pika78 -> Preveč kg? (16.2.2005 9:26:15)
|
Tudi jaz sem bila na zadnjem pregledu (v 21. tednu) od svojega G kregana, ker sem se v v enem mesecu zredila za 3 kg. Vsega skupaj do takrat pa 5 do 6 kg.In sem bila tudi kar malo užaljena, ko mi je G to rekel. Je pa res, da mi je takrat v zadnjih dveh tednih tudi trebušček ful zrasel in ko sem G to povedala, mi je rekel nazaj, da ni čudno, ko sem se pa tako zredila in da je to od kg in ne od otročka ... Ja, res sem bila kar presenečena, ko mi je to očital... Sploh zato, ker sem imela pred nosečnostjo skoz stalno kilažo (okrog 56 kg, 170 cm), veliko sem tudi športala. Ampak potem sem si pa rekla, da se je res brezveze zaradi kg sekirat - eni G so pač bolj čudni in bolj težijo glede tega...čeprav, se mi dostikrat zdi, da neupravičeno. Nosečnice smo si pač različne. Zdej, v 24. tednu imam že 7 kg plusa in res malo pazim, da ne jem toliko, ker je sigurno kg veliko teže dol kakor gor dobit. Ampak vedno ne gre in ne morem pomagat, če imam zdaj v nopsečnosti 10-krat večji apetit kot prej. Za tvojih 3 kg in pripombe G se pa res ni treba preveč sekirat! Lp!
|
|
|
|