|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se tudi vam dogaja???
9.5.2008 8:28:33   
lana78
A tudi vi kdaj občutite in slišite pretakanje v maternici. Danes ponoči je bilo to tako naglas. Sem se malo ustrašila, ker je prijateljica rekla, da je ona imela "balončke" v trebuhu, ker si je mali zacil popkovnico okrog vratu.

Če ima katera podobno izkušnjo, prosim če jo lahko deli z mano. Sem zelo v skrbeh
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A se tudi vam dogaja???
9.5.2008 9:26:15   
Tini75
Zdravo, ne bodi užaljena glede na vprašanja - ampak si sigurna, da je pretakanje v maternici. V nosečnosti se namreč zelo spremeni sama prebava in recimo mene skozi spremlja takšno pretakanje sokov po črevesju.

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2008 9:31:47   
mojsoncek
Jaz bi tudi rekla, da ge za crevesje.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2008 9:38:34   
lana78
Hvala za odgovore. Tudi jaz sem pomislila na to. Vendar glede na to, da sem včeraj zelo malo jedla, se mi je zdelo to neverjetno. Mogoče, pa je prav to vzrok. Vsaj upam. Čeprav se mi je zdelo vse tako glasno včeraj!!! Morda pa res, da ima noč svojo moč.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2008 10:19:26   
gajka
Meni se je  prve 3 mesece ful pretakalo po želodcu in mislim, da je bilo to od prebave. Sploh pa, če si včeraj bolj malo jedla, je bilo malo več prostora za pretakanje. user posted image

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2008 11:55:52   
Anonimen
Po moje je to prebava.

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?