Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:52:11
|
|
|
|
srki
|
Ti, ki si vse to čakala .
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:53:08
|
|
|
|
srki
|
Drugače pa mrzim plastiko, še bolj to, ko kartica ne potegne, pa da drugo, pa je že limit porabljen, pa da tretjo, ki ne velja več....ah, samo gužvo delajo s to plastiko.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Drugače pa mrzim plastiko, še bolj to, ko kartica ne potegne, pa da drugo, pa je že limit porabljen, pa da tretjo, ki ne velja več....ah, samo gužvo delajo s to plastiko. Pa se nihče ni opravičil za tako dolgo čakanje. Pa nas je kr precej čakalo. Aja.... na drugi blagajni pa nihče ni delal. Mislim... a so res šašavi?
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:57:03
|
|
|
|
ZARA
|
Da ni bila Rahonja? Ona ima podobne ekscese.
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Da ni bila Rahonja? Ona ima podobne ekscese. Glih sem jo mislila omenit
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:58:09
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem bila pred kratkim v H&Mu in sta dva na blagajno privlekla 4 kosare (s kupckom) otroskih cunj . Se dobro, da so delale 3 blagajne ker si ne predstavljam, da bi za eno kiklco cakala 1 uro v vrsti...
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:59:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Glih sem jo mislila omenit Anede? RAAAAAAAAAHOOOOOOOOOOOO??!!
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 12:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Da ni bila Rahonja? Ona ima podobne ekscese. Ni mela lepih čevljev gor Ni bla ona. No pa naj mi reče, da v našem "boguzaledžima" folk nima dnarja.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Jaz sem bila pred kratkim v H&Mu in sta dva na blagajno privlekla 4 kosare (s kupckom) otroskih cunj . Se dobro, da so delale 3 blagajne ker si ne predstavljam, da bi za eno kiklco cakala 1 uro v vrsti... Ziher sta dosti printala pred tem
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:01:58
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ni mela lepih čevljev gor Ni bla ona. Aja, a je bila bosa?
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:03:58
|
|
|
|
srki
|
Ne, imela je samo grde čevlje. Mogoče so bili pa smao zate grdi, za njo pa lepi? Ko je že ena ta H&M omenila, zakaj za vraga, govorim na Čopovi, imajo vedno samo dve blagajni za cel H&M? Še kadar sem šla, sem iz moškega oddelka morala čisto dol. Pol pa cele vrste, pa čakaš kot pri norcih. Ma ne, kot pri dohtarjih .
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ni mela lepih čevljev gor Ni bla ona. Aja, a je bila bosa? To lih ne... sam zlati al pa srebrni čevlji niso bili. Pa pol metrske petke tud ni blo
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:10:44
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Čakala sem itak pol ure, da je trgovka sploh skasirala No, a si zdej predstavljaš, da bi zaradi čakajočih morala potem še enkrat dat isto proceduro skozi? Ne se tolk živcirat, si ja še premlada. Ti še niso živčki zrastli (so včasih nam govorili) .
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:10:53
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem tudi na Raho najprej pomislila.
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:16:43
|
|
|
|
brigitaa
|
Zanimivo, men se je tudi parkrat zgodilo, da se najdejo osebki pred mano z vsaj eno do dvema košarama otroških oblačil, jih ne bom nikol razumela,kako da nabavjo tolk naenkrat??? Jz grem večkrat po dva do pet artiklov naenkrat.
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:17:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Zanimivo, men se je tudi parkrat zgodilo, da se najdejo osebki pred mano z vsaj eno do dvema košarama otroških oblačil, jih ne bom nikol razumela,kako da nabavjo tolk naenkrat??? Jz grem večkrat po dva do pet artiklov naenkrat. Hja, kaj pa vem, jaz če pridem v LJ v HM tudi ne kupim samo dveh majic. No, za 35 ravno ne kupim, ampak recimo 10 artiklov pa že. Tako da mi ni tako zelo čudno.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:24:44
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Zanimivo, men se je tudi parkrat zgodilo, da se najdejo osebki pred mano z vsaj eno do dvema košarama otroških oblačil, jih ne bom nikol razumela,kako da nabavjo tolk naenkrat??? Jz grem večkrat po dva do pet artiklov naenkrat. Dve košari sta pa res tu mač. Razen, če jim naročajo, pa za vse kupijo. Al pa pol naprej prodajajo v npr. svojih štacunah .
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Zanimivo, men se je tudi parkrat zgodilo, da se najdejo osebki pred mano z vsaj eno do dvema košarama otroških oblačil, jih ne bom nikol razumela,kako da nabavjo tolk naenkrat??? Jz grem večkrat po dva do pet artiklov naenkrat. Dve košari sta pa res tu mač. Razen, če jim naročajo, pa za vse kupijo. Al pa pol naprej prodajajo v npr. svojih štacunah . O srki danes rulaš, glavna si
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:36:06
|
|
|
|
srki
|
razloži, ne razmijem.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:36:34
|
|
|
|
srki
|
Aja, zeham kar pogosto, pa sem bolj odprte glave danes .
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Neeee, pač vsepovsod te je danes Mene pa tudi ni kaj dosti manj
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:40:02
|
|
|
|
srki
|
Ajaaa, to. Saj, to je pa tudi že praznik, da si ti kar dost tle gor .
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:41:45
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, ja, odvisno, kako na stvar pogledaš. Mene pa moti, če se nekdo "usaja", češ koliko časa traja osebku pred čakajočim, da nakupi svoje. Hm, moje mnenje je pač, da ima vsak pravico nakupiti toliko in za toliko, kolikor pač misli, da potrebuje ali pa zgolj želi. Tvoj problem je, če imaš s tem probleme. Pojdi v drugo vrsto, zapusti trgovino ali pa nakuri prodajalca, ker ne dela hitreje. Ali pa se preprosto skuliraj. Kaj češ, ljudje smo različni. Jaz se vedno poskušam postaviti v drugo vlogo, potem mi je marsikatera situacija lažje razumljiva ali pa lažje ohranim mirne živce. Pa še o plastiki - dandanes je nuja, kdor prisega na gotovino, hodi bolj malo po svetu. Dandanašnji še hotelske rezervacije ne moreš narediti, ne da bi se izkazal z vsaj eno kreditno kartico. Potem je ta plastika še precej nezanesljiva (pa ni razlog zgolj v prekoračenju limita - mimogrede, spet človeška zloba - zakaj pa takoj vsak pomisli, da nekdo nima kritja, če mu kartica ne gre skozi?!), trgovine ne sprejemajo vedno vseh kartic in potem je pač nujno, da imaš vsaj dve. Jaz sem obredla že dobršen del sveta in vam rečem, da te povsod hudo čudno gledajo, če začneš ven vlečt gotovino, posebej še malce večje vsote. Nasprotno pa te nihče čudno ne gleda, če potegneš ven kreditno kartico.
|
|
|
|
RE: Po pol leta grem v trgovino s tekstilom... 12.5.2008 13:45:22
|
|
|
|
sayuri
|
No, tudi jaz opravljam velike nakupe in ne grem samo po eno majčko v trgovino. SPloh, ker se vsi oblačimo v glavnem v H&Mu. Zelo redko je ena košara dovolj. Sicer pa je vedno ful ful blagajn odprtih. In mi je vseeno, če tisti za mano z enimi nogavicami čaka. KAj čem. enkrat na tri mesce, ko pridem v Lj, se ne bom sekirala za unga za mano.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?