Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:28:50
|
|
|
|
buči
|
vrtnica, meni so v razvojni rekli, da kar otrok naredi sam, je ok. Samo da ga ti ne siliš v neke poze, za katere še ni dovolj star. Npr. da bi zdaj sedel na silo v trip-trap stolu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:30:14
|
|
|
|
buči
|
Samo vrtnica, vi ste že čez 4 mesece, a ne? mislim, da niste nič prezgodnji. Saj pri 5 mesecih že obvladajo hrbtne mišice
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:32:55
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, tamala mi je spet zaspala med dojenjem. Prej sem bla tud jest čist out in sem šla spančkat skupaj s tamalo. Sem spala dobro uro. Nism mogla verjet. Kar zmanjkal me je.. to se mi tud še ni naredl da bi čez dan spala. Oh, zdej pa spi, pa jo ne upam zbudit, čeprav naj bi šli potem v KR. Morm it torto naročit pa za hrano se zment v gostilno za krst. Jah nič, zbudit jo moram. Bamby, jaz tud skoz tuhtam, da je naša ˝presuha˝. Sam kaj morš, eni so pač taki... Sicer pa ko gledam kakšne teže od februarčkov in glede na to, da je Larisa skoraj najmlajša, je še kar v mejah normale. Vrtnica, vaš Janez je že 4 mesece star! Sem prejle računala, nism mogla verjet... Naša še 3 ni...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:33:35
|
|
|
|
buči
|
Joj, kolk bo danes dobro kosilo! Piščanček na koščke na rezan, pa s krompirjem, korenjem, cvetačo in koruzo pražen v ponvici. Pa moje začimbice! Njamsi! OK, solata bo zraven za okras ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:35:02
|
|
|
|
buči
|
Punce, nehajmo s težo! Samo obremenjujemo se. Ene v eno smer, duge v drugo. Zdravi so, zadovoljni tudi in ni panike! Za vse februarčke
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:35:50
|
|
|
|
buči
|
Se slišimo zvečer, je moj prišel, dane bo rekel, da sem nora, ker spet tle visim!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:38:23
|
|
|
|
misar
|
jaz se glede teže nikol nč ne sekiram, ker men v posvetovalnici nikol ne komplicirajo, pa je proti drugim za več kot kilogram lažja. če tud bi mi težil se jaz ne dam. sem pravi , ko se najezim. men je važno, da je tamala zadovoljna, da ni tečka, da lepo napreduje in to je to...ostalo ni važno, če ni ravno po tabeli..bravo moja punca
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:38:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Moj je tut prišel že 10 min nazaj 1h prej kot ponavadi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:40:10
|
|
|
|
misar
|
še to...saj jaz tud nisem po tabeli , trenutno sem v deficitu. kaj bi šele pol v posvetovalnici rekli za mojega , ki ima celih 58.6kg (se je glih včer vagal ), po moje bi mi dal kar pumpo, da ga mal dofilam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:44:22
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Moj je tut prišel že 10 min nazaj 1h prej kot ponavadi Pejta pol zdej gube na rjuhci poglihat .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 15:59:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Moj je tut prišel že 10 min nazaj 1h prej kot ponavadi Pejta pol zdej gube na rjuhci poglihat . Jih je šla tamala, tko da bom jaz kavč peglala, gospod pa kosilo pripravljajo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 16:03:11
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar še to...saj jaz tud nisem po tabeli , trenutno sem v deficitu. kaj bi šele pol v posvetovalnici rekli za mojega , ki ima celih 58.6kg (se je glih včer vagal ), po moje bi mi dal kar pumpo, da ga mal dofilam Saj pol pa Lana tudi ne more bit neka debeluška, če sta oba starša fit . Pri nas je čist drugače. Mami je prekomerna, ati je kar OK, čeprav mu kaka kila manj tudi ne bi škodila, edino Tim je suhec. Ta pa tudi ne more biti drugačen, ker ves čas leta in skače , poje pa za enega piščanca . Če mu je pa hrana všeč (tisto kar njemu paše), takrat pa poje več kot jaz .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 16:27:15
|
|
|
|
itata
|
kot rečeno mi je zdej zalaufala tale dieta in sem zdejle zmazala 5 palačink iz pirine moke (z riževim mlekom in brez jajc - niso k navadne, ampak so kar dobre) nafilanih iz čokoladnim riževim pudingom in banano / višnjami ajde ni glih k nutella je pa dost bliz se mogoče še redit začnem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 16:30:09
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! ITATA pri nas v MB, pa delajo bioresonanco od 3 mesecev naprej, jaz sem se že naročila. lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 16:31:57
|
|
|
|
buči
|
itata, dobra si!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 16:45:33
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz sem pa prav žalostna danes, pa brez volje za karkoli. a me kdo mara, da pridem na obisk??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 16:55:36
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva sva mela pa zdele bruhalno sralni program pardon izrazu ... Najprej mi je pri podiranju kupčka stresel kakšen deci bruhanja med joške, tko da je modrc vse prestregu in sem naju šla komplet preoblečt, prideva nazaj v dnevno, se je pa še oreng podelal, tako da sva reševala bodi in hlačke, da ne bi kaj ven prilezlo. Moram rečt, da nam kakec že nekaj časa ni spustil, uporabljam pa original pamperske pa hugginske. Oboje so ful fajn
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 16:58:15
|
|
|
|
MetiLu
|
Dej Buči prid k men, jaz sem enakega razpoloženja Pa še avto ne bo fertik do jutri pa ne moreva nikamor
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 17:16:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dej Buči prid k men, jaz sem enakega razpoloženja Pa še avto ne bo fertik do jutri pa ne moreva nikamor meti, a mene vabiš??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 17:17:04
|
|
|
|
MetiLu
|
joj, jest bi šla tokspat zdele, tamal pa ko čuk dones je spal 2x po pol urce Buči, evo, sem dobila predračun za hotel 1 teden od 30.8.do 6.9., 2x polpenzion, soba s pogledom na morje, balkon, možnost dodatnega ležišča + takse in prijava = 853€, riziko odpovedi + 3,5% kje je pol še gorivo, pa keš za sabo Mojga bo kap, ko mu tole pokažem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 17:20:49
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dej Buči prid k men, jaz sem enakega razpoloženja Pa še avto ne bo fertik do jutri pa ne moreva nikamor meti, a mene vabiš?? ojoj Suzi, itak ti kar ulet Sem že čist zmešana... dones sem se tud pri P skor skregala, ker niso najdl zdr. kartice, ki sem jo itak pospravila takoj ko mi jo je sestra dala v roke. So reve vse kartone premetale, pol sem jo pa najdla v mat. knjižici Jest res rabim en dober spanec
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 17:25:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Men je pa Tarin očka kosilo naredil Polento z bučkami in sirom Tamala se pa z medijem Pujem & co v sobici pogovarja Meti, kako boš pa v hotelu z GH naredila Ker takrat bodo naši že več kot 6m stari in bo verjetno GH že na "sporedu" Jaz sem ravno razmišljala, da bi začela začetek avgusta uvajat GH, ko pridemo drugo rundo z morja, da bom potem tist teden, ko bomo konec avgusta še 1x na morju, že "obvladala" vse Jimy Oliverjeve prijeme za carico
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 17:31:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Moj je tut prišel že 10 min nazaj 1h prej kot ponavadi he he strah je lepa reč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 17:33:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz sem pa prav žalostna danes, pa brez volje za karkoli. a me kdo mara, da pridem na obisk?? rožica uleti... bova malo počvekali ker sem jaz tudi sama z obema
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 17:35:04
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, če bova po neki božji volji prišla do denarja za takle dopust, za tisti teden ne bom kej dost komplicirala, pa bom frutke sabo vzela. Če se jih pa tko zgodaj še ne smem začet dajat, pol pa najboljš da smo letos kar doma srčno pa upam, da bom lahko tako dolgo dojila, ker če bomo mogli it na adaptirano mleko, pol itak hotel odpade
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......