Anonimen
|
Ja, Kalbo saj se strinajm s tabo. Zato sem pa tudi napisala , da je večina moških enkakih, ne pa, da ste vsi. Če hočeš priznati ali ne, jih je pa ogromno takih, kot smo napisale. Hvala bogu, da so tebe tako vzgojili, da si res pravično delita dolžnosti. Kar se mene tiče, vem, da bi morala biti enakovredna in oba delati vse. V realnosti pa je žal drugače in ker pač nočem živeti v svinjaku sama naredim kar je treba. Žalostno je to, da se je treba z veliko moškimi najprej res dolgo kregati, nagovarjati, prositi in postaviti pred dejstvo, da se česa lotijo. Vem, da bi bilo lepo, če bi se v družinski skupnosti le pogovarjaali, jedli, igrali in kam šli. Tako, kot je bilo v otroštvu. In nekateri kar ne dojamejo, da je realnost drugačna! Jaz imam v glavi pošlihtno in nisem ena tistih, ki bi mu vsako stvar prinesla k riti. Omenjeni primer je bil pač tak, da je bilo ravno valentinovo, pa mi je rekel, če mu prinesem sok in sem mu pač ga. Nisem pa ena od tistih, ki možu še rit obrišejo, potem pa jamrajo kaj vse je potrebno naredit. Ampak dejstvo pa je, da kuhanje za vse ni le moja obveza, da kopalnico in kuhinjo ter vsega ostalega ne čistim le zaradi sebe ampak za vse. Torej je to skupno delo, ki bi ga bilo potrebno delit. Sem pa vesela, da se je oglasil tudi kakšen moški in povedal svoje mnenje. Zanimivo je le to, zakaj se ne oglasijo tudi tisti, ki so opisani v teh postih!
|