|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč kg?
15.2.2005 15:43:31   
Čičica
ENO MNENJE RABIM!
Sem v 17 tednu, zredila sem se za cca 3 kg. Danes na pregledu pa mi rečejo: PREVEČ!
Mogoče sem samo nosečniško preobčutljiva, ampak meni se pa ne zdi lih tolko. Pred zanositvijo sem mela normalno težo (ne kakih 10 kg preveč).

No, sej v glavnem da je z :duda: vse ok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Preveč kg?
15.2.2005 15:49:43   
saba
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

jaz sem se pa ŽE za 2kg

samo to je pri meni normalno, ker tik pred M. sem bla vedno težja za 2kg..ker pa M. pol ni prišla so teji kg ostali.......si prav mislim, kako bodo šele mene nadli na pregledu......:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::(

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Preveč kg?
15.2.2005 15:51:57   
sabini
to pa res čudno 3kg pa preveč. a so se zmotli:)-:)-jz sem v 29t pa jih imam 14 kg več v 17t sem jih imela okrog 9kg preveč. Res da sem bila pred zanositvijo zelo suha ne sekiraj se :bravo:9nebesa:nosecka:Sabina 29t

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Preveč kg?
15.2.2005 15:52:36   
sabini
Pa me ni nič nadrla:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Preveč kg?
15.2.2005 15:55:48   
Meceno
Glej, ti bom dala cele podatke o svoji teži , pol mi pa lahko tudi ti napišeš , mene tudi zanima kaj bo meni rekla v četrtek G.
Velika sem 172cm
Pred :nosecka:sem imela 53kg
Danes :nosecka:v 18.t 57kg
Men se zdi veliko:ups: , ker nisem nikoli toliko tehtala ,aja brez oblek .

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Preveč kg?
15.2.2005 15:56:07   
CUKRČEK
Ma ne se sekirat, v glavnem , da je otroček zdrav. Se spominjam, kako je mene G sekiral, ker imam že tako mal preveč kil in da bo dete umrlo, če se bom kaj zredila. Jaz sem se blazno sekirala, namesto da bi poslala G v ...

Vem samo to, da mi nikoli nihče več ne bo govoril takih stvari, kot mi jih je takrat G.

Dohtarji imajo vedno en svoj prav. V glavnem: misli na svojega otroka in se ne sekiraj zaradi kile več ali manj.

lp

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Preveč kg?
15.2.2005 15:57:34   
b.j.n.
tudi mene so okregali vceraj na pregledu, sem v 18.tednu in imam 4kg vec. So mi rekli naj se bolj pazim pri hrani, zdej imam pa totalno slabo vest. potem sva bila z mojim se na enih obiskih in so se samo zgrazali nad mano, kaksna sem. prej sem bila tud bolj suha, ce imam pa zdej velike prsi, naj jih pa nic ne briga, ane?

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Preveč kg?
15.2.2005 16:13:07   
Čičica
Ja kaj pa druge briga kako zgledamo! Sej to je največji problem: eni ti govorijo Jej!, drugi Saj te je že nekaj! in kaj naj si mi pole mislimo?!?

Sej vem, da se ni za sekirat, ampak take opazke pa vseeno ne moreš kar preslišat. Bo že bolši!

Meceno, pred :nosecka: sem mela 54,5-55 kg, včeraj doma pa v pižami 57,7 kg.

Sej meni se tudi zdi dosti, ker sem mela zmeraj konstantno težo, ampak je :nosecka: v meni, pa več krvi, pa prsni koš se povečuje, pa zaprta sem... ;)

Lep dan vsem!

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Preveč kg?
15.2.2005 16:21:26   
Siberian husky
Ciao!
Predvidevam da te je G okregal/a,ker si 3kg nabrala v zelo kratkem času.To :duda: nič ne koristi še manj pa tebi.Jaz sem bila tako kregana v 27.t,ker sem šla gor za 4kg.Ne sekiraj se preveč,če se počutita z :duda: OK.Če se ne motim si z Goriškega.A imaš G v ZD?

Lp,:kuza:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Preveč kg?
15.2.2005 16:21:39   
Grascakinja
Meni je G rekla, da naj bi se zredila za kakih 12 kg, od tega 1/4 v prvi polovici nosečnosti (20t),
do konca 36 tedna še 8 kg,
v zadnjem mesecu pa še 1 kg.

Torej si ti, če se naslednja 2 tedna ne boš več zredila, s trenutnih 3kg plusa, v idealni liniji.

Nič skrbet, sploh, če si imela prej normalno težo!!!

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Preveč kg?
15.2.2005 16:25:04   
Gina
Jaz sem se vsakič do teh tednov zredila 3-5 kg. Nikoli me nihče ni sekiral zaradi tega, pa daj no mir. Tudi ni vse odvisno samo od tega koliko ješ. Ko sem se pri prvi nos. zredila 18 kg, je šlo v treh mesecih vse dol. Drugič sem se zredila samo 12 kg, pa sem zgubila samo 4 v porodnišnici in potem ni šlo nikamor dol. Nazadnje sem se zredila čez 20 kg, pa sem bila zabuhla kot sodček. Že v porodnišnici sem zgubila 12 kg. Ne se sekirat zaradi tega in nosečnost je zadnje stanje, pri katerem bi morala pazit na kile. Ljudje smo postali obsedeni od videza suhic iz revij. Žal tudi zdravniki. Tvoje 3 kile nimajo veze z zdravjem tebe ali otročka. Uživaj nosečnost in jej normalno, nikar si ne trgaj od ust.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Preveč kg?
15.2.2005 16:40:45   
SISI25
Jaz sem se v celi nosečnosti zredila 22 kg. Resda sem nosila dvojčke. Sem jih imela prej 52 potem pa 74. Pa sem jih imela ko sem prišla iz bolnice že 10 manj. Dva tedna zatem pa še samo 5 kg več. Tako da ne se sekirat. Jaz sem jedla ko mi je pasalo in se sploh nisem ozirala na kilograme.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Preveč kg?
15.2.2005 17:04:40   
Čičica
Hvala vsem! :)

Sej vem, da je cel svet obseden z vitkostjo, vem pa tudi, da prevelika teža ne koristi nobenemu. Je pač tako, da smo občutljivi na komentarje drugih.
Mogoče bi mogla na pregledu začutiti neko toplino v besedah, pa je blo samo tisto PREVEČ. Če bi mogoče še kaj rekla zraven, obrazložila, karkoli, bi bilo zagotovo drugače. Pa mi to sploh ni rekla moja ginekologinja, ampak ena gospa (zdravnica, sestra, ampak spet ne moja sestra - ne vem), ki je na pregledih zraven. Torej 3 oseba. Sestra im G pa sta super, prijazni, topli.

Siberian husky, moja G je v ZD v Šempetru.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Preveč kg?
15.2.2005 17:11:21   
žužu
jaz sem si ravno danes spekla eno veliko pico in jo pojedla. hm, kile, kaj je že to?
prvič sem bila zelo pridna in sem iz 58 kg prišla na 85. po porodu sem jih kmalu imela 59. tudi drugič sem bila zelo pridna. no, sedaj, tretjič, pa tudi ne smem zamrazit:)-
sem pa vedno, če me je kdo zgroženo pogledal, lepo mirno razložila, da jaz sicer strogo hujšam, ampak kaj, ko je dojenček v mojem trebuščku kar naprej lačen.
ne sekiraj se. vedi pa, da je lažje it s kilam gor, kot potem dol. to vem tudi jaz, pa se me ne prime, haha:bravo:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Preveč kg?
15.2.2005 18:10:01   
anajmad
Nikol ni prav tem dohtarjem:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Mene so pa v drugi nosečnosti nadiral,ker sem pa hujšala.Res je,da sem imela 15 kg preveč:zmeden::zmeden::zmeden:,toda zaradi tega ne bi bilo treba zganjati panike.Poznam eno,ki je shujšala v celotno nosečnosti za 9 kg,pa je bilo vse v redu.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Preveč kg?
15.2.2005 18:34:09   
Anonimen
JSt sem se do 20 tedna zredila 8kg.
Do konca nosečnosti 20kg.
PA nikoli nism bla kregana tiKtaK

(odgovor članu Čičica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Preveč kg?
15.2.2005 22:04:50   
malika
Jaz imam že 5 kg viška v 16 tednu in 4 dni. pa kaj! V četrtek imam pregled, pa naj rečejo kaj hočejo.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Preveč kg?
16.2.2005 7:56:34   
Vrtnica1
Jaz sem v 19t insem se zredila že 7 kg. Pa kaj? Sicer se mi je sedaj ustavilo in se ne redim trenutno, ampak pričakujem, da se bom do konca še kar nekaj zredila.
Pa mi moja G ni še nič težila.
V. :rozica:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Preveč kg?
16.2.2005 8:27:29   
Dari

Ko sem bla prejšni teden na pregledu, noseča 17t4d in mi je vaga pokazala 4 kg več, sem sama rekla da je malo preveč, pa mi je G rekla da je čisto v redu in da sem pridna :bravo:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Preveč kg?
16.2.2005 9:26:15   
pika78
Tudi jaz sem bila na zadnjem pregledu (v 21. tednu) od svojega G kregana, ker sem se v v enem mesecu zredila za 3 kg. Vsega skupaj do takrat pa 5 do 6 kg.In sem bila tudi kar malo užaljena, ko mi je G to rekel. Je pa res, da mi je takrat v zadnjih dveh tednih tudi trebušček ful zrasel in ko sem G to povedala, mi je rekel nazaj, da ni čudno, ko sem se pa tako zredila in da je to od kg in ne od otročka ...
Ja, res sem bila kar presenečena, ko mi je to očital...
Sploh zato, ker sem imela pred nosečnostjo skoz stalno kilažo (okrog 56 kg, 170 cm), veliko sem tudi športala.
Ampak potem sem si pa rekla, da se je res brezveze zaradi kg sekirat - eni G so pač bolj čudni in bolj težijo glede tega...čeprav, se mi dostikrat zdi, da neupravičeno. Nosečnice smo si pač različne.
Zdej, v 24. tednu imam že 7 kg plusa in res malo pazim, da ne jem toliko, ker je sigurno kg veliko teže dol kakor gor dobit. Ampak vedno ne gre in ne morem pomagat, če imam zdaj v nopsečnosti 10-krat večji apetit kot prej.
Za tvojih 3 kg in pripombe G se pa res ni treba preveč sekirat!
Lp!

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Preveč kg?
16.2.2005 13:36:59   
rouzi
joj rožica, ne ga srat! jaz ne vem kaj bom naredila, če mi reče, da sem šla preveč gor. tudi jaz sem v 17t, pa sem šla okol 3,5 kg gor. ne vem točno, ker sem se nehala tehtat. sem poslušala, da se ne smem preveč zredit, pa me je začelo moriti. vsakič ko sem stopila na tehtnico, je kazala več. ma dej, važn da zdravo ješ, če gre gor, pač gre, sej bo šlo dol tud!!!!

pozdravček

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Preveč kg?
17.2.2005 8:54:03   
monči
jaz sem bila včeraj pri G in me je ful zmerjal, ker sem se preveč zredila, v enem mesecu za 2 kg, sem pa v 16 tednu! Mi je prov v materinsko napisal DIETA!! Zdej se morm pa res mal bolj pazit, predvsem bolj zdravo jest kot do sedaj, če ne drugič ne grem na posvetovalnico:)

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Preveč kg?
17.2.2005 9:00:46   
monči
no ne v enem mesecu, ampak od začetka nosečnosti.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.