Anonimen -> RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek (5.3.2012 11:58:59)
|
Prvi obisk pri dr.Rešu je za nama, tako da vam lahko povem, kako je bilo... Celotna izkušnja me je malce zbegala, saj je imel on popolnoma drugačen pogled na moje težave kot moja osebna ginekologinja in je predlagal drug pristop. Odsvetoval mi je HSG (ker je rentgen pač škodljiv) in tudi HSC za odstranitev pregrade. Po njegovem mnenju se preveč ukvarjamo s pregradami, to v tujini kao sploh ni tema in "ne obstajajo". Res je zelo direkten in ekspeditiven. Veliko je "zamahoval z roko", kot da polovica stvari, ki sem jih izpostavila, sploh ni pomembnih. Mislim, da me je ocenil, da preveč študiram forume in da sem precej napsihirana in je morda zato ubral tak pristop. Meni, da so OV testi metanje denarja skozi okno ("Nikoli vam ne bodo pokazali prav" je rekel), jaz pri 34. letih baje absolutno še nisem v letih, ko bi me moralo kaj skrbeti, UZ slike od moje GIN sploh ni želel pogledat, detajli glede cikla ga niso zanimali, odnos s prekinitvijo ni nikakršna kontracepcijska metoda in skoraj vedno vodi do zanositve, če je vse ok... hecna izkušnja, res. Da ne govorim o tem, da se je med UZ pregledom oglasil na mobitel in se kar nekaj časa pogovarjal, medtem ko je z UZ napravo brskal po moji notranjosti... v tistem trenutku sem sicer podvomila v multitasking priletnega gospoda, a rekla mu seveda nisem ničesar. Kljub vsemu sem na koncu sama pri sebi zaključila, da je on vseeno večji strokovnjak za neplodnost kot moja os. GIN in da bo najbrž bolje, če sledim njegovim nasvetom in predlaganemu pristopu (stimulacija s Klomifenom zaradi suma, da jajčniki že malce pešajo). Tako, da bomo poskusili najprej s tem, potem pa naprej...
|
|
|
|