|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 15:28:50   
buči
vrtnica, meni so v razvojni rekli, da kar otrok naredi sam, je ok. Samo da ga ti ne siliš v neke poze, za katere še ni dovolj star. Npr. da bi zdaj sedel na silo v trip-trap stolu

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.5.2008 15:30:14   
buči
Samo vrtnica, vi ste že čez 4 mesece, a ne? mislim, da niste nič prezgodnji. Saj pri 5 mesecih že obvladajo hrbtne mišice

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.5.2008 15:32:55   
Februarka08
Evo, tamala mi je spet zaspala med dojenjem.user posted image user posted image Prej sem bla tud jest čist out in sem šla spančkat skupaj s tamalo. Sem spala dobro uro.user posted image Nism mogla verjet. Kar zmanjkal me je.. to se mi tud še ni naredl da bi čez dan spala. Oh, zdej pa spi, pa jo ne upam zbudit, čeprav naj bi šli potem v KR.user posted image Morm it torto naročit pa za hrano se zment v gostilno za krst. Jah nič, zbudit jo moram.
Bamby, jaz tud skoz tuhtam, da je naša ˝presuha˝. Sam kaj morš, eni user posted image so pač taki... Sicer pa ko gledam kakšne teže od februarčkov in glede na to, da je Larisa skoraj najmlajša, je še kar v mejah normale.
Vrtnica, vaš Janez je že 4 mesece star! Sem prejle računala, nism mogla verjet... user posted image Naša še 3 ni...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.5.2008 15:33:35   
buči
Joj, kolk bo danes dobro kosilo! user posted image user posted image user posted image  Piščanček na koščke na rezan, pa s krompirjem, korenjem, cvetačo in koruzo pražen v ponvici. Pa moje začimbice! Njamsi! user posted image user posted image user posted image  OK, solata bo zraven za okras ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.5.2008 15:35:02   
buči
Punce, nehajmo s težo! Samo obremenjujemo se. Ene v eno smer, duge v drugo. Zdravi so, zadovoljni tudi in ni panike! Za vse februarčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.5.2008 15:35:50   
buči
Se slišimo zvečer, je moj prišel, dane bo rekel, da sem nora, ker spet tle visim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.5.2008 15:38:23   
misar
jaz se glede teže nikol nč ne sekiram, ker men v posvetovalnici nikol ne komplicirajo, pa je proti drugim za več kot kilogram lažja. če tud bi mi težil se jaz ne dam. sem pravi user posted image user posted image user posted image , ko se najezim. men je važno, da je tamala zadovoljna, da ni tečka, da lepo napreduje in to je to...ostalo ni važno, če ni ravno po tabeli..bravo moja punca user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.5.2008 15:38:59   
dolenjka
Moj je tut prišel že 10 min nazaj user posted image  1h prej kot ponavadi user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.5.2008 15:40:10   
misar
še to...saj jaz tud nisem po tabeli user posted image user posted image user posted image user posted image , trenutno sem v deficitu. kaj bi šele pol v posvetovalnici rekli za mojegauser posted image , ki ima celih 58.6kg (se je glih včer vagal user posted image user posted image user posted image ), po moje bi mi dal kar pumpo, da ga mal dofilam user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.5.2008 15:44:22   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Moj je tut prišel že 10 min nazaj user posted image  1h prej kot ponavadi user posted image  user posted image  user posted image

Pejta pol zdej gube na rjuhci poglihat user posted image .

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.5.2008 15:59:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Pejta pol zdej gube na rjuhci poglihat user posted image .

Jih je šla tamala, tko da bom jaz kavč peglala, gospod pa kosilo pripravljajo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.5.2008 16:03:11   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: misar

še to...saj jaz tud nisem po tabeli user posted image user posted image user posted image user posted image , trenutno sem v deficitu. kaj bi šele pol v posvetovalnici rekli za mojegauser posted image , ki ima celih 58.6kg (se je glih včer vagal user posted image user posted image user posted image ), po moje bi mi dal kar pumpo, da ga mal dofilam user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj pol pa Lana tudi ne more bit neka debeluška, če sta oba starša fit user posted image  user posted image . Pri nas je čist drugače. Mami je prekomerna, ati je kar OK, čeprav mu kaka kila manj tudi ne bi škodila, edino Tim je suhec. Ta pa tudi ne more biti drugačen, ker ves čas leta in skače user posted image , poje pa za enega piščanca user posted image . Če mu je pa hrana všeč (tisto kar njemu paše), takrat pa poje več kot jaz user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.5.2008 16:27:15   
itata
kot rečeno mi je zdej zalaufala tale dieta in sem zdejle zmazala 5 palačink iz pirine moke (z riževim mlekom in brez jajc - niso k navadne, ampak so kar dobre) nafilanih iz čokoladnim riževim pudingom in banano / višnjamiuser posted image  ajde ni glih k nutella je pa dost blizuser posted image  se mogoče še redit začnemuser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.5.2008 16:30:09   
mala_pikica
Pozdravljene!

ITATA pri nas v MB, pa delajo bioresonanco od 3 mesecev naprej, jaz sem se že naročila. lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.5.2008 16:31:57   
buči
itata, dobra si!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.5.2008 16:45:33   
Suzi*
jaz sem pa prav žalostna danes, pa brez volje za karkoli. a me kdo mara, da pridem na obisk?? user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.5.2008 16:55:36   
MetiLu
Midva sva mela pa zdele bruhalno sralni program user posted image  pardon izrazu ...

Najprej mi je pri podiranju kupčka stresel kakšen deci bruhanja med joške, tko da je modrc vse prestregu user posted image  in sem naju šla komplet preoblečt, prideva nazaj v dnevno, se je pa še oreng podelal, tako da sva reševala bodi in hlačke, da ne bi kaj ven prilezlo. Moram rečt, da nam kakec že nekaj časa ni spustil, uporabljam pa original pamperske pa hugginske. Oboje so ful fajn user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.5.2008 16:58:15   
MetiLu
Dej Buči prid k men, jaz sem enakega razpoloženja user posted image  Pa še avto ne bo fertik do jutri user posted image  pa ne moreva nikamor user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.5.2008 17:16:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dej Buči prid k men, jaz sem enakega razpoloženja user posted image  Pa še avto ne bo fertik do jutri user posted image  pa ne moreva nikamor user posted image

meti, a mene vabiš?? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.5.2008 17:17:04   
MetiLu
joj, jest bi šla tokspat zdele, tamal pa ko čuk user posted image  dones je spal 2x po pol urce user posted image

Buči, evo, sem dobila predračun za hotel user posted image  1 teden od 30.8.do 6.9., 2x polpenzion, soba s pogledom na morje, balkon, možnost dodatnega ležišča + takse in prijava = 853€, riziko odpovedi + 3,5% user posted image user posted image user posted image user posted image  kje je pol še gorivo, pa keš za sabo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojga bo kap, ko mu tole pokažem user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.5.2008 17:20:49   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

meti, a mene vabiš?? user posted image

ojoj Suzi, itak user posted image user posted image  ti kar ulet user posted image

Sem že čist zmešana... dones sem se tud pri P skor skregala, ker niso najdl zdr. kartice, ki sem jo itak pospravila takoj ko mi jo je sestra dala v roke. So reve vse kartone premetale, pol sem jo pa najdla v mat. knjižici user posted image
Jest res rabim en dober spanec user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.5.2008 17:25:19   
dolenjka
Men je pa Tarin očka kosilo naredil user posted image  Polento z bučkami in sirom user posted image  
Tamala se pa z medijem Pujem & co v sobici pogovarja user posted image

Meti, kako boš pa v hotelu z GH naredila user posted image  Ker takrat bodo naši že več kot 6m stari in bo verjetno GH že na "sporedu" user posted image
Jaz sem ravno razmišljala, da bi začela začetek avgusta uvajat GH, ko pridemo drugo rundo z morja, da bom potem tist teden, ko bomo konec avgusta še 1x na morju, že "obvladala" vse Jimy Oliverjeve prijeme za carico user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.5.2008 17:31:28   
pina-1

he he strah je lepa rečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.5.2008 17:33:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz sem pa prav žalostna danes, pa brez volje za karkoli. a me kdo mara, da pridem na obisk?? user posted image user posted image  

rožica uleti... bova malo počvekali ker sem jaz tudi sama z obema user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.5.2008 17:35:04   
MetiLu
Dolenjka, če bova po neki božji volji prišla do denarja za takle dopust, za tisti teden ne bom kej dost komplicirala, pa bom frutke sabo vzela. Če se jih pa tko zgodaj še ne smem začet dajat, pol pa najboljš da smo letos kar doma user posted image  srčno pa upam, da bom lahko tako dolgo dojila, ker če bomo mogli it na adaptirano mleko, pol itak hotel odpade user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......