|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
23.5.2008 10:00:06   
MARTINA25
Prej me je klicala ESTRELLA-odprta 3 cm, popadki na 3 minute!
Bila je ravno iz klistiranja in britja.Očitno ji ni odtekla vsa plodovna voda, tako da ji bodo sedaj uštimali še to.Malo jo skrbi ker sta dežurna ravno Tašev in še eden zopern...nisem si zapomnila priimka.Pa sem ji rekla, da naj ne skrbi zaradi zdravnikov, da bo vse ok in da mora sedaj misliti pozitivno zaradi sebe in male Alje!!!!V glavnem ESTRELLA dejmo punca!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 876
23.5.2008 10:14:01   
mya26
Estrela: GO GO GIRL!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo čimhitreje za tabo in da bo porod čim lažji.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 877
23.5.2008 10:26:56   
Naty*
Jutro punce!

Na hitro se javljam, da vas mal pozdravim in vidim, da se kr dogaja tu gor.

Čestitke St.Barbara in tancho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Držim pesti za Estrello*, da bo čimprej za njo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar se Taševa tiče je njegov odnos res obup, ampak priznam, da če ga potrebuješ pri porodu maš pa srečo da dela. Men je šive tolk lepo naredu, da zgleda, kot bi mi s šivalnim strojem šival user posted image . Pa konec koncev je tud hitro reagiral, ko je blo treba rešit mojega malega, tko da... ni kej, kljub vsemu ne morm bit več jezna na njega.

kasso, špelin@, katina vidim, da ste vse bolj pridne z javljanjem kot js... ne vem, a je to zarad izkušenj, ker ste vse že ble mamice al se sam js ne znam organizirat??? Js si kr skoz dajem neki opravit (ne glih gospodinjstvo no user posted image ), čeprav priznam, da je moj user posted image  tolk pridna gospodinja, da svaka čast user posted image . Prav dobro me prehranjuje, da ma najin Žanko dost mlekeca user posted image  pa pospravlja,  nabavlja... res priden (dobr da ne vid kolk ga hvalim, ker bi se še prevzeluser posted image ).

edina to, da rodiš na rok se kr zna zgodit, poglej mene user posted image , sej smo se dost družle, da me lahko posnemaš user posted image .

U glavnem špelin@ in Gregor dobrodošla domov, sta bla pa res brzinska user posted image .

Upam, da mi ne zamerite, ker ne komentiram za nazaj, ampak skoz mislim na vas vse in skoz preverjam, kera že crklja svojega hroščka user posted image .

kasso kako kej Varja, se še pridno redita? Mi smo tud že dobil 230g odkar sva doma user posted image ... Me zanima, če Brina še zmer tolk spi user posted image . Zdej je tud moj zaspanček veš, komi ga zbrihtam da je, pa še potem zaspi po treh minutah. S podiranjem kupčka in previjanjem ga pol zbudim, da lahk jeva naprej. Sam smo mel pa včeri do polnoči krčke in je bil revček tolk bogi, kr nisva več vedla, kaj naj z njim user posted image . Upam, da bo dons kej boljše.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.5.2008 10:27:03   
Anonimen
Lep pozdrav tudi od mene.Najprej čestitke vsem novim mamicam.Jaz sem včeraj prišla iz bolnice,kjer sem bila tri dni zaradi pritiska.Zdaj se počutim malo bolje,vendar me skos boli v spodnjem delu trebuha,otrdeva mi in na trenutke imam občutek,da mi bo vse padlo ven.Mala je že zelo dol spuščena,tako,da ji ginekologinja na ultrazvoku sploh ni mogla glavice premerit.Tud jaz upam,da bo porod čimprej za mano.Komaj sem pa čakala,da prižgem računalnik in vidim koliko vas je rodilo.Vsem še enkrat iskrene čestitke in veliko cartanja in prespanih noči.

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
23.5.2008 10:36:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edinaos
....katerega porodničarja pa imaš v mislih? Mugošo, mlad poba??? user posted image

ne ne draga kar tvojega G imam v mislihuser posted image dr. L....

nič se nisi pohvalila, da kakšnega fejst deca imaš za ginekologauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
23.5.2008 10:40:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Držim pesti za Estrello*, da bo čimprej za njo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar se Taševa tiče je njegov odnos res obup, ampak priznam, da če ga potrebuješ pri porodu maš pa srečo da dela. Men je šive tolk lepo naredu, da zgleda, kot bi mi s šivalnim strojem šival user posted image . Pa konec koncev je tud hitro reagiral, ko je blo treba rešit mojega malega, tko da... ni kej, kljub vsemu ne morm bit več jezna na njega.

ja tudi mene je klicala, pravi da sta ravno Tašev in Kristan tam, ma saj jo bodo fajn zrihtaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

edina to, da rodiš na rok se kr zna zgodit, poglej mene user posted image , sej smo se dost družle, da me lahko posnemaš user posted image .

iz tvojih ust v Anjina ušesauser posted image user posted image , naj se pohvalim da sem ravnokar iz SEKIRCE,(sprehoda) hudiča še dež me je ujel, ampak početim se pa superuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
23.5.2008 10:43:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Edina kako si ti glavo umivaš? Jaz skor umrem (se pol komaj zravnam, ker me križ tko boli) ker se sklonim čez bano, tko da si jo tam na ene 5 dni, je pa res da zadnjič k sem mela občutek da se nekaj dogaja, sem si šla najprej glavo umit.user posted image user posted image
jaz to kar pod tušem zrihtam, imam fuul dober tuš in ne rabim nič v roki držat,  kje pa sklonit nad kado se pa sploh ne bi mogla več že dolgo časa neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
23.5.2008 10:46:27   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edinaos
....katerega porodničarja pa imaš v mislih? Mugošo, mlad poba??? user posted image

nič se nisi pohvalila, da kakšnega fejst deca imaš za ginekologauser posted image

Tule se bom še js priklopla.... če bi Mogušo vidle, bi pa vse hodile v Postojno rojevat user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Men je pregledal šive ob odpustu, madona mi je blo kr nerodno user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
23.5.2008 10:50:09   
Anonimen

edinaos

Tule se bom še js priklopla.... če bi Mogušo vidle, bi pa vse hodile v Postojno rojevat user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Men je pregledal šive ob odpustu, madona mi je blo kr nerodno user posted image user posted image user posted image user posted image ...

hormončki, hormončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
23.5.2008 10:55:18   
kasso

edinaos

user posted image user posted image user posted image je fejst ne user posted image , ampak kaj mi pomaga, ko ima tri najstnike doma in ženo user posted image

Ja, jaz bi se kar v zemljo pogreznila od sramu user posted image user posted image user posted image še posebno ker ga poznam iz srednje šole. Naty, mislim pa , da je še vedno ledih in fraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
23.5.2008 10:59:28   
Anonimen
kasso: če se pri meni ne bo nič začelo dogajati, se bom kar s tvojim G zmenilauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
23.5.2008 11:01:52   
kasso
Naty, Varja je zelo pridkana in tudi sama sem se ful namatrala, da sem jo predramila, da je kaj pila. Nisem imela pojma koliko mleka popije, zato mi je patronažna pustila tehtnico in sem videla, da tudi tistih 8 minut dojenja na eni strani, pa še malo na drugi (vmes bujenje s podiranjem kupčka in previjanjem) je dovolj.
Brina, mislim, da je ok (spala vem, da ni več toliko kot v P).....moram pa malo poklicat in povprašat;) , če ne bom pa vprašala patronažno danes, ker imamo isto.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 887
23.5.2008 11:14:03   
Katina
valentina2006, sem ti poslala geslo.

darmar, ni čudno, da smo tako srečni, ker je bilo vse OK in smo vsi super user posted image . Mogoče bosta pa vidve z valentino tudi danes spoznali vajina sončka, ko imata pa tak lušten zmenek v P.
Proti ritnim težavam zelo pomaga Justova krema Tea tree. Jaz sem dobila hemeroide po porodu in sem v P dobila eno mazilo - brez zveze. Ko sem prišla domov sem se mazala z Justovo kremo Tea tree in danes je zadeva že OK. Ne boli več.

martina25, hvala user posted image . Držim pesti, da se Tajška izseli še pred aminoskopijo.

suzy85, super da sta z Evo Ok in da sta sami speljali dojenje. TUdi sama sem doživela čuden odnos osebja na oddelku (pediatra do mene, sestre do cimre). Všeč mi je tvoj opis dogajanja v porodni sobi, ker je tako realen. Definitivno drži, da so bolečine pozabljene čim dobiš štručko na prsi. TIste, ki še čakate na svoj prvi porod, vedite, da bo tudi pri vas tako.

sesil, čestitke za punčko Anejo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke tudi novopečenemu očku.

kasso,
me je kar streslo, ko sem prebrala, da ima verjetno Pušenjak prav user posted image . Jaz bom še vedno držala pesti, da morda to ni res. Če je tudi jaz upam, da je to najlažja možna oblika, ki se da baje res lepo zdraviti. Daj, poveži se s špelin@, ker ti bo s svojimi izkušnjami sigurno lahko pomagala. Glede na to kako zlata oseba je sem prepričana, da ti bo lahko dala veliko koristnih nasvetov. Danes pa definitivno držim pesti da se bo na pregledu čim bolje izteklo.

barbaw, user posted image saj mi je kar nerodno. Res je, da sva bila oba z mojim neizmerno srečna, zato so na slikici trije sončki v porodni, ena sončica pa se je izkazala takoj naslednji dan, ko je prišla malega pogledat.
Glede klistiranja jaz nimam slabe izkušnje, ker mi je ljubše, da se očistim pred porodom kot med njim. Ker jaz niti prvič, niti sedaj še nisem imela popadkov med klistiranjem, ni bilo nobene panike. Tudi v Lj pravijo, da je treba kakšnih 10 min zadržat klistir, da se sprazni celo črevo.
Glede dojenja: jaz delam vse po PS-u. Pijem kompot, čaj, vodo, mleko. Jem po PS-u. Moj dragi me blazno pazi, da počivam. Kosilo nam kuhajo starši. Pripravim edino zajtrk in kakšno večerjo. Lika moj user posted image . Tko, da so okoliščine idealne. Samo moje prsi tega še niso ugotovile user posted image .

bobika in Anže: držim pesti, da bo z Anžetom kmalu boljše in da bosta šla kmalu domov. Mislim na vaju!

mya26, 
nam so 2 dan po porodu dali 0,5 l donata ( ker do takrat še nisem šla na veliko potrebo) in svečko, če do popoldneva ne bi šle na veliko potrebo. Jaz sem Donat dobro pretresla in spustila ven mehurčke, nato sem spila ves donat naenkrat, povrh pa še skodelico mleka in je delovalo.

Taula, meni so Tametil dali že v P, ker sem jim rekla, da naj mi ga dajo. Za domov sem dobila recept. Nimam pa občutka, da bogve kaj pomagajo. V P sem "nadojila" 5-10ml, zdaj pa tja do 40 user posted image (1x sem si napumpala). Danes sva tehtala podoj, ki naj bi bil cca 30ml. Kje je tistih potrebnih 100user posted image . Vprašanje je, če nisi primeren čas za Tametil že zamudila. Pokliči v P in vprašaj. Meni je recept napisala sobna G.

špelin@, ful lepo, da sta z Gregorjem doma user posted image . Upam, da se ritem dojenja ustali. Važno le, da je mleka dovolj.
Zopet krasna porodna izkušnja user posted image . Fino, da si uredila novo G. Nogiranje starega bo pa najbrž užitek user posted image . Tudi mi imamo kolke v redu, vendar še vedno dajem povijalno plenico - bolj zato, da drži majčke in ima user posted image maj večjo ritko.
Slikice sem že pokukala, mali je pravi korenjak. Tako velik se mi zdi. Pa tvoj nasmešek.... pove vse.

zalazoya, tudi naše umivanje je treniranje pljuč. Upam, da bo kopanje večji užitek. Mogoče že v ponedeljek.
tally user posted image .
Skye, ti imaš pa dvojno srečo. Dve zali princeski. user posted image
Anitka, super si nadomestila špelin@ user posted image . Brez tebe bi bile seznamsko izgubljene user posted image . Hvala, ker nadaljuješ uspešno delo špelin@.

Edinaos: in rezultat vsega tega je :
-barvo na laseh imam že čisto sprano, čeprav sem čisto na sveže pobarvana
-kožo na intimnih delih pa imam že čisto vneto od britja

od poroda pa kar še nič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče boš šla pa v porodno ravno tisti dan, ko ne bo časa za friziranje

StBarbara, čestitke za Frido
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tancho, čestitke za Malakai.

Naty*,
dokler je moj doma in me pedena od spredaj in od zadaj si lahko privoščim tole klepetanje. Pa čeprav pišem tale post e od 7.30. No enkrat tekom dneva ga bom spacala skupaj.

žanka, super, da si doma. Upam, da se mala kepica kmalu odloči spoznati starše.

No, končno sem na koncu.

Zdaj pa še pozdravček Estrelli v porodno. Že ves dan mislim nanjo
Hitro in dobro opravi user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 888
23.5.2008 11:30:12   
kasso

kasso: če se pri meni ne bo nič začelo dogajati, se bom kar s tvojim G zmenilauser posted image

user posted image

Končno sem dala Varjine slike v album ... geslo je soča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
23.5.2008 11:46:46   
darmar
ojla bejbe mene v P niso hotli. Amnio je hvala bogu minila brez težav, komaj človek čuti. Je pa fino, da ti vzame G tudi bris za bakterije in če bi blo kej narobe, te danes ali jutri pokliče, da prideš na terapijo. Mi je pa dečko svetoval, da do pon. ko sem zopet naročena na amnio, skočiva z mojimuser posted image  vkup. Torej Martina in Edinaos in ostale, ki smo na seznamu danes do 23.59 še smo skupaj. Čakajoča.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 890
23.5.2008 11:49:31   
darmar
DAJMO ESTRELLA!!! user posted image user posted image user posted image

EDINAOS JA DANES JE NAJIN DAN. PA MISLIM, DA VSAJ PRI MENI NE BO TO ROJSTNI DAN MOJE ZALE. UPAJVA, DA BOVA PA VSEENO POVILI DVOJČKA. HA, HA, HA.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.5.2008 11:51:29   
barbaw
Katina sem prav vesela, da te čuvajo. Mene toliko, da ne rabim kuhat, vse ostalo pa je na mojih plečih. Pa se ne sekiram, ker je tako čisto ok. Zvečer sem zaradi napora utrujena in tečna, kar pa je tudi normalno. Upam, da me tečnoba čim prej zapusti. user posted image  Sem pa toliko pametnejša postala z leti user posted image , da veliko počivam dopoldan ko sva z Majo sami, da me bo počasi postalo sram, ker tega nisem navajena pri sebi. Ampak čisto vse počaka, bo pa še to zdaj.
Dojenje pa bo steklo prej ali slej, če pa ne bo, pa veš kako gre to. AM pa flaško pa gremo. Je pa Maja ful hecna, ko ji dajem malo čaja na flaško. user posted image  Ful je imela probleme s kakanjem, ker se je mučilo, kakca pa nikjer. Kakec je bil normalen in nimam pojma zakaj jo je mučilo. No, zdaj to ni več problem.
Jaz sem si danes zjutraj malo pumpala mlekca, da sem popustila pritisk, ker me je preveč bolelo, pa še Maji v grlo teče in se ji rado zaleti in sem spumpala celih 90ml. Ni me strah, da se ne bi redila, ker gledam po stvareh, da so ji ene že premajhne. user posted image  Tehtnice pa nimam in nimam pojma koliko se redi. Meni ful kile nihajo in naša osebna kaže enkrat, da ima naša štručka 4 kg enkrat 4,5. Bi jo mogla na staro kuhinjsko dat, ki ima gvihte, da vidimo koliko ima dejansko. Naša patronažka je bolj za na luno kot kaj drugega. Se vidi, da ima koncesijo. user posted image
darmar bo treba malo v akcijo. Jaz sem pred prazniki odlašala user posted image , da ne bi na praznike rodila, pa mi nekako ni uspelo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.5.2008 12:12:13   
Naty*

edinaos

user posted image user posted image user posted image je fejst ne user posted image , ampak kaj mi pomaga, ko ima tri najstnike doma in ženo user posted image

Ja, jaz bi se kar v zemljo pogreznila od sramu user posted image user posted image user posted image še posebno ker ga poznam iz srednje šole. Naty, mislim pa , da je še vedno ledih in fraj user posted image user posted image user posted image

Tud če js ne bi bla že čist oddana mojmu lubiju in Žanu, mislim, da s tistimi neobritimi nogami in šivi ne bi nardila kazga blaznega vtisa na njega user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Ja edina hormončki od nosečnosti še niso čist minili user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer se je pa fajn mal zafrkavat vsaj tuki, ker sem že čist depresivna, ker je tak vreme, da sm kr noter zaprta user posted image . Tist teden v P je bilo pa pravo poletje zuniuser posted image ...

kasso kolk luštkane slikce user posted image ... sam Sočo pogrešam na njih user posted image . No vidm, da so naši malčki rojeni na 11. maj glede dojenja kr po istem sistemu narejeni user posted image . Ampak glavno, da dost pojejo. Žan tud pridno kaka in lula, tko da mislim, da tud dost poje. Pozdravi Ireno in Brino, če se bosta slišale user posted image .

Katina sej pravim moj je tud ful pridna gospodinja, bom tud zdej probala to izkoristit za RR user posted image .. dobr da jih mamo ane!!!! Pa prosim, če še men pošlješ geslo za album user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.5.2008 12:19:08   
barbaw
Kasso ti imaš same cukrčke za otroke. user posted image user posted image user posted image  Tako so luštni skupaj. Pri vas imate samo veselje.

Kaj je samo moja mala tako blontna, da zgleda plešasta? Pa še čisto kratke laske ima, ki pa pridno rastejo. Sicer je škratek tudi tako zgledal, je pa imel daljše laske.

Zdaj pa še mene zanima kakšen je tist G ali porodničar ali kaj ste rekle. Najboljše, da grem naslednjič v Postojno rodit. user posted image  Dovolj otrok bo zaenkrat, ker imam polne roke s škratkom, ki ga spet nekaj trga. Luna, dež, ...? user posted image  Upam, da ga kmalu mine, ker nas že v vrtcu malo grdo gledajo. Kaj pa lahko sploh naredim? Čakam, da mine. So pa vzgojiteljice same krive, da imajo z njim probleme, ker so mu same dovolile, da naj nosi igračko za spanje namesto enega avtka.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 23.5.2008 12:21:20 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.5.2008 12:40:22   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: ŠPELIN
Midva z Gregorjem sva doma Oba sva super, počutje neprecenljivo, ker so postelje v P obupne Mali je čez dan ful priden, v bistvu se mu še jesti ne da, ker kar naprej dremlje, zdajle ga spet silim z dojenjem Je pa zvečer in ponoči buden kot ris in bi samo vlekel, goltal... Preteklo noč je med dojenji minilo po 15 minut, zato sem bolj Bomo videli, kako bo šlo tole doma.

Moj porod? Ekspresen Po pregledu v P ugotovljeno, da sem odprta 6 cm. Britje + klistir. V porodno sobo se prispela ob pol osmih, potem mi je zdravnik predrl plodove ovoje, voda je odtekla, po treh minutah pa sem dobila popadke na 2 minuti. 5 do pol devetih me je babica še vprašala, če želim kaj proti bolečinam, ampak se mi je zdelo, da ni nobene potrebe, zato sem odklonila. Čez par minut me je pa naenkrat tako zvilo, da sem mojemu lahko rekla samo "proti bolečinam" in je šel po babico. Ona pa pravi, prepozno, bomo kar rodili. Mene skoraj kap. No, in sem lepo sodelovala, babico pridno ubogala in v dveh popadkih rodila našega korenjaka Dobila sem lepotni šivček, ki me nič ne boli in se kar v porodni zmenila z mojo novo G, h kateri grem po porodu na pregled
Mali je uspešno prestal UZ kolkov in ni treba široko povijati

Dobrodošla spet med nami!!! user posted image user posted image user posted image
Lepo da sta oba vredu in čestitke za ekspresni porod.
Praviš da je bolj zaspanko? Nič bati vse bo še lahko noter prinesel, če prej ne, ko bo začel ven hodit user posted image
Me veseli, da je bil UZ kolkov vredu in da ti ni treba široko povijati. Midve sva že prava profesionalca sedaj v širokem povijanju user posted image  in močno upam, da 9.6. ko imava v LJ ortopeda, da bodo rekli, da se je kolk maše male Mance popravil in da ji ne bo treba nositi opornice user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.5.2008 12:41:27   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: TALLY
Smo doma že od nedelje samo se mamica ni nič oglasila, ker je bila polno zaposlena. Naša Emilija je bila malo rumena in posledično fuuul zaspana pa sem jo mogla non stop zbujat in silit s hranjenjem. No danes je bila patronažna in smo se mal zredili pa tut rumeni nismo več toliko tako da bo. Je pa še zmeraj zaspanček ona bi kar spala celo noč , sam jo ne morem kr pustit. Dojenje je tudi steklo mleka je zaenkrat za izvoz, upam da tako tudi ostane.
Joka samo ko se oblači in umiva, na mara biti nagec .

Dobrodošla tudi ti in tvoja Emiljiva med nami!!!

Skratka uživamo, mamica je tut v redu, pa CR ni bil tak bav bav kokr sem se bala.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 896
23.5.2008 12:43:05   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: SKYE
Punce tud mi smo končno doma

Bom več napisala ko se malo aklimatiziramo

user posted image user posted image user posted image  Superca, da ste tudi že doma!!!
No ve se kar aklimatizirajte, potem pa majčice pričakujemo izčrpno poročilo user posted image  
Aja pa še to: ful maš lepi princeski doma (sem mogla pokukat v albumček).

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.5.2008 12:43:29   
Soncnica Sandra ***
Danes smo dočakali našo malo Frido (54cm, 3670g). Obe se počutiva vredu. LP iz LJ porodnišnice.

user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.5.2008 12:43:54   
Soncnica Sandra ***
SMS od naše ESTRELLE, da ji je odtekla voda, krvav izcedek in da jo boli, seveda je že v porodnišnici, dejmo punce navijat za Estrello

Go, Go, Go Estrella!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.5.2008 12:46:09   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: DARMAR
ojla bejbe mene v P niso hotli. Amnio je hvala bogu minila brez težav, komaj človek čuti. Je pa fino, da ti vzame G tudi bris za bakterije in če bi blo kej narobe, te danes ali jutri pokliče, da prideš na terapijo. Mi je pa dečko svetoval, da do pon. ko sem zopet naročena na amnio, skočiva z mojim vkup. Torej Martina in Edinaos in ostale, ki smo na seznamu danes do 23.59 še smo skupaj. Čakajoča.

DARMAR: kako te niso hoteli v P? Jaz pa že cel dan čakam novičko kdaj bo tvoja Zala prikukala na svet user posted image
Sem se prav zjutraj ko sem okrog 7h vstala najprej nate spomnila, da si verjetno že kje na poti do KR P user posted image . No upam, da se bo kmalu začelo kaj dogajati!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?