|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
14.6.2008 13:29:36   
Oranža
Dan babuške,

Najprej vrtec: sej sem že povedala da sem fuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllll vesela da smo dobili in če pač drugače ne bo šlo ga bom pa č tja vozila, samo s časom se bo treba ful zorganizirat pa mami mni ge ne bo mogla hodit iskat, kar mi je pa res hudo, ker bo revček praktično v vrtcu cel dan(pomoje clo več kot 9 ur, kar pa naj ne bi bili)! Drugač sem pa vesela, če pa kdo odpove tule pri nas bom pa še boljuser posted image user posted image user posted image
Za vse ki še čakate, pa držim pesti da rata!!

Tanayya super za majčki, mislim da je prav da jih nosiš. Boš lepauser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Jutro!!!!

Vreme naj vas razveselim(no,vsaj napoved tako kaže),da bo drug teden proti koncu spet zakurl na fulll...se pravi,do trideset in čez.sej takrat nam pa spet ne bo prav.

Ko je tako vroče sem jaz kar tiho, ker mi takoooo zeloooo ustrezauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanayya, če ne gre drugač pejt res privat, boš vsaj vedla kako in kaj!! Bogi mali Taj Tristanuser posted image user posted image

Timon spi, jst pa čakam mojga s kosilom, zaključuje dela na nadstrešku....

Popoldan gremo pa tud na en RD, pa jutri popoldan pol na še enega user posted image user posted image user posted image

Debeluška v avtosedež jo pomoje lahko že daš. 

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

...se grem zrihtat, pol pa gremo v Kranj na kosilo pa mal v šoping, gremo kupit E1 avto sedež od 9-18 kg.

user posted image user posted image  Tole bo pa pomoje bolj težko, bo E1 rabla kr mal večjega, E2 bo pa tega lohk mela(sej je E1 Emma al kakouser posted image )

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
14.6.2008 13:30:50   
Oranža
Sem prehitro enter stisnila....no sej vam sam še adijo rečem......
pa 100- tka je padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
14.6.2008 13:32:46   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: anit28

Aja, jaz pa med joški nič ne švicam, ka jih skor nič nimam user posted image

Lucky girluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
14.6.2008 14:05:42   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: anit28

Aja, jaz pa med joški nič ne švicam, ka jih skor nič nimam user posted image

Lucky girluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ne med, jaz pod...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
14.6.2008 14:19:39   
nicolina

Še nekaj vam povem(pa ne se mi smejat)....jaz med joški full švicam(ke v graben),in se mažem vmes z unim,kot je za pod pazduho,in sedaj je full boljeuser posted image user posted image user posted image ...............

Tole sem prej pozabla komenirat... user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se tolk nasmejala, jaz tud bolj švicam pod joški, kot pa med....user posted image

Tanayya, ti jih po mojem preveč skup tiščiš, a nosiš push up? user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem, pa pa....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
14.6.2008 14:34:52   
sonchek

Ali mogoče katera uporablja že avtosedež od 9-18 kg, saj naša pupika imaže več kot 10 kg, a mislite, da je še prezgodaj, če jo dam notri in dokonca poležem user posted image

no jaz sem si tole pogledala..in bom definitivno čim dlje dokler bo lahko vstrajala v lupinici...
sej se gre le za varnost naše pupe...
http://www.youtube.com/watch?v=kRP7ynNI8mI&feature=related

sicer pa če ji glavca že vn gleda, pol ga morš res zamenjat...drugače se ti pa še nikamor ne mudi...no to je le moje skromno mnenje...

Tanayya...če misliš da je fajn pejt k privat...drugače pa zateži svoji p., da naj ti da napotnico...ja kaj hudiča user posted image  pa drugače plačujemo zdravstvo..halooo
Drugače pa te preizkave niso luštne...kokr jaz vem, k je šla kolegica k so bili alergični na mleko...so bili zaradi tega 4.dni notri in to za SAMO eno stvar...no sam sej če ni druge...da bi vsaj ugotovili kaj povzroča AD...aja baje pa da sploh ni rečen da si kej alergičen...mislim da je to že ena pisala..kaj pa jaz vem...
pa sporoči kako se boš odločila...držim pesti da se čim prej popravi...user posted image user posted image user posted image

Švicam pa med joški nič..user posted image user posted image user posted image

aja pa morm se pohvalt, da je dons naša pikica že dvakrat sama zaspala v svoji posteljici brez joka...sem jo božala in pela..pa je kr očke skup stisnila in zaspala...drugače mi čez dan skoz zaspi na zizi...hihiiii
Bravo Neli...

grem kej narest..itak da se mi nič ne da in komajjjjjjjjjjjjjj čakam vročinoooooooooooooooooo..k je dost bolš kot pa tale dežžžžž!!!!!

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
14.6.2008 14:48:56   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Ali mogoče katera uporablja že avtosedež od 9-18 kg, saj naša pupika imaže več kot 10 kg, a mislite, da je še prezgodaj, če jo dam notri in dokonca poležem user posted image

aja pa morm se pohvalt, da je dons naša pikica že dvakrat sama zaspala v svoji posteljici brez joka...sem jo božala in pela..pa je kr očke skup stisnila in zaspala...drugače mi čez dan skoz zaspi na zizi...hihiiii
Bravo Neli...

grem kej narest..itak da se mi nič ne da in komajjjjjjjjjjjjjj čakam vročinoooooooooooooooooo..k je dost bolš kot pa tale dežžžžž!!!!!

Debeluška jaz ga že imam notri in se ful dobr počuti. Glede na težo jo lahko že dašuser posted image
Moji taveliki tudi hodita k verouku, k maš pa ne ravno redno, pa sem mnenja, da naj kr hodijo saj jih nič slabega ne učijo

Sonchek bravo za Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz tud čakam sonce, zdelje mi pa bolj odgovarja dež zaradi mojih dveh noričnikov, danes so še bolj ven usekale, pa sta ful pridnauser posted image

Tanayya ne spremljam ravno dobro vse to v zvezi z Tajem, vem pa da imate težave z kožo. Od moje prijateljice hči ima atopijski dermatitis (mislim da se tko reče) 2x na leto je v bolnici ker je tolk hudo. ironija da ni alergična tamala na nič in sploh ne vedo zkaj do tega pride. A pri dermatologu sta že bila?

Scuba jaz se na zasebne št., skrite št. in na neodgovorjene  klice ki so mi tuji sploh več ne oglašam, ker sem takih in drugačnih klicev imela kar nekaj. Zdaj imam pa mir.

Aja švicam pa povsoduser posted image user posted image

Lep dan še naprej kljub dežju in slabemu vremenu

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
14.6.2008 17:11:10   
naraščaj
Ahoj,

no vam morm povedat, da je Taja še kr tečka za povrh ma pa še vročino (37,8)user posted image user posted image . pa komi smo 6. prebolel. upam, da so zobi, ker drugač je pa naš dopust zlo vprašljiv in ga bo treba odpovedat, saj z bolano pa ne grem tak daleč.

ma sem ful žalostna,

pridne bote

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
14.6.2008 17:33:15   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ahoj,

no vam morm povedat, da je Taja še kr tečka za povrh ma pa še vročino (37,8)user posted image user posted image . pa komi smo 6. prebolel. upam, da so zobi, ker drugač je pa naš dopust zlo vprašljiv in ga bo treba odpovedat, saj z bolano pa ne grem tak daleč.

ma sem ful žalostna,

ojojoj..mah to je pa res smola...upam da se čim prej pozdravite oz. da so zobki in še vedno greste na dopust...
S bolno pa tud jaz raj ne bi nikamor šla...
šccccccccccc, šccccccccccccccccc bolezen
user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
14.6.2008 20:16:36   
manca
NO, da vam povem, da smo dobili zjutraj odločbo iz vrtca. Nismo sprejeti, kar me je pa najbolj razjezilo pa je to, da sploh ne vem na katerem mestu smo v čakalni vrstiuser posted image . Namreč, zgoraj napišejo, da Maja ni sprejeta v vrtec, spodaj kjer je pa razlaga na katerem mestu naj bi bili pa je napisano, da je Maša K. na 17. mestu v čakalni vrsti s 42 točkami. In jih bom v ponedeljek klicala kako so lahko dve punci upoštevali v enem dopisuuser posted image . Ker mi smo se namreč pritožili z 42 točkami + dobiti bi morali sedaj z pritožbo 9 točk, kar skupaj znese 51. točk. Sprejeti so pa baje z 52. točkami.

jezna Manca

< Sporočilo je popravil manca -- 14.6.2008 20:17:12 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
14.6.2008 20:23:54   
manca

Jaz razmišljam o privat alergologu ali pa dermatologu???Ker jaz sem malo sita teh krem,in govorjenje,da bo prerastu...Saj vem,da bo,ampak naš Taj nima tko mal...Ne vem zakaj naju ne,da na Pediatrično na une teste...kako se že reče...kjer probajo na kaj je alergičen(provokacija)....če mlek pa jajc ni,je pa kaj drugega......očitno,to ni......user posted image user posted image user posted image user posted image Škoda,ker zavlačujejo na tok malih škratkih..........meni je full hudo,ko se tkole praska.....

probi na pediatrično najprej poklicat, da vidiš če se da sploh kmalu priti na vrsto. Da ne boš potem spet ne vem kako dolgo čakala. Ali pa pokliči na Jesenice v bolnico. Midve z Majo hodiva tja, samo je pa čakalna kar ene dva-tri mesece. Če bi pa morda bolj težila bi pa morda še kaj dosegla. Pa potem si zrihtaš še pri Tajevem pediatru novo napotnico za alergologa pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2486
14.6.2008 20:59:19   
sonchek
user posted image ja kje pa ste dons vse...še zmatrane od včeraj al kako????user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
14.6.2008 21:13:48   
manca
vse verjetno gledajo finale Big Brotherjauser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
14.6.2008 21:32:23   
DEBELUŠKA30
Še nekaj vam povem(pa ne se mi smejat)....jaz med joški full švicam(ke v graben),in se mažem vmes z unim,kot je za pod pazduho,in sedaj je full boljeuser posted image user posted image user posted image ...............

Tanayya, meni se to tudi dogaja (sploh zaradi obsega prs user posted image ) oz. se mi je dogajalo, odkar pa uporabljam puder za telo od ORIFLAME user posted image , se mi pa ne potijo več "joške" user posted image , sem fulll zadovoljna in je pri meni obvezna "stvar" za uporabo, ravno tako kot deodorant za pod pazduho user posted image !
Pa upam, da se Taj čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image !

...se grem zrihtat, pol pa gremo v Kranj na kosilo pa mal v šoping, gremo kupit E1 avto sedež od 9-18 kg.

user posted image user posted image  Tole bo pa pomoje bolj težko, bo E1 rabla kr mal večjega, E2 bo pa tega lohk mela(sej je E1 Emma al kakouser posted image )

Oranža, si me dobila user posted image , res sem se zmotila user posted image
user posted image user posted image user posted image  za 100-tko user posted image user posted image user posted image

Naraščaj za Tajo držimo pesti, da se pozdravi in da ne bo nič resnega user posted image user posted image user posted image

...E1 se oglaša

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
14.6.2008 21:40:51   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: manca

zgleda da res....user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
14.6.2008 21:41:40   
ajtak

pa se res je user posted image

sem pa taka cela povozena, oba z mozem jamrama da naju hoce neki grlo bolet, mene spet usesa srbijo... user posted image  upam, da se ne razvije v kaj resnega.

smo bli pop. pr kolegih in je kolegica nardila skoljke na buzaro, punce to je blo tok dobr da dol pades!!! Za poobedek pa se nutelina torta- mljask

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
14.6.2008 21:43:25   
sonchek

...E1 se oglaša

hej..majo pa tvoje hčere tok kratka imena..da sam še dve črki dopišeš in je to to..hahahahaaa (lohk pa emmo sam s enim m-je..pa je še manjuser posted image user posted image user posted image )
pr tokih besedah ki jih včasih BV napišeš user posted image user posted image user posted image ..ti je škoda cajta, da napišeš imena svojih pupik...si pa res smešna user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.6.2008 21:46:12   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Za poobedek pa se nutelina torta- mljask

to sem pa jaz hotla danes spečt, pa sem pozabla sladko smetano kupt...grrrr pozabljivka..drug teden pa zihr pade...user posted image

zdej pa pečem kukije..hihiiii oz.muffine.... 

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.6.2008 22:02:12   
sonchek
čakam in čakam...pa dočakam nič...
nč grem tud jaz spat...nočkooooooooooooooooooooooo

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.6.2008 22:21:39   
DEBELUŠKA30
Ker mi smo se namreč pritožili z 42 točkami + dobiti bi morali sedaj z pritožbo 9 točk, kar skupaj znese 51. točk. Sprejeti so pa baje z 52. točkami

Manca, najbolje, da greš v ponedeljek osebno v vrtec in pogledaš kaj "se dogaja", da ni prišlo do kakšne napake!

Tanayya, prej sem ti pozabila napisat, saj ti lahko P napiše napotnico pod NUJNO, tko kot so jo nam za E1, ko jo je glava bolela!!!!

...E1 se oglaša

hej..majo pa tvoje hčere tok kratka imena..da sam še dve črki dopišeš in je to to..hahahahaaa (lohk pa emmo sam s enim m-je..pa je še manjuser posted image user posted image user posted image )
pr tokih besedah ki jih včasih BV napišeš user posted image user posted image user posted image ..ti je škoda cajta, da napišeš imena svojih pupik...si pa res smešna user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonchek, tole si pa kar malo grdo napisala user posted image , ne gre zato, da mi je škoda časa user posted image , tako kot praviš, dodam še dve črki in sta njuni imeni napisani. Ne pišem polnih imen, zato ker tole marsikdo bere in mislim, da ni veliko imen kot ga ima moja EMMA in se mi zdi nekaj posebnega, iz tega razloga sva tudi dala dva MM!
No skratka, novemberke že vejo kdo sta E1 in E2, zakaj bi pa morali to še ostali "firbci" vedeti user posted image user posted image user posted image ?!
Iz istega razloga nisem dala slik v avatar od otrok in imam zaklenjene albume!!!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.6.2008 22:35:09   
gruška
Čeeeeer user posted image ,

ja itak da vse bulmo BB user posted image ...... (so lih reklame)

Popoldan gremo pa tud na en RD, pa jutri popoldan pol na še enega user posted image user posted image user posted image  

Mi tud dons, mi tud jutr user posted image

Evo razglasitev.... pridem nazaj ....

< Sporočilo je popravil gruška -- 14.6.2008 22:36:54 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.6.2008 22:40:23   
gruška
NASKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.6.2008 22:43:25   
sonchek

Ker mi smo se namreč pritožili z 42 točkami + dobiti bi morali sedaj z pritožbo 9 točk, kar skupaj znese 51. točk. Sprejeti so pa baje z 52. točkami

Manca, najbolje, da greš v ponedeljek osebno v vrtec in pogledaš kaj "se dogaja", da ni prišlo do kakšne napake!

Tanayya, prej sem ti pozabila napisat, saj ti lahko P napiše napotnico pod NUJNO, tko kot so jo nam za E1, ko jo je glava bolela!!!!

...E1 se oglaša

Sonchek, tole si pa kar malo grdo napisala user posted image , ne gre zato, da mi je škoda časa user posted image , tako kot praviš, dodam še dve črki in sta njuni imeni napisani. Ne pišem polnih imen, zato ker tole marsikdo bere in mislim, da ni veliko imen kot ga ima moja EMMA in se mi zdi nekaj posebnega, iz tega razloga sva tudi dala dva MM!
No skratka, novemberke že vejo kdo sta E1 in E2, zakaj bi pa morali to še ostali "firbci" vedeti user posted image user posted image user posted image ?!
Iz istega razloga nisem dala slik v avatar od otrok in imam zaklenjene albume!!!

aha razumem...user posted image user posted image user posted image user posted image
oprosti...pa res nisem nič hudega mislila user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem
nočkoooooooooo

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.6.2008 22:47:54   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

NASKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.6.2008 23:20:42   
potepinka
Čer!

No končno mal časa za RR

Da povem našo štorijo ki se kar ne konča,zjutraj ko smo se vstali kakšne pol ure je Mark-u začelo ful piskat v pljučih ga peljam takoj v dežurno amb.ga zdravnik pregleda in predpiše inhalacije ostalo bp,pridema domov revček spi 2 uri.pProti večeru pa spet v dežurno.Je bil isti zdravnik kot zjutraj in spet inhalacije ga pregleda in ugotovi da ima vnetje srednjega ušesa.Tako da sva zdaj dobila antibiotik,sam piska mu pa v pjučih še kar.
Za piko na i pa smo dobili še 2.ZOBEK  user posted image user posted image .
V glavnem jaz sem čist povožena,brez moči,moj mož dela cele dneve tak da sem skozi sama.Mah saj bo,malo sem se morala zjokat.

Sem pa danes kupila Mark-u Pametnega kuža od Fishe price in je bil tolk vesel res ful zanimiva igrača se tolk smeji zraven,pa čeprav je revček tolk bolan  ko mu kuža poje.Skratka zelo pametna igrača-priporočam

Sparkijeve pižame in body Mark nosi 86 št in mu niso nič veliki imajo res tolk male št.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa nočko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.