|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 17:39:36   
mary_lou
METI tega pa ne stekam zakaj bi hotel odpadu ce bi bli na adaptiranem mleku?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.5.2008 17:56:51   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

METI tega pa ne stekam zakaj bi hotel odpadu ce bi bli na adaptiranem mleku?

Zarad prekuhavanja vode user posted image  ne vem no, jest se na AM nič kej odst ne spoznam user posted image  se mi zdi cela znanost priprave tega, če si v hotelu user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.5.2008 18:00:59   
mary_lou
hehehehehe se vid da se ne spoznas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kupi baby voda ze prekuhana,samo pogrejes v grelniku za vodo in butnes v termovko in mas za cel dan

cela znanost a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joke stara

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.5.2008 18:04:33   
mary_lou
ej punce k ste dale za rota cept al je bil prvi dan kej drugacen kakec? Tai ma mal driske po moje da je od cepljenja. Aja kok ste pa placale za roto? jest 72 evrov klegica iz lj pa 89 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr neki barabe

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.5.2008 18:06:15   
mary_lou
Meti tebe pa res matra đoni da se v podpisu sanjas o prespanih noceh bogica se mi smilis.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.5.2008 18:06:54   
pina-1
mary tole vodo tudi jaz kupujem Ani za čaj, ker se mi ne da 2 deci 10 min kuhat. user posted image user posted image user posted image

kje pa ste vse... zdej ko se meni čveka ni nobene.user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.5.2008 18:07:29   
MetiLu

hehehehehe se vid da se ne spoznas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kupi baby voda ze prekuhana,samo pogrejes v grelniku za vodo in butnes v termovko in mas za cel dan

cela znanost a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joke stara

Pismo, sej res user posted image  ma če nisem jest ena blondinka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  še dobr da se barvam, da je vasj odtenek malo svetlejši user posted image  včasih moj mozeg res nima dolge lajtunge user posted image  user posted image   

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.5.2008 18:09:40   
mary_lou
A ves PINA da Tai sploh ne pije mleka ce ga nardim z doma prekuhano vodouser posted image samo z baby vodo morm res gledat da je skoz na zalogi. Pa sej prov k ta iz pipe res ni za dojencke tok mejhne

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.5.2008 18:10:02   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mary tole vodo tudi jaz kupujem Ani za čaj, ker se mi ne da 2 deci 10 min kuhat. user posted image user posted image user posted image

Jao jao, zakaj pa men kej tazga ne kapne v glavo user posted image  Jaz pa prekuhavam k norc za čaj, ki ga na konc jest spijem user posted image  ma men res mal manjka, bom rajš tih user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.5.2008 18:11:12   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pismo, sej res user posted image  ma če nisem jest ena blondinka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  še dobr da se barvam, da je vasj odtenek malo svetlejši user posted image  včasih moj mozeg res nima dolge lajtunge user posted image  user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.5.2008 18:13:47   
mary_lou
Lancy a si vidla da se dobimo mengsanke in domzalcanke v petek prides?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.5.2008 18:14:58   
itata
mala pikica: sem se naročila za bioresonanco pri eni gospe (Furlan) v škofji loki k dela od 3 meseca daljauser posted image  grem nasl teden. komi čakam... njena mami se pa s homeopaijo ukvarja. jaz sem itak pristaš kombiniranega zdravljenja... pa še posteljico mu bom doma mal prestavla, će mu kej lega ne odgovarja...

a smo kej zmenjene v pet recimo za kavo in čvek al ne??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.5.2008 18:19:24   
Lanchy
Mary Lou, ne nisem vidlauser posted image . Kdaj pa kje? Ja bi kar prisla, jauser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.5.2008 18:22:13   
mary_lou
pomaranca (supernova) baje ob 12

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.5.2008 18:25:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, če bova po neki božji volji prišla do denarja za takle dopust, za tisti teden ne bom kej dost komplicirala, pa bom frutke sabo vzela. Če se jih pa tko zgodaj še ne smem začet dajat, pol pa najboljš da smo letos kar doma user posted image  srčno pa upam, da bom lahko tako dolgo dojila, ker če bomo mogli it na adaptirano mleko, pol itak hotel odpade user posted image

Meti, mislim da se nekateri frutki lahko dajejo od 4. meseca dalje user posted image  Sej to rešitev poznam, sam problem je lahko pol, ker so kar sladki in pol mulčka doma nazaj na zelenjavne kašice spravit user posted image  user posted image  user posted image

Mi smo pa v ponedeljek na terminalu naročili kartice za tujino za vse 3 in smo jih danes s pošto že prejeli user posted image  Nisem vedela, da zdaj veljajo 1 leto user posted image  Včasih so 3 mesece user posted image  user posted image  Pa izvid z ortopedske je danes tudi že s pošto prišel user posted image  Zdaj imamo črno na belem, da so kolki manekenski user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Danes bom šla pa jaz res prej spat...ob ene 22.30 a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.5.2008 18:27:12   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ITAK....... stavim 10 evrov da neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za caricine kolke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.5.2008 18:31:04   
dolenjka

ITAK....... stavim 10 evrov da neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za caricine kolke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10 eur da bom šla spat 22.30 oz. prej, al 10 EUR da bom šla kasneje kot 22.30 user posted image
Sprašujem zato, ker za teh 10 EUR bom na prvem srečanju brez user posted image  na tvoj račun alkohola popila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.5.2008 18:34:11   
bamby
mary lou, za rotavirus sem plačala 145.20 € za obe dozi user posted image . o v roku cca.1-2 mesec dvignili ceni iz 141.60 €user posted image .

itata, hitro si ti to zrihtala user posted image . Zdaj pa komaj čakam, da slišim, kako bo.

Ne morem pisat, ker Anaji kupčka podiram. Ne vem, če bo sploh, ker spi ko top user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.5.2008 18:39:12   
pina-1

10 eur da bom šla spat 22.30 oz. prej, al 10 EUR da bom šla kasneje kot 22.30 user posted image
Sprašujem zato, ker za teh 10 EUR bom na prvem srečanju brez user posted image  na tvoj račun alkohola popila user posted image  user posted image  user posted image

10€ da pre 23 ne greš z RRuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.5.2008 18:39:38   
bamby

Skoraj ne verjamem user posted image . Zadnje čase se takrat šele čvek začne user posted image user posted image user posted image . Se takrat preveč začne dogajat. Sam jaz moram zaključit debato, ker gre Tim spat user posted image .

user posted image  da so kolki zdaj vredu!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.5.2008 18:43:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

10€ da pre 23 ne greš z RRuser posted image user posted image

A ti tut staviš? A pol se ga bom za 20 lahko nasekala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Uf, sam to bo za 1. preveč, ker bom mogla na spiranje želodca user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.5.2008 18:46:35   
mary_lou
Jest stavim da NE gres pred 22.30 spat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.5.2008 18:47:32   
MetiLu
punce povejte kolk vas ima angel care doma? a kej bolj mirno spite? jaz sem brez,pa tamalga kar naprej preverjam če še diha, ker sem tolk enih zgodb slišala, da sem čist paranoična ratala... sploh ker spi na trebuhu user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.5.2008 18:47:34   
dolenjka

Jest stavim da NE gres pred 22.30 spat

Bomo pili??? user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.5.2008 18:47:58   
mary_lou
stara jest ne vem kva ti pijes sam jest sm bl izbircna jest pr 20 evrih sele mal bl zgovorna ratam

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......