A se tudi vam dogaja??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lana78 -> A se tudi vam dogaja??? (9.5.2008 8:28:33)

A tudi vi kdaj občutite in slišite pretakanje v maternici. Danes ponoči je bilo to tako naglas. Sem se malo ustrašila, ker je prijateljica rekla, da je ona imela "balončke" v trebuhu, ker si je mali zacil popkovnico okrog vratu.

Če ima katera podobno izkušnjo, prosim če jo lahko deli z mano. Sem zelo v skrbeh

Tini75 -> RE: A se tudi vam dogaja??? (9.5.2008 9:26:15)

Zdravo, ne bodi užaljena glede na vprašanja - ampak si sigurna, da je pretakanje v maternici. V nosečnosti se namreč zelo spremeni sama prebava in recimo mene skozi spremlja takšno pretakanje sokov po črevesju.

mojsoncek -> RE: A se tudi vam dogaja??? (9.5.2008 9:31:47)

Jaz bi tudi rekla, da ge za crevesje.

lana78 -> RE: A se tudi vam dogaja??? (9.5.2008 9:38:34)

Hvala za odgovore. Tudi jaz sem pomislila na to. Vendar glede na to, da sem včeraj zelo malo jedla, se mi je zdelo to neverjetno. Mogoče, pa je prav to vzrok. Vsaj upam. Čeprav se mi je zdelo vse tako glasno včeraj!!! Morda pa res, da ima noč svojo moč.

gajka -> RE: A se tudi vam dogaja??? (9.5.2008 10:19:26)

Meni se je  prve 3 mesece ful pretakalo po želodcu in mislim, da je bilo to od prebave. Sploh pa, če si včeraj bolj malo jedla, je bilo malo več prostora za pretakanje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: A se tudi vam dogaja??? (9.5.2008 11:55:52)

Po moje je to prebava.

Stran: [1]