|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj narediti!
14.5.2008 10:38:39   
nky 23
Sicer ne vem ali sem na pravi strani za to ali ne, pa kljub temu...

Imam skoraj eno leto starega sinek, ki mi pomeni seveda vse na tem svetu. Z mojim sva se dogovorila, da bova imela enega samega otroka, sedaj pa sem danes naredila test, saj sem imela ta občutek in sem noseča. KO sta se prikazali dve črtice nisem občutila ničesar še zdaj ne vem kaj naj čutim, ali naj bom vesela, ali naj kar takoj pokličem g. in se naročam na splav, saj bo moj eveda takoj zanj, je edinček in hoče tako tudi za svojega sina. Ja morem mu pvedati, pa me je kar malo strah, čeprav ga ljubim iz dna srca, ampak vem kakšen bo njegov odgovor, zase pa ne vem kaj si res želim...

Joj kaj naj naredim?????user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj narediti!
14.5.2008 10:43:43   
maruškaŠ
Najprej se pri sebi odloči kaj želiš storiti. Potem se pogovori s partnerjem. Seveda sta planirala samo enega otroka. Samo če sta seksala nezaščitena sta ravno enako kriva za ponovno nosečnost. Ali pa si pripravljena narediti splav ali pa ne - pa razmisli najprej pri sebi.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2008 10:47:16   
mojsoncek
To je VAJINA odlocitev (in ne samo tvoja). Povej mu in se malo pomenita, potem pa si dajta se kaksen dan casa in vsak pri sebi se malo razmislita. Potem pa se se enkat pogovorita.

Sicer taksnih stvari niti ne rezumem, ce ne gre za ne vem kaksen vzrok (zdravstveno ali zelo slabo socialno stanje). Ampak taksen razlog kot ga navajas ti, se mi pa zdi, da je cisto premalo za taksno dejanje, ki ti roji po glavi (joj, se napisati ne zmorem besede). Zgodilo se je, zato le trezno razmislita!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2008 10:47:55   
srki
To se bosta morala pa kar sama odločiti.

Če pa je bila odločitev, da ostaneta pri enem otroku, bi se morala pa ustrezno zaščititi, če sta bila  res 100 % da ne bosta več imela otrok. Vsaj jaz sama bi tako naredila. Pa ne mislim tle kondomov, pa tabletk....sterilizacijo.  

Je pa škoda, da tako razmišljata. Povedala sem svoje mnenje, mogoče grdo, pa vseeno.

In me kar zmrazi, da bo moški jezen, ko mu boš povedala, da si noseča.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2008 10:52:49   
nky 23
ja hvala za mnenja pa čeprav malo bol OSTRA!!!!

Imate kar prav!

Ja sem pisala na hitro in naj povem še to da jemlem tabletke, ampak ja tako kot je napisala ena verjetno bi se bilo potrebno 100% začititi!!!!!!!!!!

No saj se bo potrebn res najprej dol usest malo pogovorit in nato odločit...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2008 11:04:08   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

ja hvala za mnenja pa čeprav malo bol OSTRA!!!!

Imate kar prav!

Ja sem pisala na hitro in naj povem še to da jemlem tabletke, ampak ja tako kot je napisala ena verjetno bi se bilo potrebno 100% začititi!!!!!!!!!!

No saj se bo potrebn res najprej dol usest malo pogovorit in nato odločit...

Čaki, hočeš povedat, da si zanosila kljub rednemu jemanju tabletk??

Lahko je rečt ostala bova pri enem in ntudi ne-delat na drugem otroku. Težje pa je sprejeto odločitev držati, če pride nepričakovano do nosečnosti. Ja res je končna odločitev, odločitev obeh. Toda še vedno menim, da se moraš ti sama pri sebi odločiti ali boš lahko živela s tem, da boš splavila ali bo to zate prehudo. Kljub partnerstvu te on nima pravice prisiliti v splav. In večinoma ženska psihično težje doživlja splav kot moški - logično saj se ves proces začetka življenja dogaja ravno v njenem telesu.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2008 11:07:51   
nky 23

jap!!!!!!!!!!!!

pa še plačevala sem jih kot en terc 10€ po škatliciuser posted image

se bom jutri z njim dol usedla, zdaj pa grem kosilo pripravit!!!!!!!!!!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2008 11:12:53   
maruškaŠ

jap!!!!!!!!!!!!

pa še plačevala sem jih kot en terc 10€ po škatliciuser posted image

se bom jutri z njim dol usedla, zdaj pa grem kosilo pripravit!!!!!!!!!!

Brez zamere, ampak, a je to, da je on edinček edini razlog, da si isto želi tudi za svojega sina? Mogoč e bi bilo dobro tudi, da pomislita kaj si želi ali bi želel vajin sinek.

No moj je tudi edinček - pa si želi kup otrok.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2008 11:21:33   
nky 23
ja glej moj je že na začetku najine zveze povedal da si želi enega samega otroka, da noče da je kasneje ko bodo večji med njimi kregarije... no pač je želel samo enega otroka že odkar ga poznam, jaz pa sem se s tem sprijaznila, sedaj pa to...........

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2008 11:53:10   
biga
Oprosti, ampak da bi imel le enega otroka, da ne bo med njimi pozneje kreganja, to je pa po moje beden razlog. Kregal se bo lahko tudi z vama ali z drugimi. Pa še tole mislim: če imaš neznansko rada prvega otroka, potem bi nedvomno vzljubila tudi drugega. Ne vem, če ti bo materinski čut, ki si ga razvila z rojstvom otroka, dovolil opraviti splav. Razmisli, če boš postavila na prvo mesto svoje ali partnerjeve želje. Mogoče ti bo pa v prihodnosti žal, če boš izgubila tega - čeprav nenačrtovanega - otroka. Otroci so po mojem blagoslov in največje bogastvo.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2008 12:27:10   
mateyka
ja glej moj je že na začetku najine zveze povedal da si želi enega samega otroka, da noče da je kasneje ko bodo večji med njimi kregarije...

pa dobr no, od kje ideja, da bojo kregarije? a misli tvoj mož, da si bratje in sestre med seboj nikoli ne pomagajo? mal je tud odvisno kako jih vzgojiš - sam tok no..

no pač je želel samo enega otroka že odkar ga poznam, jaz pa sem se s tem sprijaznila, sedaj pa to...........

hja, ne moreš vsega 100% v lajfu planirat, ker se nikol ne zgodi 100% tako kot si zamislimo (mate ravno sedaj lep primer). je pa tud dobro, da kdaj pa kdaj spustiš v svoje življenje malo spontanosti in da sprejmeš stvari, ki ti pridejo na pot. nove izzive in presenečenja. samo na začetku se zdi, da veš kaj ti bo neka stvar prinesla, potem pa te vedno preseneti kako bogato in raznoliko je lahko. ni mogoče res? je pa vse odvisno od - kako že pravijo angleži, frame of mind.
treba bit fleksibilen user posted image tudi v tej situaciji, ki vam je sedaj prišla na pot.
samo moje skromno mnenje - vso srečo vam želim user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2008 12:39:00   
*zoe*

hja, ne moreš vsega 100% v lajfu planirat, ker se nikol ne zgodi 100% tako kot si zamislimo (mate ravno sedaj lep primer). je pa tud dobro, da kdaj pa kdaj spustiš v svoje življenje malo spontanosti in da sprejmeš stvari, ki ti pridejo na pot. nove izzive in presenečenja. samo na začetku se zdi, da veš kaj ti bo neka stvar prinesla, potem pa te vedno preseneti kako bogato in raznoliko je lahko. ni mogoče res? je pa vse odvisno od - kako že pravijo angleži, frame of mind.
treba bit fleksibilen user posted image tudi v tej situaciji, ki vam je sedaj prišla na pot.
samo moje skromno mnenje - vso srečo vam želim user posted image

S podpišem pod tole. Pa še nekaj - vse se zgodi z razlogom! Jaz bi se na tvojem mestu najprej sama pri sebi malo opredelila do user posted image , potem pa temeljito pogovorila s svojim partnerjem in skupaj našla rešitev. Le tako bosta ostala skupaj brez kreganja in nepotrebnih prepirov.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2008 12:47:55   
ursalara
Jaz sem istega mnenja kot predhodnice pred menoj to se bosta morala vidva sama odločiti so mi pa razlogi za splav zelo bedni se opravičujem samo tako je moje mišljenje!Daja raje vprašat svjega sinčka če bi rad kakšnega bratca ali sestrico da bi se lahko z njim igral jaz mislim da si vsak otroček želi družbe  ne pa da je sam!V vsakem otroštvu so prepirčki ampak mislim da je to res odvisno od vzgoje naj pa ti povem svoj primer da sva se z mojmu bratom celo otroštvo kregala in se seceda imela lepo danes pa sva najboljša prijatelja ki se poznava zelo dobro v stiskah!Ne jutri danes se usedi z partnerjem in mu to povej dlje boš odlašala slabše bo mislim pa da če imaš tako rada svojega sinčka da ti vest ne bo dovolila da bi kaj takega naredila to je skozi življenje težko nosit skozi v mislih in si predstavljaš da ti čez nekaj let tvoj sinček reče zakaj jaz nimam bratca ali sestrice mislim da takrat te pa hudo stisne pri srcu no vsaj mene bi!Pa le sporoči kako sta se odločila!Pa vso srečo
Se opravičijem če sem bila malo kruta mislim pa da sem bila realna!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2008 13:24:14   
rokapi
Se mi zdi pa tako beden razlog, da če je bil eden rojen kot edinec, da potem misli, da je to edino rpavilno in zveličavno. Saj niti ne ve, kakšno srečo so delili med seboj tisti, ki so imeli brate in sestre. Je na svetu veliko lepega, ki se zgodi med brati in sestrami, ni so le "kregarije". Jaz imam sestro in sem srečna, da jo imam. Mislim celo, da je za marsikaj prikrajšan tisti, ki nima te sreče, da bi imel brata ali sestro.
Odločitev imeti otroka ali ne pa nikakor ne more biti osnovana na tem, da je bil nekdo edinec. vprašaj se, ali bi imela še enega majhnega sončka, ki bo sčasoma zrasel v velikega fanta ali punco. Potem se pa na drugih temeljih pogovorita z možem. In še to: on naj se bi steriliziral, če nikakor ne bi imel več otrok. Tabletke so za tiste, ki še planirajo....

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.5.2008 13:30:59   
pety78

Sicer ne vem ali sem na pravi strani za to ali ne, pa kljub temu...

Imam skoraj eno leto starega sinek, ki mi pomeni seveda vse na tem svetu. Z mojim sva se dogovorila, da bova imela enega samega otroka, sedaj pa sem danes naredila test, saj sem imela ta občutek in sem noseča. KO sta se prikazali dve črtice nisem občutila ničesar še zdaj ne vem kaj naj čutim, ali naj bom vesela, ali naj kar takoj pokličem g. in se naročam na splav, saj bo moj eveda takoj zanj, je edinček in hoče tako tudi za svojega sina. Ja morem mu pvedati, pa me je kar malo strah, čeprav ga ljubim iz dna srca, ampak vem kakšen bo njegov odgovor, zase pa ne vem kaj si res želim...

Joj kaj naj naredim?????user posted image user posted image user posted image

Že ko sem prebrala tvoj prvi post, mi je postalo kar jasno, kje je problem. Potem sem se pa samo še prepričala.
Oprosti, ampak tvoj mož je res en velik čudak. Prvo kot prvo si rekla, da sta se dogovorila iz kasnejših postov je pač razbrati, da se je ON tako odločil, ker on tako hoče in ti si se zavoljo močne ljubezni do njega temu podredila. Normalno, da se takrat, ko si noro zaljubljen vse strinjaš. Pa ne mi rečti, da sta kaj tudi podpisala...user posted image
Ljudje si marsikdaj premislimo, prevzamejo nas drugačna čusta. Sploh sedaj, ko si postala mamica in si videla, kako je to nekaj najlepšega. Imam občutek, oziroma močno verjamem, da si ti tega otročka želiš, ampak se tega žal NE UPAŠ na glas povedati svojemu možu, ker bo znorel in boš morala poslušati da ti je ON že rekel, da želi samo enega in vso to sranje in te preprič(ev)al za splav.

Lej, če si tudi ti ne želiš tega otroka, potem to sploh ni problem, potem verjetno o tem niti ne bi pisala na forum. Tako pa mislim, da si želiš, ampak se BOJIŠ svojega moža.

Punca, premisli kaj ti je v življenju najbolj pomembno. Pomisli na svojega malčka, kako bo lepo, ko boš čez dve leti gledala na tleh dva mala škrata, ki bosta skupaj sestavljala kocke. Seveda se bosta vmes skregala, ampak to je del ljubezni. A vidva z možem se nikoli ne skregata?

A se mož boji, da bo moral njegov prvorojenec deliti stvari? Kako pa je on kaj navajen?

Jaz sem imela edinčka, pa si je želel več otrok, ker je pogrešal družbo v mladosti...

Verjamem, da ti je težko, ampak če si ti želiš otroka...ni ga moškega na svetu, ki bi me prepričal v splav, sploh če ti ostali dejavniki dopuščajo, da se vam pridruži še en član.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.5.2008 13:54:40   
dojenč
pozdravljena!prvo se bom podpisala pod vse odgovore.
rekla bi da si pot močnim vplivom svojega moža.praviš da ga ljubiš z vsem srcem, kaj pa misliš da on ljubi tebe?oprosti ampak po moji logiki moški ki resnično ljubi svojo žensko nikoli ne bi govoril o splavu, kajti dandanes je najslabši razlog(nemoreva obdržati otroka ker nisva finančno sposobna)
kako pa se je obnašal ob rojstvu  1 otroka, in kaj si čutila ti.čudi me da kot mama govoriš o splavu, nevem no, nihce te ne obsoja, vedi pa da je vsak otrok podarjen z razlogom, in ti si le ena od tistih srečnih ki ji je bog dal priložnost biti mama.
če bi jaz bila na tvojem mestu(pa mislim da se bo marsikatera strinjala z mano)nikol na svetu se nebi podredila moškemu, glede nakšnih stvari, tudi če bi me potem zapustil.vedi da moškega lahko dobiš kjer koli in katerega koli, otroka pa ne mores kar tako dobiti iz danes na jutri.
po mojem naredi tako:
ko bo prišel iz službe, mu lepo povej da si opravila test in da si noseča-povej mu z veseljem, s pričakovanjem.nato boš videla njegov odziv-lahko da bo čist drugačen kot pa ga pričakuješ.če se bo vedno vztrajal pri svojem,mu povej da boš obdržala tega otroka če mu je prav ali ne.in potem boš videla mogoče se bo mulil kakšna 2 dni in se bo sprijaznil če pa mo *odšel*ves da ni bil pravi zate
SKRATKA POSLUŠAJ SVOJEGA SRČKA, DA TI NEBO KDAJ ŽAL,NE DELAJ SPLAVA,
tvoj mož pa ne more predvidevati s kom se bo tvoj otrok skregal,tolko,...
pa  prosim javi kako boš rešila

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2008 13:56:47   
maruškaŠ
kajti dandanes je najslabši razlog(nemoreva obdržati otroka ker nisva finančno sposobna)

To je eden najbolj odgovornih razlogov, tako do prvega kot tudi do 'neplaniranega' otroka. Sam ponavadi ta izgovor uporabljajo tisti, ki dejansko so finančno sposobni - preignorirajo pa ga vsi tisti, ki niti približno niso finančno sposobni preskrbeti svoje družine.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2008 14:16:54   
jana84
Ko sem prebrala se kar nisem mogla zavedati...Se opravičim že na začetku, vendar tako je moje mnenje in bi ga rada povedala - pa saj zato je forum!?

Ko sva z možem po poroki začela načrtovati družino, nama ni takoj uspelo ustvariti čudeža. In ko nama je končno uspelo, naju je po 5 tednih na tla vrgla novica, da sva splavila. Nobenih znakov, nič pretiravanja, nobenih bolezni...Enostavno je najin mali čudežek odšel med user posted image ...Hvala bogu, da nama je namenil možnost hitrega popravnega izpita. Ponovno sem zanosila še prej kot v enem mesecu in sedaj je najin čudež velik že 25cm in veselo brca po trebuhu...Čez to veselje in pričakovanje ga ni nobenega občutka na svetu.

Ravno zaradi tega ker se zavedam kakšen čudež je to da lahko zanosimo in donosimo zdravega otroka, ne morem razumeti, da bi nekdo želel splaviti tak čudež, zgolj zaradi neke čudne predstave o tem, da se bratje in sestre med seboj samo kregajo!
Na to, ali si želiš še enega otroka ali ne je potrebno misliti vnaprej in ne o tem razmišljati ko v tebi že živi ČUDEŽ ŽIVLJENJA ...Pa naj rečejo kar koli, zame je plod razumljen kot otrok in kot človek od prvega dne, ko je ustavarjen. In naj zveni še tako čudno, splava ne podpiram v čisto nobeni situaciji, kajti vsaka stvar ima svoje slabe strani, vendar jih ima tudi precej dobrih, ki na koncu koncev ostanejo v spominu.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.5.2008 14:30:03   
majcci
Jaz sem drugače edinka, ampak nikoli nisem razmišljala tako kot tvoj mož, kvečjemu obratno, imeti vsaj dva otroka (upam da bo vsaj eden). Kot edinki mi ni manjkalo nič, ne ljubezni, ne družbi, sem se imela čisto fino, ampak, se zavedam da bi bilo vseeno lepo imeti brata ali sestro. Tako sem pa pravzaprav sama, imam 1 sestrično in 2 bratranca. Imam seveda tudi družino svojega partnerja na katere se lahko zanesem, ampak vseeno bi bilo imeti lepo ob sebi brata ali sestro.
Seveda se nekateri brati in sestre ne razumejo med seboj, ampak poznam malo takšnih primerov. Vse je odvisno od vzgoje, karakterja,...
Na tvojem mestu bi se s možem pogovorila čimprej in mu zaupala svoje mišljenje, strahove, ... da s tem ni nič narobe če je več otrok. Zgleda da nekdo zgoraj želi, da imaš še enega otroka (glede na to, da si zanosila s tabletami). Meni kaj takšnega v 8 letih še ni uspelo user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.5.2008 14:31:57   
pomar*ANČA*
tudi jaz sem zanosila kjub jemanju tabletk, pa sva oba ša mlada, nisva preveč dolgo skupaj, niti še ne živiva skupaj, pa sva se odločila otroka obdržati- glavno da se imava rada. me je bilo strah, kako bo partner reagiral, ker sem vedela da si trenutmo še ne želi družine, ampak me je presenetil in je bil zelo vesel, celo bolj kot jaz. mogoče te mož preseneti in bo zelo vesel še enega otroka... bodi optimistična, povej mu in če si otroka želiš mu povej tudi to. izgovor, da zaradi krega ne želi imeti več otrok je pa smešen in otročji, sploh pa ni to razlog zaradi katerega bi šla delati splav.  razlog mora biti drugje... upam, da ne boš naredila neumnosti da bi se odrekla  otroku zaradi pritiska in močnega vpliva moža. držim pesti, da se boš odločila prav, predusem pa da se boš odločila z svojo glavo, ker res razlog tvojega moža ni dovolj močen za odločitev za splav. 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.5.2008 15:37:05   
Biba_24
Če še jaz dodam svoje mnenje.... oprosti, ampak tale tvoj dragi si niti približno ne predstavlja, kaj pomeni imeti brata oz. sestro, zato ne more in ne sme sklepati kaki so odnosi med njimi!! Sam je bil za to prikrajšan. Če pa bi imel brata ali sestro, bi razumel, kaj to sploh pomeni!! Sama imam pet let mlajšega brata in vse kar lahko rečem o tem je HVALA BOGU, da ga imam! Kljub vsem prepirčkom in nesporazumom, si ne upam predstavljati, da ga nekoč ne bi bilo več!! Gre za zaupanje (marsikdaj o kaki stvari ne moreš pogovoriti niti s partnerjem, z bratom pa se lahko), medsebojno spoštovanje in "bratsko" ljubezen!
Tudi jaz in moj mož imava doro leto staro hčerkico, v kratkem pa pričakujeva še enega otročka. Nisva načrtovala tako hitro imeti še enega, ampak kljub temu ni nobeden od naju niti pomislil ne na splav!! Pač, že mora tako biti in hvala bogu, da nam je to dano. Vse preveč jih je, ki bi dali vse na svetu za otroka, pa ga ne morejo imeti!
Predlagam, da dobro premisliš, preden narediš usodni korak, ki ga boš slej ko prej po vsej verjetnosti  obžalovala!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.5.2008 15:59:16   
hillmagic
Si na pravem forumu in je fino da si nam zaupala kaj te tišči pri srčkuuser posted image . Globoko v sebi gotovo čutiš kaj boš naredila. Je res da se s partnerjem skupaj dogovorita kako in kaj. Lepo je biti mamica če sta dva pa je sploh veselje. Verjamem, da ti je hudo da partner hoče samo enega otročka. Kakorkoli se boš odločila bo prav in se ne sekiraj preveč ampak naredi kar čutiš. Vsak se ima pravico odločiti po svoje. Tako da vso sreco in drzim pesti da bos res naredila tako kot čutiš.
Pa poročaj nam user posted image user posted image user posted image
Vso srečo

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Biba_24)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.5.2008 16:51:45   
Anonimen
Mislim, da ti ne more noben moški preprečiti, da bi se zaradi njegove razvajenosti, ker je bil edinček odpovedala otroku, ki raste v tebi in si ga po vsej verjetnosti želiš.

Poznam eno punco, ki ima enega otroka, njen partner pa dva in ker si on ne želi imeti več otrok, se je steriliziralauser posted image Jaz tega ne bi naredila, ker obstaja tudi drugačna oblika zaščite. In kaj, če se razideta in spozna nekoga, ki bi rad imel z njo otrokauser posted image

Odločitev je seveda vajina, vendar mogoče pa ga le lahko prepričaš s kakim konkretnim razlogom, eden od njih je lahko tudi ta, da v tebi že raste živo bitje, vajin otrok. In ali si želi, da ga "ubijeta" Moje mnenje je, da tega ne bi mogla nikoli narediti.

(odgovor članu hillmagic)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.5.2008 21:17:50   
N _ B
nky: user posted image user posted image user posted image
pogovori se s tvojim.  Tako kot ti je hillmagic napisala, ti sama globoko v sebi čutiš, kaj si želiš, vendar te je strah partnerjeve reakcije. Mogoče stvar le ni tako grozna, kot ti misliš, da je. Mogoče bo pa njegova reakcija drugačna. Tudi moj mož je odraščal kot edinec in je, odkar ga poznam, govoril, da bo imel dva otroka. Kot otrok si je vedno želel brata oz. sestro, vendar je bilo pri njem tako, da je bila njegova mami tista, ki je vztrajala pri edincu. Mislim, da bi si Kevin želel bratca oz. sestrico. user posted image  

Srečno.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.5.2008 21:24:39   
gloria
Se strinjam z prejšnjimi posti to je čist vajina odločitev katera se je dala tud prej preprečit....sicer pa zavij malo na temo UPAJMO SKUPAJ

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?