmalu.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 926
23.5.2008 17:19:15   
darmar
Valentina ti vsaj veš, da v ponedeljek je pa res zadnji rok. Jaz pa nisem več tako zelo prepričana. Sem mislila, da bi me amnioskopija kam nagnala, pa vidim, da tudi s tem ne bo nič, saj res ni bilo nič boleče in pretresljivo. Tko da upam, da se čim prej kaj zgodi. Pa še tok neumno vreme je, da sem vsa zaspana, brez vole, energije. Edino s tamalim sva šla v Kr. v glasbeno šolo pripravnico se vpisat. Je pa fantek moj prehlajen, mal težje diha, kašlja, težko govori, tko da ni 2x za rečt, da bo šel jutri v dežurno. Sej mi itak zbolimo čez vikend.

Vse punce ste kot rožice, in seveda vaši novorojenčki tudi. Komaj čakam, da pogledam tudi naši dojenčici v oči. Lepo se imejte.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 927
23.5.2008 17:22:37   
Pepita
Pozdravljene, mi smo po enem tednu doma že lepo uigrani. Dojimo se ne 3-5 ur, ponoči spimo in nič ne jokamo. Tako, da sta mamica in ati res user posted image .

Počasi se navajamo na sveži zrak in upam, da bomo jutri že dalj časa zunaj, da bi le bilo lepo vreme.

Sem brala o **** in gneči v P, ne boste verjele kaj smo me preživljale v SG.
4 v majhni sobi,  2 sta imeli skoz najmanj 5 ljudi na obisku, najhuje je bilo popoldan, ko jih je bilo 10 pri eni (ne pretiravam). Pa od ene mož je takoj, ko je v sobo stopil okno zaprl, ker baje njegovemu user posted image piha. Tako, da smo bili v tej gužvi tudi brez zraka. Ni bilo nobenega miru, pa v tistih srajcah se obračat po postelji, pa skoz paziš, da ti kje kaj ven ne gleda user posted image . Priznam, da se mi je mešalo sam zaradi malega  sončka se je splačalo. Pa sreča, da sem imela 1 normalno cimro, da sma se mal tolažle.

Da ne govorim o gužvi na vsem oddelku, nikoli očiščenih WC-jih in še in še. So pa določene sestre, ki zaslužjo vso pohvalo in še več, ker so nam vsaj kakšno minuto, navkljub obilici dela, polepšale.

Je pa res, da manj ko kompliciraš, bolje jo odneseš pri sestrah. Jaz nisem imela nekih večjih problemov, pa tudi nisem se mislila sekirat zaradi njih. Imela sem svojega pobiča in uživala, tudi 2 dneva, ko nisem imela mleka in sem jokala z malim, ki ni dobil dodatka, ampak potem je prišel naval in je ves trud poplačan.

In zdaj, ko gledam najin zaklad, vem zakaj so levinje tako zaščitniške, nikoli si nisem mislila, da je materinski čut tako močan. Kako v hipu pozabiš na ves svoj egoizem in se popolnoma predaš. Upam, da mi nikoli ne bo težko narediti nekaj za user posted image .

Sem se malo razpisala, me malo čustva dajejo, pa upam, da ni preveč zmedeno napisano. V glavnem, tako srečna kot sem sedaj še nisem bila.

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!
Držim pesti za vse, ki to še boste.

Lp

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 928
23.5.2008 17:52:43   
Anonimen
Punce, a mogoče katera ve ali  je St.Barbara rodila v Postojni??? Estrella sprašuje, če je še tam???

(odgovor članu Pepita)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
23.5.2008 17:59:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Imam pa tudi včerajšnjo novičko od stBarbare, ki sem jo prebrala na Rodili smo:

Danes smo dočakali našo malo Frido (54cm, 3670g). Obe se počutiva vredu. LP iz LJ porodnišnice.

edinaos, StBarbara je v LJ user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 930
23.5.2008 18:02:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Imam pa tudi včerajšnjo novičko od stBarbare, ki sem jo prebrala na Rodili smo:

Danes smo dočakali našo malo Frido (54cm, 3670g). Obe se počutiva vredu. LP iz LJ porodnišnice.

edinaos, StBarbara je v LJ user posted image

thanks špelin@, kako mali lepotecuser posted image user posted image user posted image ??? kako si ti????

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
23.5.2008 18:30:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
thanks špelin@, kako mali lepotecuser posted image user posted image user posted image ??? kako si ti????

Pri nas se imamo res lepo - punci sta tako navdušeni nad malim, da ju kar razganja od ponosa user posted image  Pa mali me je zelo presenetil, ker je zaenkrat zelo priden user posted image  Ogromno spi in ne tečnari user posted image  Sicer se dojiva na 2 uri oz. tudi manj (sploh ponoči - preteklo noč sem ga dojila 6x user posted image ), ampak je v enem dnevu pridobil celih 100 g - od včerajšnje odpustne teže do današnjega tehtanja patronažne.

Kako kaj tvoje počutje? Sprehodi že kaj delujejo - ali naj raje rečem pohodi user posted image ? Mala princeska pridno brca? user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.5.2008 18:33:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
23.5.2008 18:35:32   
kodrana
punce pozdravljene. končno se malo javljam.

za mano so zelo težki dnevi. porod je bil hiter. punči je zdaj že ok.

sem pa depresivna in je hudo. danes sem obiskala psihiatra in mi je predpisal helex in tudi antidepresiv. me je pa zelo strah. namreč polno dojim in antidepresiv le ni tako nedolžna stvar. ne vem. kaj menite ve?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 933
23.5.2008 18:41:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

sem pa depresivna in je hudo. danes sem obiskala psihiatra in mi je predpisal helex in tudi antidepresiv. me je pa zelo strah. namreč polno dojim in antidepresiv le ni tako nedolžna stvar. ne vem. kaj menite ve?

Moj nasvet: KLIK

Pokliči, pogovori se. Sama sem dala čez precej hudo krizo po prejšnjem porodu in tudi zdaj me je včeraj pošlatala stiska, ampak sem dala čez pogovor, pogovor, pogovor, pogovor!!!!!!!!!!!! Če me bo še zvilo, bom spet prakticirala isto. Vem, kako je težko, vem, kako duši, stiska, kako nisi sam svoj, kot bi te kos za kosom nekdo odtrgal od lastnega bistva user posted image  Ampak se da prebroditi in jaz trdno verjamem, da ti bo uspelo!

Glede zdravil in dojenja pa lahko poleg psihiatra vprašaš še ginekologa in pediatra. Lahko tudi na mon-ovih forumih Pediatrija in Ginekologija in porodništvo.

Pogum in glavo pokonci - iz te luknje se da zlesti, čeprav zdajle ne izgleda tako, trdno mi verjemi!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 934
23.5.2008 19:16:40   
Taula
Kodrana...drži se. Kot je rekla Špelin@...ne zapiraj se vase. Kmalu bo bolje in boste uživali v novem življenjuuser posted image user posted image

Estrella..čestitamuser posted image user posted image

StBarbara..čestitamuser posted image user posted image
Edinaos....bajba jaz vedno upam da bo pisalo da si že rodila. Izpolni mi željouser posted image  Hecam se...do nedelje boste trije že.user posted image user posted image

Kasso...tvoji trije user posted image  so pravi lepotci.

Katina..ne obupaj. user posted image Mleko bo prišlo. Koliko časa jemlješ tablete lahko? Jaz trenutno malo podojim 3x direkt iz dojk, 1 do 2x dam moje mleko po flaški (110-120 ml), 2-3x pa dodatekuser posted image  Sem si kupila kar električno črpalko, ker z ročno sem popuser posted image  Vse trdo, nič ven šlo, vzelo ful časa. Električna je super, posebej ponoči ko sem komauser posted image  Ma ne vem..sej naročamo z malo in črpalko, ma mleka ni dovolj popoldne da se naje. Samo zjutraj/ponoči mi ven teče da ga spumpam ven ene 60, da je mir do zajtrka za malo. Mi ga je škoda ko mi ven tečeuser posted image
Kaki čajček imaš to v mislih? Ta za lažjo prebavo..komarček varianta?user posted image

Za vse, ki dojite: kolikokrat dnevno (oz. nočno user posted image ) priklopite vaše user posted image ? Oz. na pribl. koliko časa.

Moja je iz dojke na caa.3 ure. Zjutraj celo na 4. user posted image  Samo dojiva se le 3x na dan. Zjutraj 2x in zvečer pred kopanje za 10 min da se manj dere, ko se umivamo in potem po kopanju na polno. Vmes pa ven pupmpam po malem da naročam.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 935
23.5.2008 19:19:11   
Taula
Špelin@ hvala za geslo. Mali je user posted image user posted image  Slikica z sestrico je pa user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 936
23.5.2008 19:26:31   
kasso

Punce, a mogoče katera ve ali  je St.Barbara rodila v Postojni??? Estrella sprašuje, če je še tam???

sesil bo sigurno v PO P vsaj še 2 dni! Saj se je spomni s srečanja v Boccacio! V kateri sobi je estrella?

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

kodrana daj poberi se čimprej...misli pozitivno, sploh pa če drugače ni nič narobe in kot pravi špelin@ pogovor pogovor pogovor.... na tvojem mestu bi helex takoj opustila in probala s kašnimi lažjimi pomirjevali, če jih boš še potrebovala...sploh pa, če dojiš! Od helexa lahko postaneš odvisen,ni pa nujno... človeka pa čisto zmeša, vsaj mene je, ko sem ga občasno vzela...mamo pa že na daleč vidim, da je zadrogirana s helexom. Ima pa tvoja punčka prelepo ime..... je bila v ožjem izboru tudi pri nas. Moj  je imel v igri 5 imen, da bomo dobili Varjo pa sem izvedela šele, ko je babica po porodu vprašala, "kako ji bo pa ime?" in je moj  ponosno izjavil "Varja".

špelin@, hvala za tvoje zs...imam ogromno vprašanj in ne vem kje začet. Danes sva z Varjo same in bom kasneje probala malo več napisat. Moj ima srečanje s SŠ par km stran, otroka pa spita pri tašči...tako da jaz počivam.... user posted image Drugače pa mislim zelo pozitivno, ker mi drugega itak ne preostane...moram biti močna za moje sončke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
23.5.2008 19:33:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Za vse, ki dojite: kolikokrat dnevno (oz. nočno user posted image ) priklopite vaše user posted image ? Oz. na pribl. koliko časa.

Ponoči sem sama kriva, če se doji na 2 uri, ker med dojenjem zaspim in ko se zbudim čez dve urci in jo prenesem v posteljico se seveda zbudi in spet jo podojim, ampak ona le par minutk vleče, da se pocarta in zaspi kot top ob meni...tako lahko spi tudi po 4 ure...povprečje je tam nekje na 3 ure...podnevi pa spi kadar spi večinoma po 3 ure.....zdaj je zbujena od petih popoldne in jo stalno nekaj matra ta trebušček, tako da sem jo imela priklopljeno že ne vem kolikokrat, ampak bolj za cartanje...lakote lih ni...mogoče pa bo zdaj vseeno zaspala v svoji zibelki, ker le občasno malo pojamra in gleda okrog, ne joka....
Drugače pa nimam določene ure za dojenje... če je pridna in spančka, je to tam na 3-4 ure, če ne pa vsake toliko po malem.

Sem pozabila povedat, da ko sem bila v PO P, smo bile kar štiri majčice iz RR, jaz, Naty, Goya in buccka..ni bilo dolgčasuser posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 23.5.2008 19:40:29 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 938
23.5.2008 20:42:01   
Katina
kodrana user posted image user posted image user posted image , jaz ti ne znam kaj dosti pomagati, ampak sem prepričana, da so nasveti špelin@ in kasso pravi, saj prihajajo iz njunih izkušenj. Upam, da se čimprej izviješ iz začaranega kroga otožnosti. Vem, da je lahko reči, da misli pozitivno, vendar bi morda lahko poskusila tudi s tem, da si vsako jutro ko vstaneš rečeš, da bo ta dan zagotovo lep, saj si mamica čudovite deklice, ki povrhu še polno doji user posted image . Poskušaj najti veselje v malenkostih. Morda ko bo posijalo sonce ravno v tem, da bo lep dan in bosta šli lahko na sprehod. Ali v tem, da boš opravila kakšno dobro delo npr. dala prat stroj perila ali kaj podobnega. veseli se micenih stvari, morda je kakšni tvoji rožici zrastel nov poganjek? Večkrat pridi na net in poskušale ti bomo pomagati.

Tudi jaz sem imela danes že krizico. Zakaj? Moja ahilova peta je namreč dojenje. Mali sploh ni hotel vlečt in se je drl kot zmaj, nato smo ga nahranili po steklenički in je pojedel kot navadno 60ml, nato pa še 35 ml. Pri tem je zadovoljno cmokal, da je kaj. Ko sem si nato hotela spumpat tisto, kar naj bi nastalo v mojih dojkah sem pristala na čisti ničli. No, to je bilo pa le preveč zame in sem planila v user posted image .

Taula, tablete lahko jemlješ max 10 dni. Danes jih jemljem že 5. dan in tudi izjava patronažne ni bila kaj posebno vzpodbudna v zvezi s povečanjem proizvodnje. Jaz sem do zdaj uspela načrpat max 40, kar je svetlobna leta oddaljeno do 110-120ml, ki uspejo tebi. Mleko mi nikoli ni iztekalo,tudi kaj posebno polnih dojk ne čutim. Čajček smo kupili kar Hippov - mislim, da je komarček, ja. Drugače so pa OK tudi blage nesladkane kamilice. Mi2 se dojiva na cca 3-4 ure čez dan. Ponoči pa ko se zbudi. Vedno najprej dojim, nato dodajamo. Dojim pa vedno po 10 minut na vsaki strani. Kaj pravite, je to OK? Morda bom tudi jaz uporabila tvojo taktiko z vmesnim pumpanjem, kakor ti praviš, da naročaš. Mogoče bo kah učinka. Čeprav sem mislila, da sem že imuna na sekiranje okrog dojenja, zgleda globoko v sebi še nisem razčistila. Želja je bila prevelika, da bi uspela brez sekiranja.

kasso user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 939
23.5.2008 21:19:47   
Anitka
Čer!

Kako ste? Jaz sem že cel dopoldan take slabe volje in mi sploh ni za pisat saj vas ne bi rada morila. Imate že itak vse polno svojih skrbi. Se bom pa vseeno na kratko le izpovedala. Najprej seveda vsi ti nadležni klici, pa SMS-i in maili od ljudi s katerimi ne komuniciram prav veliko ampak le občasno, pa potem srečevanja znanih ljudi in manj znanih ljudi in vprašanja: A ti še nisi rodila? Joj, boga..., Kdaj maš pa ti rok? A te niso že včeraj v P odpeljali.....user posted image Pustite me že pri miru!!!!!

Pa na hipe me malce panika začne dajat, ker sem po konstituciji bolj ozka in me je kar malce strah poroda in dolgega mučenja, ker imam občutek, da bo detece kar veliko. Saj vem, da bo na koncu vse poplačano, ampak....

Pa potem se bojim, da ne bom mogla dojiti čeprav si tega močno želim.

Pa še ogromno je teh pa-jevuser posted image user posted image user posted image user posted image Vglavnem rada bi, da bi bilo vse skupaj že za mano in da bi lahko končno spoznala to tako dolgo in težko pričakovano bitjece, ki mi že sedaj pomeni vse na svetu.

Se opravičujem, če sem malce zatežila.

Kodrana jaz držim pestke, da te hude in težke ure kmalu minejo in kot so ti že svetovale moje predhodnice - pogovajaj in pogovarjaj se, piši na RR-jo, oglasi se nam- lahko tudi na ZS in sledi tisti drobni lučki na koncu temnega tunela, ki te pelje iz te krizice. Objemi malčico, stisni se k njej, ona je tvoj žarek, tvoje upanje... Drži se draga naša prijateljica.

Katina upam, da dojenje steče kot si sama najbolj želiš.

Vsem mamicam in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vse lepo in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 940
23.5.2008 21:31:13   
kasso
katina, po mojem je ok, da probaš najprej podojit na vsaki strani po 10 minut...kar se tiče pa iztiskanja mleka, je tudi meni mučno in zelo počasno.... nikoli pa mi ni uspelo izstisnit veliko, razen če so bile dojke res polne....
Medtem pa ko otrok vleče dojko, je to veliko bolj intenzivno in jo precej bolj izprazni kot me s črpalko.... ne vem, meni ni realno, če ti npr. ne uspe nič načrpat s črpalko, ker najbrž vseeno kaj malega še vedno je notri...
Drugače pa nič hudega za tvojega korenjaka, če bo zrastel na adaptiranem mlekcu ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
23.5.2008 22:29:26   
Anonimen
Anitka: saj bo kmalu tudi za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se tolažim, da še nisem čez rok, in sicer imam natančno še 1 uro in 30 minuser posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa sem uradno čez rok.

Skratka punce, jaz sem danes fuul pridna, prehodila kakih 8-9 km, zdaj pa že od 20h hodim gor in dol po stopnicahuser posted image user posted image user posted image , in sicer v četrti štuk, trenutno je za mano 360 stopnicuser posted image user posted image user posted image user posted image , aja nekaj že mora pomagati, saj hlačke že imam krvave, pomoje je končno tudi meni čepek šel po gobeuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem, stopnišče vabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
23.5.2008 22:30:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

sesil bo sigurno v PO P vsaj še 2 dni! Saj se je spomni s srečanja v Boccacio! V kateri sobi je estrella?

estrella je v 2 in pravi, da bo vesela če se bosta z sesil srečaleuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
23.5.2008 22:47:51   
kasso

Zdaj pa grem, stopnišče vabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa resno vzela to rekreacijo user posted image user posted image Vidim, da bi res bila rada z estrello istočasno v P in po možnosti še v sobi.
Bom sporočila sesil, kje je estrella.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
23.5.2008 22:53:44   
CatJa
kasso, res imaš srčkane otročičke user posted image

kodrana tebi pa želim, da se hitro izvlečeš iz depresije in kmalu začneš uživat v materinstvu user posted image

Taula, jaz čez dan dojim na 2-3 ure, zvečer kdaj tudi pogosteje, ponoči pa 1x ali 2x, odvisno, kdaj ga zvečer nazadnje. Je pa pravi jedec, saj se redi povprečno cca. 50g/dan.

Pepita, vidim, da se je tudi v SG odprla sezona rojevanja user posted image  Ko sem jaz rodila, se potem 2 dni ni nič dogajalo, tretjo noč pa se jih je rodilo kar 7. Tako da sem bila prva dva dni sama v sobi za štiri, zadnji dan smo bile že tri.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 945
23.5.2008 23:07:48   
jana81
KATINA če ti bo kaj pomagalo jst sem dobila dve tabletki tametila, potem pa še sprej za nos SYNTOCINON, ki baje kao odpira neke vrste te mlečne žleze. Čeprav se to dvoje naj ne bi upoabljalo skupaj, mi je dr. v P. vseeno dala oboje (je verjetno vidla da sem bla čist na tleh ker ni blo mleka)....in glej ga zlomka je pomagalo. ta sprej sem potem uporabljala še naprej, ga mam še en čink v flaški... če hočeš ti ga pošljem, pa probaj.

Drgače sem pa komaj spravila malega spat, ga je tolk zvijal, da smo uporabli vetrovne kapljice

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.5.2008 23:17:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ti si pa resno vzela to rekreacijo user posted image user posted image Vidim, da bi res bila rada z estrello istočasno v P in po možnosti še v sobi.
Bom sporočila sesil, kje je estrella.user posted image

tako 600 stopnic je za mano, ufffff srčno upam, da bo tole kaj pomagalouser posted image če ne danes pa vsaj v prihajajočih dneh.

drugače, pa pravi Estrella, da je soba že zasedena, je bila ona tretjauser posted image

Nočko

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
24.5.2008 9:50:14   
darmar
Kodrana drži se. Spomni se na kakšno prijateljico s katero se najlažje pogovarjaš in ji zaupaj vse kar te teži. Če je prijateljica, ki ti je res blizi ji lahko poveš še reči, ki jih niti s svojim partnerjiem ne upaš predebatirati.
Mislim, da vem kako je biti depresiven. Jaz sem na našo punči, ki počasi prihaja na svet, čakala 3 leta in po vsaki menstruaciji, sem bila 2 dni čisto povožena. Nisem videla nobenega smisla življenja. Pa čeprav ti vsi govorijo saj bo, enkrat pa bo, moraš le sam pri sebi razčistiti. No ja s pomočjo osebe, ki ti je res blizu. user posted image user posted image user posted image

Edinaos, daj se ti malo umiri, saj bo. Mogoče celo sedaj že pestuješ. Ali pa pritiskaš???

Jaz sem zjutraj tudi naletela na krvav izcedek, sluz. Upam da bo danes ali jutri. Veslela sem!!! Mogoče izberemo z Edino in Valentino isti datum. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 948
24.5.2008 9:56:13   
valentina2006
darmar: Lepo, lepo user posted image  user posted image  user posted image ... si po dons ta prva tle gor... Mene je nehal grabt tm spodi... pa valda user posted image  user posted image  user posted image  za krvav izcedek... jest zmer pravm, "ja, pripravlja se"... user posted image  user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 949
24.5.2008 9:57:39   
sonček33
80Kaja - skrbi me. Javi prosim, kako si.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?