pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 Sicer ne vem ali sem na pravi strani za to ali ne, pa kljub temu... Imam skoraj eno leto starega sinek, ki mi pomeni seveda vse na tem svetu. Z mojim sva se dogovorila, da bova imela enega samega otroka, sedaj pa sem danes naredila test, saj sem imela ta občutek in sem noseča. KO sta se prikazali dve črtice nisem občutila ničesar še zdaj ne vem kaj naj čutim, ali naj bom vesela, ali naj kar takoj pokličem g. in se naročam na splav, saj bo moj eveda takoj zanj, je edinček in hoče tako tudi za svojega sina. Ja morem mu pvedati, pa me je kar malo strah, čeprav ga ljubim iz dna srca, ampak vem kakšen bo njegov odgovor, zase pa ne vem kaj si res želim... Joj kaj naj naredim????? Že ko sem prebrala tvoj prvi post, mi je postalo kar jasno, kje je problem. Potem sem se pa samo še prepričala. Oprosti, ampak tvoj mož je res en velik čudak. Prvo kot prvo si rekla, da sta se dogovorila iz kasnejših postov je pač razbrati, da se je ON tako odločil, ker on tako hoče in ti si se zavoljo močne ljubezni do njega temu podredila. Normalno, da se takrat, ko si noro zaljubljen vse strinjaš. Pa ne mi rečti, da sta kaj tudi podpisala... Ljudje si marsikdaj premislimo, prevzamejo nas drugačna čusta. Sploh sedaj, ko si postala mamica in si videla, kako je to nekaj najlepšega. Imam občutek, oziroma močno verjamem, da si ti tega otročka želiš, ampak se tega žal NE UPAŠ na glas povedati svojemu možu, ker bo znorel in boš morala poslušati da ti je ON že rekel, da želi samo enega in vso to sranje in te preprič(ev)al za splav. Lej, če si tudi ti ne želiš tega otroka, potem to sploh ni problem, potem verjetno o tem niti ne bi pisala na forum. Tako pa mislim, da si želiš, ampak se BOJIŠ svojega moža. Punca, premisli kaj ti je v življenju najbolj pomembno. Pomisli na svojega malčka, kako bo lepo, ko boš čez dve leti gledala na tleh dva mala škrata, ki bosta skupaj sestavljala kocke. Seveda se bosta vmes skregala, ampak to je del ljubezni. A vidva z možem se nikoli ne skregata? A se mož boji, da bo moral njegov prvorojenec deliti stvari? Kako pa je on kaj navajen? Jaz sem imela edinčka, pa si je želel več otrok, ker je pogrešal družbo v mladosti... Verjamem, da ti je težko, ampak če si ti želiš otroka...ni ga moškega na svetu, ki bi me prepričal v splav, sploh če ti ostali dejavniki dopuščajo, da se vam pridruži še en član.