|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj narediti!
16.5.2008 7:07:43   
srki
No, kako je reagiral tvoj mož?user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.5.2008 8:22:32   
TRIŠ
Tvoj  mož je res egoist ,ki gleda samo nase kaj njemu paše.Vpraša naj sineka kaj si pa on želi.Jaz imam tri sončke in ti ne znam povedat kakšne vrednote za življenje so to.OTROCI SO BISERI ŽIVLJENJA.
Upam da ne boš samo zaradi tega naredila splavauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.5.2008 8:27:15   
mika
Mislim, da ti ne more noben moški preprečiti, da bi se zaradi njegove razvajenosti, ker je bil edinček odpovedala otroku, ki raste v tebi in si ga po vsej verjetnosti želiš.

pod tole se podpišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.5.2008 10:01:25   
srki
Že res, samo ona je pa sama sprejela ta "pogoj".

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.5.2008 10:08:00   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Že res, samo ona je pa sama sprejela ta "pogoj".

Ja in se ga tudi držala, pa ji je usoda prekrižala pot (oziroma jima je). Resda sta se dogovorila, da ne bosta imela več otrok. Resda sta se zaščitila s tabletkami in nista ravnala neodgovorno. In resda je vseeno noseča.

Menim pa, da je bistvena razlika med ne-planirati več otrok in jih zato ne imet in ne-planirati več otrok, nepričakovano zanositi in delati splav. 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.5.2008 10:11:42   
madela
Ko se z nekom odločiš za skupno življenje,se tudi vse bolj pomebne odločitve rešujejo skupaj.Načrtovanje družine je že ena od takih stvari. Razumem,da sta se že prej pogovorila,da bosta ostala pri enem otroku,vendar včasih je narava močnejša od naših začrtanih ciljev.Sedaj pod tvojim srcem raste novo življenje in prav je da se s partnerjem lepo pogovorita in poskusita ne mislit samo na vaju,ampak na tega še nerojenega otročka. Dajtu sebi in otročku možnost za življenje.Kot mamica treh otrok,ti lahko povem da je zelo luštno imet več otrok.Seveda pride tud do prepirčkov,ampak se ne da primerjat z radostjo in veseljem,ki ti jo otrok daje.
Upam,da se bosta prav odločila. Če je pa tvoj partner eden takih,ki ne odstopa od svojih ciljev,boš pa morala mislit samo nase in otročka.Na koncu boš ti živela z rano v srcu,če se odločiš za splav. Moških se to bolj malo dotakne.
Veliko moči in pozitivne energije!

Če potrebuješ pogovor se mi lahko oglasiš tudi na zs!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.5.2008 13:49:56   
hillmagic
kako se razpleta zgodba. neglede na tvojo odločitev vso dobro naprej. pa javi kako si sta se odločila

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.5.2008 14:18:15   
Blejka26
nisem brala odgovorov ti bom napisala svoj odgovor.Bila sem na istem kot ti.Doma sem imela 13mesečno hčerkico,za katero sem porabila ves prosti čas in niti predstavljati si nisem mogla da bi sploh lahko še koga imela tako zelo rada kot imam rada svojo pikico.In naredila sem test,ker mi je zamujala mens.Bil je pozitiven.Doživela sem šok a čutila nisem ničesar enako kot ti.Preletela sta me strah in panika,kako bom imela lahko sploh rada dva otroka,kako mi bo zneslo z dvema...in priznam,razmišlajala sem o splavu,a se nikakor nisem mogla spraviti k zdravniku in to predlagati.Ko sem šla na prvi pregled in ko sem videla tisto malo pikico na ekranu me je preletel čuden občutek-žalost in sreča.Ne morem ti opisati tega občutka lahko rečem da mi je šlo zelo na jok.Punce tukaj na RR-ju so mi res zelo pomagale pri odločitvi in me držale pokonci z besedami "boš videla da boš zmogla kajti otrok je najlepši dar"Čas je mineval in kmalu so mili dnevi naokrog,da ni bilo več možnosti na splav.Priznam da celo nosečnost nisem čutila nič posebnega-nisem se je tako veselila kot prve nosečnosti..a vsak pregled me je delal močnejšo..in kmalu je na svet prijokala druga punčka.Prve dni je bil vse tko tko..seveda sem jo imela rada,le izmučena sem bila zaradi Cr-ja in v skrbeh sem bila za prvorojenko,ker ni bila ob meni.Samo niti ni bilo tako hudo,kot sem si predstavljala da bo.prvorojenka je čist lepo sprejela,da me ni kljub temu da sva bile prej 24ur skupaj.Priznam da je bila največja mora celo nosečnost prav to,da bom v bolnišnici brez prvorojenke in vem da je ta strah tudi pri tebi.Toda ne skrbi ob sebi boš mela nov zaklad..
lahko ti povem da sem sedaj najsrečnejša in ponosna mamica 2h prečudovitih punč.Obedve imam najraje na svetu in do obeh čutim enako.Tko da ne naredi napake katero bi kmalu storila jaz!!Obdrži otroka boš videla kako čudovito je to in otroka se bosta med sabo igrala.Poslušaj srce in boš videla da boš zmogla.
mojedve se imata zelo rade..res staše majhne starejša je 29mesecev mlajša pa 7mesecev in starejša vedno ko kdo pridek nam vedno leti k sestrici in jo začne objemat in govori "Tjaši tjaši moja moja"..veš kako ti to seže v srce..in nasploh pogled na dva zdrava,srečna,zadovoljna otroka..boljšega si ne moreš želeti,noben denar te ne osreči tako kot te otrok.ni denarja da bi lahko plačal tako srečo.Res.In res je dobrovoljen otrok..ko me tako nagajivo pogleda in se nasmeje imam občutek kot da mi s tem sporoča :"hvala mami da si me pustila živeti"..
verjemi da res prav dobro vem kaj sedaj doživljaš,toda tvoj trud bo vsekakor 100krat poplačan.
Nočem ti ničesar vsiljevati,odločitev je seveda vajina jaz sem ti napisala svojo izkušnjo in upam da sem ti vsaj malo pomagala.poročaj nam..lahko tudi na ZS
Naj še dodam-če boš otroka obdržala kljub parterjevem nasprotovanju,boš videla da mu bo žal da je kdaj to predlagal,sploh pa ko bo otroku pogledal v oči..Če te bo zaradi take odločitve zapustil,je škoda besed..
od sestre fant je moji sestri rekel,da mora narediti splav a ga seveda ni in še sedaj ko pogleda svojega sina,ga zapeče vest ker je pomislil na kaj takega.Je pa tko da niso vsi isti..

< Sporočilo je popravil Blejka26 -- 22.5.2008 14:33:51 >

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.5.2008 9:08:39   
Blejka26
kako se počutiš?nobenega glasu ni o tebi?

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?