ninocka
|
Iskreno povedano, se mi tegale niti ne da pisat, ampak moram, da razcistimo dolocene stvari, drugace mi ne boste dale mir. Ze vnaprej se opravicujem, ker bo tole en reeees dolg post (moderatorjem in tistim, ki jih tole ne zanima), ampak zal... Karkoli napisem, napisem v vednosti, da bo to objavljeno in da bo to nekdo prebral in da tega ne morem vec izbrisati (je pac to javni forum). Zato vedno stojim za tistim, kar napisem. Seveda pa je to samo moje osebno mnenje in moj pogled na stvari, ki se lahko razlikuje od ostalih uporabnic(kov), ampak jaz s tem nimam problemov. Ce me kaj zmoti, bom pokomentirala, ce se strinja(te) prav, ce ne, pa ne. Vsiljevat mnenja pa ne mislim nobeni. Ce katera vprasa za nasvet, lahko pricakuje razlicne odgovore, kaj uposteva, je njena osebna odlocitev - v koncni fazi vsaka nosi posledice zase in za svojega otroka sama Ce vam se ni jasno o cem je govora - govorim o tistem mojem famoznem stavku in o tem kaj je potem ratalo. Pa zacnimo - jst sem napisala: IZVIRNO SPOROČILO: ninocka IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Vidim, da me pogresate... pa povem po pravici, da se mi ne da za nazaj brat k se mi zdi da sam strani nabijate, res zadnje case sam citirate in nc pametnega ne napisete. S temle se pa deloma strinjam. Imam občutek, da se kakšna vprašanja glede včasih kar izgubijo med poplavo humorja. Pa da ne bo pomote, smeh ni greh in luštno je videt, da vam "dogaja", ampak količinsko je pa toliko strani res težko prenesti. Kakšni zelo dolgi citati so malce odveč. Tole se tud jst strinjam. Mogoce bi mogle pa na cvekanju v tri dni odpret temo cvekanje novemberskih levinj in se tja not pise tiste poste? Jst sem tko ze ful vprasanj spregledala, npr. zadnjic od ajtak in seznama, pol pa vidim, da ji barika nekaj odgovarja in grem spet 10 strani nazaj gledat, kje je kaj napisala Sem tale stavek samo obarvala z drugo barvo, da bo bolj viden. Ve ste napisale: IZVIRNO SPOROČILO: gruška Da ne bomo spet čvekale v tri dni, namesto o otrocih, grem kar spat ... IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Danes se vse nekaj bunite, kakšno zatišje je tu gori, zadnjič ste nas pa napi*dile, da preveč čvekamo , nikol vam ni prov IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ja, Debeluška, se strinjam ... saj so same hotle, da nehamo čvekat, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: gruška Enih par je pa veselih, k so se zadnjič pritoževale, naj ne čvekamo v tri dni ... IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Se podpišem pod tole, včasih sem prav z veseljem prišla za računalnik, ker sem se do solz nasmejala, zdaj pa ... IZVIRNO SPOROČILO: gruška Točno tko ... če jim gremo pa tko v nos, pa res loh novo temo odpremo ... pa se bomo tam imele lepo naprej ... sem ravno od kolegice temo gledala - so tko luštne, klepetajo o vsem živem (ne samo o otrocih), se smejijo in nobena ne teži, da to njihovo zafrkavanje ne paše v njihovo temo ... saj bistvo tega čveka ni samo izmenjava izkušenj in "podatkov" v zvezi z otroki, a ne? Men je prov pasal se mal hecat tukaj, če že ven ne grem zvečer zaradi majhnih otrok .... Zdaj imam pa občutek, da moram prav pazit, kaj napišem .... Jp, sem se mal skašlala .... (pa ne mislit, da se hočem kregat ... sem samo povedala kar mislim ...) ... IZVIRNO SPOROČILO: potepinka No gruška tole se pa tudi jaz strinjam IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Se podpišem pod tole . Jaz grem tud večkrat k prijateljici pogledat na njihovo temo,pa čvekajo o vsemu in svačemu, tud o otrocih... imajo pe že 8. del odprt, pa kaj zato. Pa dejmo odpret svojo temo, da bomo lahko čvekale... , jaz prav pogrešam naše večerne debate in zezancije... No, dost o tem... IZVIRNO SPOROČILO: Oranža V glavnem jst grem zdej peglat(cunje) pol pa v mižule, ker tle gor ste tko nezanimive ratale da mi je še likalnik bolj v veselje . Punce mal se zmigejte no IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Pol se pa upam da še kej potipkamo. Ne vem no nekam žalostno je zadnje cajte tle gor IZVIRNO SPOROČILO: gruška ORANŽA, a ti dam odgovor .... CITIRAM (sem izbrisala imena, da ne bo katera rekla, da jo izpostavljam): IZVIRNO SPOROČILO: IZVIRNO SPOROČILO: IZVIRNO SPOROČILO: Vidim, da me pogresate... pa povem po pravici, da se mi ne da za nazaj brat k se mi zdi da sam strani nabijate, res zadnje case sam citirate in nc pametnega ne napisete. S temle se pa deloma strinjam. Imam občutek, da se kakšna vprašanja glede včasih kar izgubijo med poplavo humorja. Pa da ne bo pomote, smeh ni greh in luštno je videt, da vam "dogaja", ampak količinsko je pa toliko strani res težko prenesti. Kakšni zelo dolgi citati so malce odveč. Tole se tud jst strinjam. Mogoce bi mogle pa na cvekanju v tri dni odpret temo cvekanje novemberskih levinj in se tja not pise tiste poste? Jst sem tko ze ful vprasanj spregledala, npr. zadnjic od ----- in seznama, pol pa vidim, da ji ----- nekaj odgovarja in grem spet 10 strani nazaj gledat, kje je kaj napisala Ravno zaradi zadnjega stavka, ki je podčrtan je smisel citiranja ... da veš kaj kdo komu odgovarja ... drugače se kar izgubiš med odgovori, ker ne veš kaj je sploh vprašanje ... pa nima veze a je to pri resnih vprašanjih ali pri zafrkanciji ... punce, pejte si pogledat avgustovske čveke (imajo že 8. del!!!) ... one tud skoz citirajo, ker drugače, tko kot sem rekla, itak ne veš kaj kdo odgovarja ... saj citate itak prebereš samo zadnjo vrstico, če se pa katera vmes priključi, bo pa vsaj celo debato loh prebrala... ne vem no, me se zdi, da je forum itak javen in da vsaka loh napiše, kakor ji paše, prebere pa tud vsaka tisto, kar jo zanima, ostalo pa preskoči ... popravite me, če se motim ... Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo z veseljem čvekale in so nas take izjave mal "presenetile"... sploh pa izjava, da bi mogle odpret novo temo ... kot da smo nadležne ... IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Oranža točno nekaj takega kot ti je odgovorila že Gruška sem ti hotla jaz napisat. Tudi mene so tile posti takrat kar presenetili.. Glede na to, da nikjer ne piše da moramo samo suhoparno o otrocih čvekat, ampak zdej pa res nekako dvakrat premislim kaj pišem in sem nehala blebetat neumnosti... Je pa res, da tudi jaz zelo zelo zelo pogrešam tiste čase čvekanja, ko sem se do solz nasmejala. Zdej pa nimam več takega veselja pridet na RR IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce -res je tukaj taka žalost postala pa sem vas vedno z takim veseljem brala-pa saj je tukaj forum-STARŠI ČVEKAMO-torej ne piše da moramo samo o plenicah in mleku čvekat sem zelo razočarana IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Oranža jst to prosim že cel teden Težko je do tega pridet na silo, bo treba spontano, do tega bomo pa upam hitro spet prišli Tud to se strinjam.... ( a vidte, da je lažje, da sem obe citirala, kot pa da bi pisala: ja, Scuba, res je težko pridit do tega, da bomo spet čvekale kot prej, bomo pa res upam hitro spet prišle do tega ) IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ajtak, zato sem pa imena izbrisala ... ne se počutit krivo, nč nisi zakuhala... sej vemo, da si bla zmer za žur ... in tud tvoj komentar je bil, da se ti ne da brat naših "klobas" ... nisi pa rekla, naj zato me nehamo oz. omejimo čvekanje ali se preselimo drugam, a je tko... Saj na nobeno nismo ble nikol jezne ampak presenečene pa... To je tko kot v življenju ... tle nas je velik in če hočemo sodelovat se moramo vse prilagodit... da bi pa katera hotla komandirat kaj in kako naj pišemo, to pa ne gre ... (mislim na splošno vse nas) ... IZVIRNO SPOROČILO: gruška punce so navajene, da se tle nč več ne dogaja ... čak da pridejo nazaj v formo IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ej Mama11 - nobena užaljena ... samo beseda je dala besedo, pa je na koncu izpadlo, da ta forum ni za brezvezne čveke (pa ne s tvoje strani)... pozabi, smo že nazaj v formi Neki citatov sem namenoma spustila (tistih Se strinjam, res je), kaksnega pa lahko da sem pozabila. Ze tko al pa tko jih je prevec. Zdej me pa prosim razjasnite, kaj sem jst tolk groznega napisala? Strinjala sem se z ajtak in mamo11, da je blo ful prevec BZ in kilometrskih citatov, nikjer pa nisem napisala, da me moti cvekanja. Ker v koncni fazi tudi sama nikoli nisem pisala SAMO o otrocih, ampak tudi o drugih stvareh. Men je bil tale forum namenjen izmenjavi mnenj in pa nasvetov glede nasih skratkov, pa potem da si povemo, kaj se nam veselega/zalostnega dogaja in pa da kadaj tud kaksno neumno recemo. Mene cvekanje samo po sebi nikoli ni motilo, ampak so me motili (se enkrat poudarjam) tisti cez celo stran razvleceni citati. Da nas moti cvekanje, pa ste zacele same. In stre potem to tolk casa nabijale, da je na koncu tko izpadlo, kot da nas moti tisti vecerni cvek, kar pa ni res. In tudi nisem zahtevala/komandirala/posiljala nobenega na drug forum, ampak sem vprasala (na koncu stavka je locilo vprasaj, zato se torej stavek smatra kot vprasanje) oz. dala predlog, da bi lahko imele se kaksne cvek odprt kje drugje in tja not pisemo tiste citate, ce bi bile pri volji. Nobene nisem silila, ce bi ble zato, bi pac vecerni cvek mele drugje, ce ne pa tud prav. Stalo iz tega ste naredile VE. Pa da se mal osvezim spomin: IZVIRNO SPOROČILO: gruška če jim gremo pa tko v nos, pa res loh novo temo odpremo ... pa se bomo tam imele lepo naprej ... IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Pa dejmo odpret svojo temo, da bomo lahko čvekale... No, tolk o tem, kolk sem jst forsirala novo temo. Zakaj sem se distancirala - mene je tole vase komentiranje prizadelo. Jst sem napisala en stavek, ki ni bil misljen grdo, vi ste pa mele potem skor 30 strani "tezenja", kolk ste boge, da ne morte cvekat, da je cist dolgcas, da se nic ne dogaja...ampak kljub temu nam je ratalo napisat se 30 strani v parih dneh, s smehom in zaebancijo vred. Zakaj ze, ce je blo pa tkooo doolgocasno? V glavnem to je to, upam, da ste zdaj razjasnjene in razsvetljene in da bo od zdej naprej mir in je s tem debata o tem zakljucena. Z moje strani je bla ze zdavnaj, v trenutku, ko sem takrat po napisanem postu pristinila poslji. Pa ce je blo vse tole napisano rahlo nesramno - j...t ga