Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 16:33:06
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa dober... a sam jst nimam pojma kdo je to . In ali je to vse na sarkasticen nacin pisano ------------------------ Sem mislila, da jaz edina ne štekam ! Bi rekla, če je Alba zraven, da neke topline tu ne bo ravno , ampak lahko da se motim ..
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamica post... 6.5.2008 17:01:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien A sexala sta pa včeraj, pa je že nosečka? Najbrž, da se v četrto tako hitro prime, kaj? Ja, je že tri dni po ovulaciji test delala, pa je bla taka švoh črtica ..
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 17:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A pa so jo že vpisali v nadaljevalni tečaj angleščine, nemščine in francoščine?? Pa uhančke nujno rezervirat! Trenutno je aktualna ruščina... . Ampak Milenca je na to ze zagotovo pomislila, je brihtna punca, da ji ni para.
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 17:59:18
|
|
|
|
Nogavica
|
Volga, polepšala si mi dan.
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Volga, polepšala si mi dan. Itak . A je Milenca ze predihala popadke :)?
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A mislite, da je Hinko imel fantovščino?
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:15:10
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A mislite, da je Hinko imel fantovščino? mel mel in to s striptizeto
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A mislite, da je Hinko imel fantovščino? Ti si vecna optimistika...
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:30:59
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A mislite, da je Hinko imel fantovščino? mel mel in to s striptizeto Ktera stripta mu je te zadensala?
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda kakšna iz RR-ja
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:43:24
|
|
|
|
Shorty_
|
a ne veste da je imel isto striptizeto kot Murko???
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:45:51
|
|
|
|
Maleal
|
A črno Jagodo
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:48:37
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina A črno Jagodo aha
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 18:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina A črno Jagodo Samo da ni bila Češnja. Bi znal nastati problem.... ...ob prvem črvu
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 19:02:02
|
|
|
|
Shorty_
|
a ni češnja že posek(s)ana
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 22:29:55
|
|
|
|
Freycha
|
bravo Milenca
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 7.5.2008 6:36:49
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa dober... a sam jst nimam pojma kdo je to . In ali je to vse na sarkasticen nacin pisano ------------------------ Sem mislila, da jaz edina ne štekam ! Bi rekla, če je Alba zraven, da neke topline tu ne bo ravno , ampak lahko da se motim .. Ja no, če se Saški ploska, pa Metki, zakaj se ne bi še Mileni, pa Franci, pa še komu drugemu.
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 7.5.2008 7:07:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A mislite, da je Hinko imel fantovščino? O ja, imel, imel, se ga je tako naflikal, da je bil še tri dni kot mamba. Pa Milenca je tudi imela za svoje punce iz cerkvenega zbora, so šle na pico pa sok, pa par roženkrancev zmolile za dober zakon. No, pa zgleda, da je kar pomagalo.
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 7.5.2008 7:11:50
|
|
|
|
Mišni
|
Ja saj če upošteva tisti nauk, ki sem prepričana, da ga vsaka pametna ženska, kot je Milena, ga, potem itak ne more itii v zakonu nič narobe. Tale nauk je to: Možu ta velik kos mesa, z možem na kraj sveta, pa če drva seka na tebi, moraš vse potrpeti … Sva pa midve z Mileno v sorodu po Evini strani.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 7.5.2008 7:13:09 >
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 7.5.2008 7:16:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ja saj če upošteva tisti nauk, ki sem prepričana, da ga vsaka pametna ženska, kot je Milena, ga, potem itak ne more itii v zakonu nič narobe. Tale nauk je to: Možu ta velik kos mesa, z možem na kraj sveta, pa če drva seka na tebi, moraš vse potrpeti … Sva pa midve z Mileno v sorodu po Evini strani. A res? Pa nisi nikoli povedala Na kakšen način sta to v sorodu?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?