Aurea
|
pozdravljene Jaz sem komaj našla par minut, da malo pogledam na RR No, pa saj veste, kako je Špelin@, mi2 se dojiva približno na 3 ure, tudi ponoči. V praksi to izgleda tako, da zaspi od 24h - 1h, zopet je lačna ob 3h - 4h in nato do jutra spi. To je seveda v primeru, ko ni krčev Katy82, sezamov napitek je res , ampak tudi jaz sem imela eno krizico z mlekom okrog 10 dne, pa sem sprobala vse mogoče, prebrala vse forume in si delala tudi tale sezamov zvarek: v 2 dl vrele vode daš 2 žlici sezama in ohlajeno popiješ ter poješ sezam, ki ga dobro prežveči. To sem pila 2x dnevno, poleg tega pa še Hippov instant čaj za dojenje (dobiš v dm), navaden čaj za dojenje in nekajkrat celo brezalkoholno pivo vmes pa še ogromno navadne tople vode (čudno, da se mi niso žabe v želodcu zaredile ) Ampak glavno: bejbo sem imela nonstop na prsih - tudi, če se mi je zdelo, da vleče prejkone v prazno... Ker to povsod poudarjajo, da mora otrok čimveč sesati, da se mleko proizvaja. No, po nekaj dnevih se je ponudba prilagodila povpraševanju in naša punca se sedaj redi, da je veselje Majabo, prvič smo šli na sprehod, ko je bila stara 9 dni. Upam, da boste kmalu več spali, ker to res ni prijetno... Če te skrbi, ali je še lačen, poskusi enkrat dodati AM, pa boš videla, ampak pri teh dnevih se ponudba & povpraševanje še nista ustalila. Od sadja jem jaz banane in jabolka ter kakšno hruško, sicer pa kompote in vloženo sadje. Marmelade mi ful pašejo... Glede evrokrema sem se znašla in kupila tistega mlečnega od Linolade, ki nima kakava. Na splošno mi res teknejo sladke stvari in se moram kar nazaj držat Sončnica Sandra, jaz sem šla malo pogledat ležalnike v BC, nato pa na RR in drugje brala veliko nasprotujočih si mnenj o uporabi le-teh Zdaj pa ne vem, kaj naj...
< Sporočilo je popravil Aurea -- 25.5.2008 17:24:26 >
|