|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neka reklama z vedrom in čebulicami :)
15.2.2005 7:58:32   
Anonimen
Včeraj sem po pošti dobila nek reklamni letak (na moje ime seveda), v katerem mi ponujajo zastonj vedro s 60 čebulicami cvetlic zastonj :zmeden:
Sevede sem morala prej podrgnit s kovancem po tistem sivem traku in NEVERJETNO, čaka me 60 čebulic ZASTONJ :zmeden2: seveda...moram iz njihovega kataloga nekaj tud naročit :)-

Ok, ponavadi vse to takoj roma v koš. Tukaj pa... malo sem gledala katalog in cene rož niso tko drage. Če naročim nekaj za 2.500sit, ni tko veliko, pa še 60 ČEBULIC Z VEDROM DOBIM ZASTON:)-
Zdaj me pa zanima...je katera tud to dobila?
JE katera naročila?
Kakšne rože to pridejo? NArcise, tulipani...?:zmeden2:

Vsekakor so čebulice rož drage...in 60 ni tko malo...pa še tko je...ponavadi veliko zapravim za rože spomladi :zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
15.2.2005 8:24:02   
darjatimci
Pozdrav!
Tudi jaz sem že pred 14 dnevi dobila to ponudbo,mislim pa,da to pošiljajo članicam Neckermana.Tudi jaz sem nekaj naročila za mamo in čakam na čebulice in neke brezplačne kataloge,LP,Darja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2005 8:56:51   
india
Oj! tudi jaz sem to dobila, pa bom poslala, sicer pa na velikem letaku na vedru piše kaj dobiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2005 9:00:33   
Deja

Tudi jaz sem dobila in zadela 60 čebulic! jupi
Sedaj pa že hitim pošiljat naročilnico nazaj, da jih bom lahko kmalu posadila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2005 9:18:18   
African queen
Ojla,
Tudi jaz sem dobila tole reklamo..in seveda tudi jaz zadela 60 čebulic..ampak ne vem,če bom kaj naročila saj njihove rožice niso nič posebnega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2005 10:08:15   
kimi
Mislim da ti ni če si naročen na neckermanna kajti mi smo pa te ponudbe nismo dobili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2005 11:12:50   
Špacka
Moja mami je to naročila po telefonu, kjer so ji razložili, da bodo to pošiljali šele takrat, ko bo čas za saditev teh rož, tako da naročila je, če bo pa dobila pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2005 11:37:12   
dvojčica
Mislim, da vsi, ki prejmejo letak dobijo vedro s 60-imi čebulicami, saj imajo neko obletnico ali nekaj takega. Z mamo sva nekaj stvari še naročili, vendar za drugo polovico februarja in sedaj čakamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2005 13:01:24   
Anonimen
Ja, 60 obletnico imajo in verjetno vsem talajo 60 čebulic.

MIŠKA, hvala, sem prebrala in pogledala še enkrat...zdaj vem, katere rožce dobiš :ups:

No...sem že naročila. 60 čebulic ni malo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2005 13:03:40   
KIRA
to mam jaz tud doma. sam da ne vem, če se splača, pa ne bom nič naročla. moram najprej cene drgje preverit, sicer pa tud denarja trenurtno nimam. drgač pa se mi zdi zanimivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2005 20:47:21   
puncica
Smo dobil tud 60 čebulic in nič poslal nazaj, ker me tako posiljevanje kupcev ful moti:grrr: tako da je romal katalog v koš. Raj grem sama v trgovino in kupim tist, kar ocenim z rokami da je vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?