Paštetka -> RE: Hvala bogu za otroke, da vem za vsestransko čistilo :) (8.5.2008 12:48:29)
|
jah no, vsak po svoje. Jaz ziher nimam časa niti denarja, da bi za vsako stvar vzela v roke drugo krpo, pa drugo čistilo, šprej... Ok, saj ne rečem, da skoz tako pucamo. Saj za vikend spucaš bajto picikato s čistili pač, ki so za določeno stvar namenjeni. Da bi pa vsak dan, cel dan letala z njimi okrog, pa enostavno nimam časa. Je bolj priročno, hitro in enostavno takole z robčki. Volga, moj si je zadnjič še mikser za muziko z njimi čistil. Pač kak je kdo na kaj navajen oz. občutljiv. Meni avto pomeni prevozno sredstvo in ne ... tisto, kar pač očitno tvojemu. In mi je vseeno, če je spolirana armaturka in se šajna, pa če so gume našpricane, ali pa tudi ne. V bistvu nimam se niti časa s tem ukvarjati, ker tega niti ne vidim, ker je mali tečen v avtu 100/uro in samo gledam, da pridem na cilj čim hitreje (varno seveda, da ne bo spet kakšnih... oh in sploh smetenj) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|