Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 7:58:32)

Včeraj sem po pošti dobila nek reklamni letak (na moje ime seveda), v katerem mi ponujajo zastonj vedro s 60 čebulicami cvetlic zastonj :zmeden:
Sevede sem morala prej podrgnit s kovancem po tistem sivem traku in NEVERJETNO, čaka me 60 čebulic ZASTONJ :zmeden2: seveda...moram iz njihovega kataloga nekaj tud naročit :)-

Ok, ponavadi vse to takoj roma v koš. Tukaj pa... malo sem gledala katalog in cene rož niso tko drage. Če naročim nekaj za 2.500sit, ni tko veliko, pa še 60 ČEBULIC Z VEDROM DOBIM ZASTON:)-
Zdaj me pa zanima...je katera tud to dobila?
JE katera naročila?
Kakšne rože to pridejo? NArcise, tulipani...?:zmeden2:

Vsekakor so čebulice rož drage...in 60 ni tko malo...pa še tko je...ponavadi veliko zapravim za rože spomladi :zmeden2:

darjatimci -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 8:24:02)

Pozdrav!
Tudi jaz sem že pred 14 dnevi dobila to ponudbo,mislim pa,da to pošiljajo članicam Neckermana.Tudi jaz sem nekaj naročila za mamo in čakam na čebulice in neke brezplačne kataloge,LP,Darja!

india -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 8:56:51)

Oj! tudi jaz sem to dobila, pa bom poslala, sicer pa na velikem letaku na vedru piše kaj dobiš!

Deja -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 9:00:33)

Tudi jaz sem dobila in zadela 60 čebulic! jupi
Sedaj pa že hitim pošiljat naročilnico nazaj, da jih bom lahko kmalu posadila.

African queen -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 9:18:18)

Ojla,
Tudi jaz sem dobila tole reklamo..in seveda tudi jaz zadela 60 čebulic..ampak ne vem,če bom kaj naročila saj njihove rožice niso nič posebnega...

kimi -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 10:08:15)

Mislim da ti ni če si naročen na neckermanna kajti mi smo pa te ponudbe nismo dobili

Špacka -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 11:12:50)

Moja mami je to naročila po telefonu, kjer so ji razložili, da bodo to pošiljali šele takrat, ko bo čas za saditev teh rož, tako da naročila je, če bo pa dobila pa ne vem.

dvojčica -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 11:37:12)

Mislim, da vsi, ki prejmejo letak dobijo vedro s 60-imi čebulicami, saj imajo neko obletnico ali nekaj takega. Z mamo sva nekaj stvari še naročili, vendar za drugo polovico februarja in sedaj čakamo.

Anonimen -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 13:01:24)

Ja, 60 obletnico imajo in verjetno vsem talajo 60 čebulic.

MIŠKA, hvala, sem prebrala in pogledala še enkrat...zdaj vem, katere rožce dobiš :ups:

No...sem že naročila. 60 čebulic ni malo...

KIRA -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 13:03:40)

to mam jaz tud doma. sam da ne vem, če se splača, pa ne bom nič naročla. moram najprej cene drgje preverit, sicer pa tud denarja trenurtno nimam. drgač pa se mi zdi zanimivo.

puncica -> Neka reklama z vedrom in čebulicami :) (15.2.2005 20:47:21)

Smo dobil tud 60 čebulic in nič poslal nazaj, ker me tako posiljevanje kupcev ful moti:grrr: tako da je romal katalog v koš. Raj grem sama v trgovino in kupim tist, kar ocenim z rokami da je vredu.

Stran: [1]