Paštetka
|
buterflaj, jaz sploh ne vem, kaj se vužigaš gor, ker tebi noben ni nič odgovarjal. Midve s tink pink sva se razumele, in res ne vem, zakaj me napadaš in meniš, da vsiljujem svoje mneje, ko sem samo lepo lekla, kaj menim, da je OK. LAhko bi rekli, da ti potem vsiljuješ svojega . Poleg tega je normalno, da se pri teh mesecih več ne pasira in to berejo tudi mamice ki tega ne vejo in je prav, da se pove, kaj je normalno še pri teh mesecih in kaj ne. mogoče jih 5 % pasira, ker imajo njihovi otroci težave s hranjenjem. A si predstavljaš, da mamica, ki ima težave z uvajanjem gre in prebere in potem trdi, da je prebrala na RR, da se mora do 9. meseca pasirati oz., da je to normalno in tako razlaga naprej. ZATO sem napisala kaj se priporoča in ne da bi karkoli vsiljevala svojega. In ne nismo bogovi in sem ziher, da bom pri 3. otroku spet malo drugače razmišljala in sploh manj komplicirala. Ti pa povem,da velikokrat oz. 90% takšnih mamic z največ izkušenj noče več odgovarjati na ta vprašanja ravnozaradi tega, ker se javlajajo na UGH in protestirajo samo tiste, ki komplicirajo pri tem. Meni se pa smilijo mamice, ki res ne vejo in rabijo pomoč glede uvajanja in zato še tako dolgo vztrajam na tem forumu, ker njim želim pomagati in ne samo pritrjevati, kako je normalno pri 9. mesecih pasirati, .... annela, oprosti, da smetimo. Upam, da boš kaj našla koristnega iz odgovorov.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 11.5.2008 12:39:37 >