ema09 -> RE: DR. REŠ-ČAKALNA DOBA NA POSTOPEK (16.3.2011 15:28:10)
|
Pozdravljene punce! Kar dobro leto je minilo, odkar sem se zadnjič javila na tem forumu. Vmes so me, tako kot vse, čakale vse mogoče preiskave in vsi izvidi so bili OK, tako da spadava med tiste pare, kjer je nezanositev nepojasnjena. Ker sem dobila napotnico za IVF postopek, sem se včeraj naročila v MB., saj sem prebrala, da so punce menda tam zelo zadovoljne. In ne boste verjele, kakšen datum sem dobila ---> za prvi razgovor šele 23. 8. 2011 ---> bi me skoraj kap in potem mi je, sicer zelo prijazna sestra rekla, da bi postopek začeli šele 6-8 mesecev po prvem razgovoru ---> in še enkrat bi me skoraj kap; še dve leti čakanja---> menda so se čakalne dobe podaljšale zaradi prenove laboratorija. Potem sem pa ravnokar zdejle čisto po naključju še dr. Reša poklicala in dobila datum 18. 4. 2011 ---> kar skačem od veselja in še sestra mi je rekla, da se potem postopki lahko začnejo takoj A mi lahko katera pojasni, zakaj taka razlika? Itak pa ima dr. Reš super reference. Hvala že vnaprej, Ema
|
|
|
|