Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:47:47
|
|
|
|
sayuri
|
AJa, sem pozabila - ko smo že pri blagajnah - meni gre veliko bolj na živce, ko se dve blagajničarki med seboj pogovarjata recimo o "včerajšnejm žuru" in potem posledično tkooooo počasi delata, da me že prsti srbijo - bi kar jaz zagrabila tist šalthebl al kaj je že za kode.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 14:11:49
|
|
|
|
srki
|
Saj če je več blagajn odprtih, če ima pred mano kdo ful robe, poiščem drugo blagajno, z manj kupci ali kupci z manj blaga. Al pa sem prijazna, pa rečem, a samo to imate, kar pejte pred mano.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 14:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz kupujem na veliko in je za mano treba malo počakat. Žal. Enkrat na sezono kupim, kar rabim, pa je pač tega malo več. Ne hodim po trgovinah vsak dan, ker nimam avta, ne da se mi bluzit okroga, pa v Lj grem tudi zelo zelo redko. Tako pač...
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 14:25:45
|
|
|
|
srki
|
Odvisno, koliko kdo hoče kupit. Saj jaz tudi ne hodim vsak dan, še vsak mesec ne. Kupim pa tisto, kar tisti moment potrebujem, kupim pa največ tri stvari.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 14:54:47
|
|
|
|
rija
|
pa kak ste lahko na Raho pomislile v kik diskontu sicer pa: ko pridem končno do HM, mi ne pride na kraj pameti, da bi kupila pa samo dve majčki, pa stala pol ure za to v vrsti.
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 14:58:29
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa kak ste lahko na Raho pomislile v kik diskontu sicer pa: ko pridem končno do HM, mi ne pride na kraj pameti, da bi kupila pa samo dve majčki, pa stala pol ure za to v vrsti. Kik je šele na koncu pisalo.
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 15:39:12
|
|
|
|
mojamura
|
jah hebat ga, ko so eni tak da bi se raje po jajcih čohali ko delali (s tem mislim na samo eno obratujočo blagajno v Kik-u.) sicer pa tudi jaz če grem po kake cote jih kupim več, ker sovražim hodit po trgovinah pa si cote sprobavat..........na žiiiivce mi gre vsa tista gužva oblačenje in slačenje neštetokrat....jao jao ....še bolj zabavno je če so poleg otroci
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 19:41:55
|
|
|
|
fusia
|
Koliko cunj pa moraš kupiti, da ti v Kiku račun nanese 350 evrov?
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 19:42:30
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: fusia Koliko cunj pa moraš kupiti, da ti v Kiku račun nanese 350 evrov? Pomoje en kombi.
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 20:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica In naletim na žensko, ki je nakupila otroške cunje za 350 €. Si pa zelo pozorno spremljala njeno kosarico... . A delas kaksno anketo, al kako?
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 20:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem mogoče parkrat letno po trgovinah in takrat če kaj najdem kupim na veliko. Tko da verjetno je tud mene že kdo klel. Drgač pa mogoče ima ta ženska pet otrok doma, kaj pa veš. Jaz res ne vem kam se folku tolk mudi. Pač počakaš. Saj na to moreš bit pripravljen k greš v štacuno. Itak pa največjo gužvo dela folk z enmi gatami v rokah vsak teden posebi .
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 22:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica In naletim na žensko, ki je nakupila otroške cunje za 350 €. Si pa zelo pozorno spremljala njeno kosarico... . A delas kaksno anketo, al kako? Ti... lahk bi tud vse cunje preštela tolk sem čakala v vrsti.... jah če stojim takoj za žensko, pač slišim katero cifro reče trgovka ko vse skup sešteje. Je blo pa cunk res za en kombi nafilat ja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?