|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
6.6.2008 23:09:16   
gruška
Mi pa skoraj nič ne poslušamo Fondka... poslušamo pa Romano Kranjčan in Čarovnika Gregorja.... jutri gremo na 6. tek Bevke (otroka bosta tekla otroški kros, mož pa bo vozil spremljevalno vozilo za tekače na 7km in 14km), po teku bo zabava z raznimi bendi in med nastopajočimi bo tudi Čarovnik Grega user posted image ... (sva midva zrihtala, da pride otroke animirat, ga poznava osebno)...
Če bo imela katera čas:
Bevke pri Vrhniki, Grega nastopa od 11:00 - 12:30 .... V vsakem vremenu, ker je pokrito ....

Vse, ki ste šle ali greste na morje - LEPO SE IMEJTE user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa tud jaz v mižule mažule - nočko!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.6.2008 1:59:02   
tintin
Evo drage moje, jaz grem spat, vam pa čez par ur častim caaaaaaafeeeeeeeeuser posted image pa zajtrk pa tortice.....

Upam, da bo današnji dan sončen (in da bo naš mladič čudežno prenehal pljuvat hranouser posted image )

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.6.2008 9:23:19   
Tanayya29
Jutrček!!!

In,to sončen...

Tintin hvala za kavice in tortice!!!!

Vam še jaz pošiljam dišečo...user posted image

dejmo ustat!!!!

Dominik vse naj,naj za 8. mesecovuser posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.6.2008 11:12:04   
DEBELUŠKA30
Vsem hvala za lepe želje za mojega možeka, če ga "naujo" zdravniki "zrihtal", ga bom pa jaz v roke vzela user posted image user posted image !
Tanayya, pa ponovi še parkrat oglas, saj nimaš kaj izgubit!

Nam ga je Erna celo noč sračkala, zdaj pa spi k "top" user posted image !

Počakamo da se zbudi, pol gremo pa še mi mal ven, če ne bo prej dež?!

Danes pa praznuje Dominik od Mamuške in mu želimo vse NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image , za darilo pa ga je mama peljela na morje user posted image user posted image user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.6.2008 12:36:19   
ajtak
en lep dober dan se od nas user posted image

ze 3 dni vam hocem napisat, da sem dobila nov likalnik user posted image  in sem full zadovoljna- pa se roza je user posted image , tko da se kr lazje spravim peglat. sam kaj ko se nic ne susi v tem trapastem vremenu... se dobro da mamo susilca, da mal pospesim zadevo, vceraj smo bli cel dan brez slinckov ker jih je dala mami predvcerajsnjim prat user posted image

drugace pa pri nas nic kaj novega, aja tjas ma nov hobi user posted image , sem ga dala sedet pred pralni stroj- ni vecje zabave, kako je gledal in se pogovarjal z vrtecim bobnom user posted image user posted image .

en lep dan vsem, upam, da se tale soncek vsaj malo obdrzi.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.6.2008 13:35:55   
mama11
Mi smo pa nazaj iz V. Lašč. Je bilo kar luštno, tamala je čist okol padala za Krpanom, za čebelami, za švicarskimi rogisti (al kako se že reče tistim modelom, ki pihajo v tiste ogromne rogove) in za trebušnimi plesalkami. Zdaj ji pripravljam rdečo peso; upam, da potem ne bo potrebno na novo beliti stanovanja user posted image . Za večerjo bo spet kašica iz 4 žit. Se je ne naveliča, tako da bomo kar porabili škatlo. Nadaljevali bomo pa z Milupinimi ovsenimi kosmiči ali pa Linotovimi riževimi kosmiči s 5 vrstami sadja.

Aja, Martita, Sonchek, mislim, da sem v Laščah videla vajino kolegico - tisto, ki smo jo srečale na Trubarjevini, s sinčkom, pa sem se šele kasneje spomnila, od kod sta mi znana.

Ajtak, daj nabavi plastičen slinček. Jaz sem kupila tistega od Tommee Tippee z zavihkom, gredo vsi ostanki, ki priletijo iz ust, noter. Potem pa ga izpereš pod vodo, obrišeš in konec.

Čestitke Dominiku, kar 8 mesecev že. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.6.2008 13:51:11   
Tanayya29
Te plastične slinčke majo tut v h&m-u.Jaz mam dva,en je že oranžen od korenja,čistuser posted image .

Ajtak jaz mam tut nov likalnik,pa vijoličast,pa mi je likanje šlo bolj od rok,sam pri prvi uporabiuser posted image user posted image ...

Jedilnik..

Z.kašica..marelica-breskev(frutek)
K.bučke,riž
V.Lino riž-jabolko in banana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.6.2008 13:56:46   
ajtak
aha, sem ze razmisljala, pa mi je bil tak hecen... ce pa pravte da je fajn, pol ga bomo pa nabavl!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.6.2008 14:22:58   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Te plastične slinčke majo tut v h&m-u.Jaz mam dva,en je že oranžen od korenja,čistuser posted image .

Jaz imam modrega z zelenim robom. Ampak ni še nič obarvan, se mi tudi ne zdi, da se bo (je gladka plastika).

Aja, poročam lahko, da beljenje ne bo potrebno. Ji je rdeča pesa všeč - če je pa sladka user posted image . Sem dala notri malo rastlinske margarine, pa je bilo kar dobro. Jutri bo še isto, potem bučke, potem bomo pa kombinirali z rižem. Ali riž zmiksate? Jaz ji zelenjavice zaenkrat kar miksam, pa grejo bolj v promet kot prej, ko sem jih pretlačila z vilico.

Naslednji teden bom pri dopoldanski malici začela uvajati še sadje; jabolček je sicer dvakrat pri kosilu že dobila s korenčkom.

Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.6.2008 15:39:21   
ajtak
mama11, kako pripravis peso? jaz jo poznam le v solati user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.6.2008 15:40:12   
ajtak
aja, jaz riz miksam s palicnim, ampak tko na pol, da ga u bistvu seseklja, ne spasira.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.6.2008 16:22:02   
Tanayya29
mama11 naš je bel slinček,drugič bom kupla pa rumengauser posted image .

riž nč,ne zmiksam

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.6.2008 17:27:30   
naraščaj
Dan

no danes pa je moja mala miš spala do mal čez 9, seveda je 2x mogla malcat

kajbomo jedl:
M: marelica-hruška; pojedla 10 žlic
K: cvetača z rižem; pojedla 1-2 žlički user posted image

skratka dojenje čez cel dan.

sem vidla, da pišete, da jim dajete neke skutice, jogorte. kakšne me zanima???????????? jaz nimam pojma kaj lahk dam.
prinas je čist aprilsko vreme, dež, sonce, dež sonce.

Taja je tečka na 3, upam, da zdele bolš, ko je odspala slobo urco in pol

se še kaj javim

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.6.2008 19:40:34   
tintin
Evo jedilnik še od nas:
dopoldan: ovseni kosmiči, suha sliva, jabolko
popoldan: testenine (brez jajc), bučke, korenje (zmiksano)
zvečer: ml. kašica Milupa hruška

Danes je jedel že bolje, pljunil le 3krat.

Jaz miksam vse, ker me drugače celega popljuva.

Aja, jaz dajem skutice od LM (sadno ali pa podloženo s sadjem ala Obstgarten), sadni jogurt Bio od Spara......

Šibam...papa

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.6.2008 21:05:26   
barika
helowww

Glede jogurtov in skute, jaz mu dam tudi te bio iz Špara. ali pa parkrat je dobil obstgarten (moja malica, ki sem jo dobila samo 2 žliciuser posted image user posted image )

riža ne moksam, ga pa skuham čist...no bolj kot ne razkuhamuser posted image
a potem pravite, da por mu že lahko dam??? hm, potem dobi jutri por in krompir

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.6.2008 21:17:19   
potepinka
Čer

Vsi ki ste praznovali čestitke.
No včeraj sem bila pri sodelavki in varvala 2 mesečno pupiko,joj kolk je to miceno,sploh ne morem verjet da je Mark bil tolk majhen.
Jaz tudi devam skuto od Ljubljanskih mlekarn z podloženim sadjem najraje ima borovnice
No še naš jedilnik
Z:-AM
M:-breskva+banana
K:-zelenjavna juha+1 palačinka (zelo jedel )
M:-puding vanilija
V:-ml.kašica marakuja DM+AM

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.6.2008 21:46:20   
kanarka
Čer še od mene

Potepinka, kako je pa jedel palačinkouser posted image
Tintin, kako pa tvoj testenine?

Mi imamo pa prehrambeno krizo. Sploh ne vem, kaj ji je. Že od 4. meseca dalje ima zelo rada zelenjavo in kakšno žitarico noter, zadnji teden pa mi začne po 10 žlicah kričat in ne požira več. Pa sem zamenjala od zelenjave in ji tudi dala njeno najljubšo polento, ampak ista zgodba. Kaj bi to lahko blo? Ko ji pa dam mleko, ga pa na dušek spije. Ampak sej se ne moremo vrniti na mleko, ampak mormo naprej. Ali naj samo pavziram al kako. Sem se mal zgubila, ker je do zdaj kot po učbeniku pridno jedla.

Sem ji danes prvič dala za poskusit lubenico. Imamo že domače lubenice, melone, breskve, jabke...sam jo je po lubenici preveč napenjalo. Bo mama pojedla, ji ne bo nč škodlo.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.6.2008 21:46:30   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
mama11, kako pripravis peso? jaz jo poznam le v solati user posted image

V bistvu sem kupila pakirano (mislim, da 400 g, notri so bile 3 glavice), pisalo je, da je že prekuhana. Sem jo samo olupila, narezala in pustila, da je 10-15 min vrela, jo zmiksala, vmešala margarino in to je to. Imajo jo na oddelku z zelenjavo, pakirano so imeli bio in nebio varianto. Jedla jo je pa ful rada. Pripravila sem 200 g, pustila je kakšno tretjino.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
7.6.2008 21:50:21   
Dajica
Cer!

Kaja spi ze od 20.15, ampak se je 2x ze zbudila, sem jo malo poguncala v postelji, pa je zaspala nazaj. Je pa danes jedla:
-zjutraj dojenje
-malica jabolko+hruska+ dojenje
-kosilo krompir+cvetaca+ dojenje
-malica dojenje
-vecerja rizolino (z mojim mlekom) + dojenje

Ker nimam pumpice za crpanje, sem si na roko. Jao, kolk casa to traja, da nacrpas vsaj nekaj ml. Sem vceraj crpala pa se danes, sem imela shranjeno v hladilniku, da sem ji lahko naredila vecerjico. Jutri bom pa kr z vodo, saj pise, da lahko z vodo, ceprav je z mlekom verjetno bolje.
Zdej grem pa mal dolgcas preganjat, pa s ene vem, s cim. BB je dolgocasen trenutno....

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.6.2008 22:07:51   
tintin
Kanarka, jaz sem testenine (jedli smo ene spiralce) zmiksala skup z zelenjavo. Jedel je tako-tako. Por jaz tudi že dajem (občasno). Jutri bo 1. meso - saj bomo jutri stari 7.mesecev!!!!! Jedel bo pa pečenega piščančka z zelenjavo....

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.6.2008 22:12:04   
kanarka
Aja, to sem še hotla vprašati Tintin in Bariko. Mal sem firbčna. Kaj pa študirata?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.6.2008 22:20:17   
mama11
Kanarka, nimam pojma. Dva koraka naprej, potem korak nazaj. Najbrž je kakšna faza, čez katero mora, ponujaj ji še naprej, silit je pa nima smisla, ti bo samo prefrajhala vse naokoli. Meni kakšen dan komaj pogoltne žličko, drug dan pa skoraj poliže krožnik te iste hrane... pa vedi. Ji pa zraven vsakega obroka GH ponujam vmes vodo... in kak dan se mi zdi, da jo s požirki vode "podkupujem", da poje nekaj žličk GH.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.6.2008 22:25:12   
manca
20.6. gremo lahko v živalski vrt skupaj zastonj...poglejte tole http://www.superdan.si/index.php?page=vstopnica

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.6.2008 22:30:18   
ajtak
dober vecer.

mama11, hvala za odg., a pol si dala sam peso, brez krompirja, riza ipd.?

palacinka je bla verjetno za zgostit juho, spasirana al kako?

jst sem blazno zaspana, sploh ne vem kaj mi je. Grem kar spat, ker ce bo danasnja noc tko k vceri ne bo fajn. Sej vem, tiste k vam user posted image  ne spijo boste rekle, da bi vam blo zakon ce bi blo tko... sam jaz sem pa razvajena-priznam user posted image . Skratka zaspal je ob 8:30 in se ob 2h zbudil in nato bi se pogovarjal in pel in telovadil, skratka vse samo spal ne... no, to je trajal kake pol ure (vmes sem trikrat sede zakinkala), pol se je pa ze zbudil 5:30 in je bilo konec spanja user posted image  aja, js sem sla spat ob pol enih, zato mi je blo ob 2h res full grozno vstat.

No, grem ajat user posted image - lahko noc!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
7.6.2008 22:33:42   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: manca

20.6. gremo lahko v živalski vrt skupaj zastonj...poglejte tole http://www.superdan.si/index.php?page=vstopnica

fino, sem ze pisala pa bom pol vidla ce bom mela cas user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.