Katina
|
valentina2006, sem ti poslala geslo. darmar, ni čudno, da smo tako srečni, ker je bilo vse OK in smo vsi super . Mogoče bosta pa vidve z valentino tudi danes spoznali vajina sončka, ko imata pa tak lušten zmenek v P. Proti ritnim težavam zelo pomaga Justova krema Tea tree. Jaz sem dobila hemeroide po porodu in sem v P dobila eno mazilo - brez zveze. Ko sem prišla domov sem se mazala z Justovo kremo Tea tree in danes je zadeva že OK. Ne boli več. martina25, hvala . Držim pesti, da se Tajška izseli še pred aminoskopijo. suzy85, super da sta z Evo Ok in da sta sami speljali dojenje. TUdi sama sem doživela čuden odnos osebja na oddelku (pediatra do mene, sestre do cimre). Všeč mi je tvoj opis dogajanja v porodni sobi, ker je tako realen. Definitivno drži, da so bolečine pozabljene čim dobiš štručko na prsi. TIste, ki še čakate na svoj prvi porod, vedite, da bo tudi pri vas tako. sesil, čestitke za punčko Anejo čestitke tudi novopečenemu očku. kasso, me je kar streslo, ko sem prebrala, da ima verjetno Pušenjak prav . Jaz bom še vedno držala pesti, da morda to ni res. Če je tudi jaz upam, da je to najlažja možna oblika, ki se da baje res lepo zdraviti. Daj, poveži se s špelin@, ker ti bo s svojimi izkušnjami sigurno lahko pomagala. Glede na to kako zlata oseba je sem prepričana, da ti bo lahko dala veliko koristnih nasvetov. Danes pa definitivno držim pesti da se bo na pregledu čim bolje izteklo. barbaw, saj mi je kar nerodno. Res je, da sva bila oba z mojim neizmerno srečna, zato so na slikici trije sončki v porodni, ena sončica pa se je izkazala takoj naslednji dan, ko je prišla malega pogledat. Glede klistiranja jaz nimam slabe izkušnje, ker mi je ljubše, da se očistim pred porodom kot med njim. Ker jaz niti prvič, niti sedaj še nisem imela popadkov med klistiranjem, ni bilo nobene panike. Tudi v Lj pravijo, da je treba kakšnih 10 min zadržat klistir, da se sprazni celo črevo. Glede dojenja: jaz delam vse po PS-u. Pijem kompot, čaj, vodo, mleko. Jem po PS-u. Moj dragi me blazno pazi, da počivam. Kosilo nam kuhajo starši. Pripravim edino zajtrk in kakšno večerjo. Lika moj . Tko, da so okoliščine idealne. Samo moje prsi tega še niso ugotovile . bobika in Anže: držim pesti, da bo z Anžetom kmalu boljše in da bosta šla kmalu domov. Mislim na vaju! mya26, nam so 2 dan po porodu dali 0,5 l donata ( ker do takrat še nisem šla na veliko potrebo) in svečko, če do popoldneva ne bi šle na veliko potrebo. Jaz sem Donat dobro pretresla in spustila ven mehurčke, nato sem spila ves donat naenkrat, povrh pa še skodelico mleka in je delovalo. Taula, meni so Tametil dali že v P, ker sem jim rekla, da naj mi ga dajo. Za domov sem dobila recept. Nimam pa občutka, da bogve kaj pomagajo. V P sem "nadojila" 5-10ml, zdaj pa tja do 40 (1x sem si napumpala). Danes sva tehtala podoj, ki naj bi bil cca 30ml. Kje je tistih potrebnih 100 . Vprašanje je, če nisi primeren čas za Tametil že zamudila. Pokliči v P in vprašaj. Meni je recept napisala sobna G. špelin@, ful lepo, da sta z Gregorjem doma . Upam, da se ritem dojenja ustali. Važno le, da je mleka dovolj. Zopet krasna porodna izkušnja . Fino, da si uredila novo G. Nogiranje starega bo pa najbrž užitek . Tudi mi imamo kolke v redu, vendar še vedno dajem povijalno plenico - bolj zato, da drži majčke in ima maj večjo ritko. Slikice sem že pokukala, mali je pravi korenjak. Tako velik se mi zdi. Pa tvoj nasmešek.... pove vse. zalazoya, tudi naše umivanje je treniranje pljuč. Upam, da bo kopanje večji užitek. Mogoče že v ponedeljek. tally . Skye, ti imaš pa dvojno srečo. Dve zali princeski. Anitka, super si nadomestila špelin@ . Brez tebe bi bile seznamsko izgubljene . Hvala, ker nadaljuješ uspešno delo špelin@. Edinaos: in rezultat vsega tega je : -barvo na laseh imam že čisto sprano, čeprav sem čisto na sveže pobarvana -kožo na intimnih delih pa imam že čisto vneto od britja od poroda pa kar še nič mogoče boš šla pa v porodno ravno tisti dan, ko ne bo časa za friziranje StBarbara, čestitke za Frido čestitke tudi novopečenemu očku. Tancho, čestitke za Malakai. čestitke tudi novopečenemu očku. Naty*, dokler je moj doma in me pedena od spredaj in od zadaj si lahko privoščim tole klepetanje. Pa čeprav pišem tale post e od 7.30. No enkrat tekom dneva ga bom spacala skupaj. žanka, super, da si doma. Upam, da se mala kepica kmalu odloči spoznati starše. No, končno sem na koncu. Zdaj pa še pozdravček Estrelli v porodno. Že ves dan mislim nanjo Hitro in dobro opravi
|