Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Hvala bogu za otroke, da vem za vsestransko č... 8.5.2008 12:13:00
|
|
|
|
Paštetka
|
prej tega ziher ne bi pogruntala Mi s čistilnimi robčki čistimo skoraj vse in zato jih imamo nalimane povsod. Čistimo: - sedežno - sveže packe na oblačilih - stolček za hranjenje po obroku (100 x lažje in hitreje kot z viledo, čistilom in nato še s cunjo? ) - kuhinjske omare - make up na obrazu, sploh pa maskara ali puder gresta fajn dol - prah na pohištvu, sploh v otroški sobici, v kopalnici, dnevni - packe na parketu in ploščicah - otroške igrače (kuhinjo, poganjalce,...) - parkrat, ko je bila sila in ni bilo drugega čistila tudi umivalnik in školjko, kahlo - voziček - suhe fleke na parketu, ker jemo v dnevni sobi in je ponavadi . Ali pa od sokov suhe lužice - ... mah, skoraj vse . Ja, tudi rito Jih imamo kar v vsaki sobi nalečene, ker je tako najhitreje vse spucano . No, posode še nisem poizkusila oprat
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 8.5.2008 12:20:16 >
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:15:47
|
|
|
|
Janya
|
enako res so univerzale
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:17:04
|
|
|
|
blue sky
|
Fajn, da vem, bom še sama sprobala .
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:17:20
|
|
|
|
vesel
|
A velja to tud za Muellerjeve robčke? Al kire bol special,..al kako??
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:25:36
|
|
|
|
Volga
|
Uf, meni je pa ravno ena "frenda" že pred časom razlagala, da prav tako vse po hiši spuca s temi robčki, pa sem jo samo debilno gledala. ne vem, meni to nekako ni, bi lahko rekla celo, da se mi gravža.
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:26:14
|
|
|
|
anitaz
|
JA, res je. Jaz imam tudi te vlažilne robčke povsooood Tudi v avtu seveda, vedno. In so res dobra pogrutavščina.
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:28:14
|
|
|
|
Blejka26
|
zakaj bi se ti pa gravžalo..sej ne pucaš z umazanimi robčki-s tistim k si prej rit brisala otroku
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:30:22
|
|
|
|
srki
|
Jaz tudi kaj na hitro z njimi obrišem, samo pol ostanejo tla kar mastna, pa flek se pozna. Ja, drugače pa jih uporablja(va) za tamalga obrisat
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:31:27
|
|
|
|
Paštetka
|
zakaj se ti pa gravža . Saj ne pucaš z že uporabljenimi. Pa saj so bolj čisti kot ena vileda, kjer kljub cetu ostanejo noter bakterije, pa še potem se ti cedi voda, pa moraš še s suho pobrisati... pa gre čas, pa veliko več denarja, če vse preračunaš. Meni je fajn, ker sem ogromno sama z 2 otrokoma, in je v parih sekundah npr. sedež za hranjenje spucan, pa če vidim, da je kje flek od čaja na tleh takoj pobrišem in mi ni treba iti v kuhinjo ali kopalnico po krpo. V glavnem, če tako sproti pucam, mi več čsa za vse ostalo ostane torej tudi za otroka in zase. Zvečer se vsedem pred TV, ko gredo deca spat in je vse spucano v grobem. Jaz še tipke na računalniku pucam, pa notebook
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:32:09
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz tudi kaj na hitro z njimi obrišem, samo pol ostanejo tla kar mastna, pa flek se pozna. Ja, to bi tudi mene skrbelo. Ker mastni pa so, a niso? O.K., za tisti stolček in kakšno otroško plastiko že. To je čisto fajn. Ampak za kakšne bolj občutljive zadeve ...
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:34:04
|
|
|
|
Paštetka
|
srki, od mullerjevih, ki so najcenejši, pa res niso tla mastna. VErjetno od kakšnih, ko imajo olje noter ali kremo. AnitaZ, ja zadnjič, ko smo šli z dopusta, sem mojemu tudi armaturko in prah kar med vožnjo spucala, ko so deca spala
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:38:07
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz tudi kaj na hitro z njimi obrišem, samo pol ostanejo tla kar mastna, pa flek se pozna. Ja, to bi tudi mene skrbelo. Ker mastni pa so, a niso? O.K., za tisti stolček in kakšno otroško plastiko že. To je čisto fajn. Ampak za kakšne bolj občutljive zadeve ... Evo, Mullerjevi s kamilico in Aloe vero (extra groß und weich), ne puščajo nobenih flekov in še najcenejši so. Preverjeno!
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:41:17
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zakaj se ti pa gravža . Saj ne pucaš z že uporabljenimi. Pa saj so bolj čisti kot ena vileda, kjer kljub cetu ostanejo noter bakterije, pa še potem se ti cedi voda, pa moraš še s suho pobrisati... pa gre čas, pa veliko več denarja, če vse preračunaš. ne vem, se mi zdi, daje potem vse pocasto po njih. Jaz sem s temi zadevami otroku samo rit brisala, pa nič drugega, še za roke pa usta mi ne potegnejo, nekateri pa res vse povprek z njimi čistite. Za vsako stvar je svoja krpa oz. material. Da bi šla armaturo v avtu brisat, se pa tastarmu zmeša isti trenutek
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:48:29
|
|
|
|
Paštetka
|
jah no, vsak po svoje. Jaz ziher nimam časa niti denarja, da bi za vsako stvar vzela v roke drugo krpo, pa drugo čistilo, šprej... Ok, saj ne rečem, da skoz tako pucamo. Saj za vikend spucaš bajto picikato s čistili pač, ki so za določeno stvar namenjeni. Da bi pa vsak dan, cel dan letala z njimi okrog, pa enostavno nimam časa. Je bolj priročno, hitro in enostavno takole z robčki. Volga, moj si je zadnjič še mikser za muziko z njimi čistil. Pač kak je kdo na kaj navajen oz. občutljiv. Meni avto pomeni prevozno sredstvo in ne ... tisto, kar pač očitno tvojemu. In mi je vseeno, če je spolirana armaturka in se šajna, pa če so gume našpricane, ali pa tudi ne. V bistvu nimam se niti časa s tem ukvarjati, ker tega niti ne vidim, ker je mali tečen v avtu 100/uro in samo gledam, da pridem na cilj čim hitreje (varno seveda, da ne bo spet kakšnih... oh in sploh smetenj)
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 8.5.2008 12:52:29 >
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:50:05
|
|
|
|
Volga
|
Da bi pa vsak dan, cel dan letala z njimi okrog, pa enostavno nimam časa. Je bolj priročno, hitro in enostavno takole z robčki. Jaz sploh ne pucam vsak dan. Kam bi pa prišla
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:52:54
|
|
|
|
srki
|
U, Volga, pol maš občutljivega, kar se avta tiče. No, saj moj je tudi. Uporabljam pa jih res v skrajnem primeru, imela pa sem res tiste bolj mastne, pa se je pol vse čudno svetilo. No, kar se pa dnarja tiče, pa ne vem, če je ravno poceni. Tudi če so najcenejši pa če vse z njimi brišeš, jih kar dosti porabiš. Kar se tiče pralnih površin, je pri meni samo voda pa cunja, sploh za po tleh.
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:54:35
|
|
|
|
kaya2007
|
tudi pri nas so vsestranski, imamo pa pampers sensitive in ne puščajo flekov na parketu sem pa imela enkrat vmes huggies robčke, ki so za hišno umazanijo še bolj primerni, ker so bolj debeli od ostalih
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 12:55:42
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Da bi pa vsak dan, cel dan letala z njimi okrog, pa enostavno nimam časa. Je bolj priročno, hitro in enostavno takole z robčki. Jaz sploh ne pucam vsak dan. Kam bi pa prišla za fato .
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 13:00:58
|
|
|
|
Paštetka
|
Tudi če so najcenejši pa če vse z njimi brišeš, jih kar dosti porabiš. srki, ma ne vem, no če glih. Za sedežno npr. ko se redno zraven spravim jo čistit kakšnih 20. Drugače sem pa mislila tako, da opaziš pikasojevo delo z voščenko na beli sedežni našega prvorojenca, pa uporabiš samo en robec. Nato, pa še pod mizo v dnevni vidim, da je razlit posušen flekec od soka, pa ga npr. z istim obrišem. Ma ni tega tako veliko, no.
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 13:16:57
|
|
|
|
noe
|
Jaz sem se tud v soboto vsedla v avto in vidim celo armaturko kosmato od praha.Zidamo pa moj vozi vsega boga po avtu.In če bi celo pot do SG gledala tako armaturko bi dobila živčnega.In sem tud kar robček in hop, v minuti je bila kot bi prišel avto iz pralnice.
|
|
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 13:55:03
|
|
|
|
pikalonca
|
Pa sem mislil, da sem samo jaz tako "čudna", da vse kar mi pride umazano pred oko spucam z robčki. Ja res so priročni in za prvo silo res univerzalni.
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 14:12:44
|
|
|
|
snake
|
ne vem, meni to nekako ni, bi lahko rekla celo, da se mi gravža. SE STRINJAM Z VOLGO
|
|
RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestrans... 8.5.2008 14:14:59
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem, meni to nekako ni, bi lahko rekla celo, da se mi gravža. SE STRINJAM Z VOLGO A bejž ga biksat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?