Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 8:24:02
|
|
|
|
darjatimci
|
Pozdrav! Tudi jaz sem že pred 14 dnevi dobila to ponudbo,mislim pa,da to pošiljajo članicam Neckermana.Tudi jaz sem nekaj naročila za mamo in čakam na čebulice in neke brezplačne kataloge,LP,Darja!
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 8:56:51
|
|
|
|
india
|
Oj! tudi jaz sem to dobila, pa bom poslala, sicer pa na velikem letaku na vedru piše kaj dobiš!
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 9:00:33
|
|
|
|
Deja
|
Tudi jaz sem dobila in zadela 60 čebulic! jupi Sedaj pa že hitim pošiljat naročilnico nazaj, da jih bom lahko kmalu posadila.
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 9:18:18
|
|
|
|
African queen
|
Ojla, Tudi jaz sem dobila tole reklamo..in seveda tudi jaz zadela 60 čebulic..ampak ne vem,če bom kaj naročila saj njihove rožice niso nič posebnega...
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 10:08:15
|
|
|
|
kimi
|
Mislim da ti ni če si naročen na neckermanna kajti mi smo pa te ponudbe nismo dobili
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 11:12:50
|
|
|
|
Špacka
|
Moja mami je to naročila po telefonu, kjer so ji razložili, da bodo to pošiljali šele takrat, ko bo čas za saditev teh rož, tako da naročila je, če bo pa dobila pa ne vem.
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 11:37:12
|
|
|
|
dvojčica
|
Mislim, da vsi, ki prejmejo letak dobijo vedro s 60-imi čebulicami, saj imajo neko obletnico ali nekaj takega. Z mamo sva nekaj stvari še naročili, vendar za drugo polovico februarja in sedaj čakamo.
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 13:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, 60 obletnico imajo in verjetno vsem talajo 60 čebulic. MIŠKA, hvala, sem prebrala in pogledala še enkrat...zdaj vem, katere rožce dobiš :ups: No...sem že naročila. 60 čebulic ni malo...
|
|
|
|
Neka reklama z vedrom in čebulicami :) 15.2.2005 13:03:40
|
|
|
|
KIRA
|
to mam jaz tud doma. sam da ne vem, če se splača, pa ne bom nič naročla. moram najprej cene drgje preverit, sicer pa tud denarja trenurtno nimam. drgač pa se mi zdi zanimivo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?