kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vam povem, da je Žan en najlepših dojenčkov, kar sem jih videla...tako je luškan Hvala kasso , veš kolk mamica to rada sliši . Varja je tud tolk kjut, a laski grejo že kej bolj na blond? Oprosti, da tolk pozno odgovarjam na post, verjetno si z železom že uredila ... js sm ga v P HB nehala pit, ker mi je Mia rekla, da ful zapira. Zdej ga pijem pa eno žlico na dan, čeprav so mi tam rekli da naj bi dve. Ma bolš tko, ko se mi je glih prebava uredila. Mi je moj lubi prinesu sirup za odvajanje, suhe slive, Donat, kefir ...čist poskrbel za mene. Laski so še vedno temni bomo videli, mogoče bo črnolasa, ker je tudi tast ful črn....? Glede železa so mi v P rekli, da bom dobila tablete, a ko je moj šel v lekarno, je prinesel sirup! Očitno so malo pogledali v materinsko, kjer je pisalo, da sem imela probleme z želodcem in so se me usmilii. Tudi jaz pijem po eno žlico na dan, ampak ne gledam al je na tešče al ne! Mi je pa rekla OZ da bom morala pit vsaj en mesec in potem priti na kontrolo, vmes pa ko zmanjka it k njej po nov recept. Sem pa naslednji dan, ko sem prišla domov fasala herpes in to na spodnji ustnici...mazala sem si ko zmešana, naslednji dan pa še obliže dobila, ki mi niso nič pomagali, amapk sem še dva zraven dobila, sicer malo manjša, ampak cela spodnja ustnica v herpesih. Ko pa sem predvčerajšnjim opustila te flajštre in si namazala še z Virulex, ki mi ga je dala OZ, je bilo včeraj že precej boljše in danes je že skoraj izginio. V galvnem za mojo Varjo sem vesoljec z masko na obrazu . Danes sem jo opustila, ker je že vse suho! Sem pa sama zbolela...mravljinčaste noge, včeraj in predvčerajšnjim že bila na Polikliniki pri nevrologu in v ponedeljek grem na Nevrološko kliniko na infuzijo (bom morala 6x it), ker obstaja sum na obolenje osrednjega živčnega sistema glede na to, da sem imela že 2x vnetje očesnega živca pred leti...zdaj pa to, mravljicni po celih nogah, pa po intimnih predelih in ritnicah...nič kaj prijetno. Diagnozo bom pa izvedela, ko bom šla junija na MRT glave. Mah...bo že boljše. Nekaj se me je moralo prijeti, glede nato, da je bil porod ekspresen in nenaporen, da sem bila jaz takoj kot rožica in moja punca zdrava kot ribica (to pa upam da ostane kot je).... Najbolj mi je zoprno to skakanje v LJ, ko je Varja še tako mala...
|