Anonimen
|
ima dve strani. To mi je jasno. In vsak prepir ima dve plati. vem, da ni nujno, da imam jaz vedno prav. Pa mi vi povejte, kaj si mislite. Včeraj sem iz službe prišla že ob treh (drugače vedno ob petih), ker nismo morali skombinirat varstva. Ko sem prišla domov je Lea ravno spala, tako da sem se hotela spravit jest kosilo. No, še usedla se nisem , se je zbudila. Sva jedli skupaj, se malo pocartali in potem sva šli ven, ker je bil tako lep sonček. Kakšno uro sva nabirali kamenčke, potem sva šli gledat Telebajske. Vmes sem malo pospravila, potem sva šli za pol ure k sosedovi punčki na obisk. Potem sva šibali domov, ker sta prišl domov Miha in moj oče (oba iz službe, ura je bil 6). Pripravila sem jima za jest. Miha je pojedel (očeta bom spustila ven, ker nima nobene veze). Prebral je časopis, jaz sem pospravila posodo. Ene 10 minut se je poigral z Leo, potem sem jo dala ob pol osmih še enkrat spat (ker je premalo spala). Vmes sem do konca pospravila, Miha je gledal TV. Okrog 8h se je zbudila, Na TV se je začel film. Naj povem še to, da sva ga oba že sigurno 5 x gledala, meni zato ni bil zanimiv. Pa tako ali tako se mora eden ubadti z Leo, oba težko gledava cel film. Sva potem še enkrat jedli, 2x sva se previli, v pižamo sva se oblekli, brali knjigice. Vmes je sem Mihu prinesla sok in seveda odnesla kozarec. Vmes sem ga še poklicala, če pride v kuhinjo je rekel "o, a res moram, raje ne". No, čez 10 minut je prišel, zato da sem mu pokazala, da sem mu en srček pecivo prinesla. Ga je pojedel. Nazaj k TV. Vmes mu rečem, da naj prime Leo, mi reče "gledam film, kaj pa je". Sem rekla, da si bom nekaj za jest naredila. Leo je treba malo zabavat, ker je najraje pri meni, ker ni imel interesa je seveda začela "mami, mami", mi jo čez minutko da nazaj. Pa pa moja večerja, z njo v naročju si pač ne morem narest večerje, še manj pa pojest. Čez dan to še gre, zvečer se pa hoče cartat, pa je bolj zapleteno. Ok, ura je bila že pozna, sva šli v spalnico. Tam se potem še vsaj pol ure igra oziroma v postelji bereva knjigice. Mi reče da nisem pravična, ker ga obtožujem,, da je on gledal film, jaz pa ne in da naj imam zato jaz Leo. Pa sem mu rekla, da je njegov čas brezpogojno njegov, niti toliko je ne prime, da bi jedla. Pa mi reče, saj si imela cel popoldan čas, da bi jedla. O hvala, najbolje, da kar danes v službi, ko imam ravno čas, jem kar za cel teden naprej. Saj je vseeno, če nisem lačna. Bo on lahko gledal film. Aja, še to, vmes sem mu še zlikala srajce. No, potem je pa seveda zaspal pred nama z Leo. Mislim, da sem upravičeno jezna in užaljena. Za povrhu mi še očita, da rinem na srečanje RR (jeseničanke ki bo to soboto) ravno v času epidemij in da izpostavljam Leo. Se pravi najbolje je, da mu vse pospravim, dam za jest, zlikam in operem, da nič ne jem in da celo življenje sedim doma, ker tako ali tako vedno lahko izpostavljam otroka nevarnosti, če ne drugače v avtomobilu. Naj povem še to, da hodim v službo, približno 1 x tedensko grem v trgovino, pa še to ne sama ampak z njim in z Leo. Samo svojih aktivnosti nimam, saj ob takem tudi ni časa zame. Sem res sebična in egoistična, če hočem 15 minut zase, zato da si naredim za jest in ga prosim da naj jo previje namesto mene med filmom?????????? Upam, da je kdo prišel do konca mojega romana.
|