Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:40:03
|
|
|
|
srki
|
Joj, Volga, ko se zdaj spomnim, ko smo rabutali jagode v eni gredi, pa nas je lastnik s sekiro lovil, pa laksirali smo, no, fantje so. To so delali tako, da so laks pa še nekaj pripeli za okno, nimam pojma, kako, se skrili za kakšno drvarnico in "tolkli" po tistem laksu. To se baje ful sliši v prostor. Joj, sem se spomnila na mojo sodelavko, aprila je petega rodila .
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:41:01
|
|
|
|
daddy
|
Halo, žena, a si prebrala, kaj je Ankica tamle nazadnje napisala? A jo čma poslušat
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:41:31
|
|
|
|
Volga
|
Mi smo pa sosedu v kaslc vrgli petarde. Pa po celem hribu po vikencih jagode potrgal pa tulipane spomladi. Objestni smo bili.
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:43:45
|
|
|
|
srki
|
Mate, Volga, opasna si bila ti. Mi sličiš že na muško . Po koruzi smo tudi mlatili, pa krompir iz njiv pulili. Joj, če se zdaj spomnim, me je kar sram. Da mi zdaj moj otrok to dela, ne bi bilo fajn .
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:44:02
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Halo, žena, a si prebrala, kaj je Ankica tamle nazadnje napisala? A jo čma poslušat Veš kaj možek. Midva bi jih lahk mela deset, pa ne bi bilo nobene pupe. Preverjeno. Tak da.... bova kar pri petih ostala. Pa še to. Veš kaj ti je tast oblubu. Boga tvoja jajčka!
< Sporočilo je popravil purple -- 6.5.2008 13:46:02 >
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:44:40
|
|
|
|
nejcko
|
A tuki se ploska? Ok, ni blema za vse mamice in mame in matere ... od Cankarjeve dalje
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:45:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: daddy Halo, žena, a si prebrala, kaj je Ankica tamle nazadnje napisala? A jo čma poslušat Veš kaj možek. Midva bi jih lahk mela deset, pa ne bi bilo nobene pupe. Preverjeno. Tak da.... bova kar pri petih ostala. O ne, jaz pa mislim, da v šesto bi šlo. Zagotovo bi bila punči. Probat je treba.
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:45:39
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: daddy Halo, žena, a si prebrala, kaj je Ankica tamle nazadnje napisala? A jo čma poslušat Veš kaj možek. Midva bi jih lahk mela deset, pa ne bi bilo nobene pupe. Preverjeno. Tak da.... bova kar pri petih ostala. Preverjeno je to, da vedno zadenem "tarčo" ..... Ampak najbrž maš kr prav, ja .
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:47:09
|
|
|
|
purple
|
Pa še obljuba tvojega tasta... jajčka na tnalo, pa sekirca v roke.
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:49:58
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Pa še obljuba tvojega tasta... jajčka na tnalo, pa sekirca v roke. Auč .....
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:51:50
|
|
|
|
srki
|
No, pa dajmo za šestega navijat oz. šesto . Saj, jaz poznam, ko so delali toliko časa, da je bila 9. punčka. Pa še vprašanje, al so se ustavili, al bo še kaj. Enkrat je bil oče tako smešen, da je rekel, da se še vseh imen ne more spomnit .
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:54:37
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki No, pa dajmo za šestega navijat oz. šesto . Sam pol iščemo bogato botro, pa prvo pomoč za daddya.
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 13:56:44
|
|
|
|
srki
|
Aja, pol pa jaz nisem pravi naslov . Prvo pomoč mu ob pa tast dal .
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Pa še obljuba tvojega tasta... jajčka na tnalo, pa sekirca v roke. Ampak, za eno punčko, no, se pa ja splača .
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:02:25
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: srki No, pa dajmo za šestega navijat oz. šesto . Sam pol iščemo bogato botro, pa prvo pomoč za daddya. Haaaaaloooooo, umirit se mal, umirit ...... mislim, sej ne rečem, ja lahk komot užgema kako dodatno "luli - polko", sam brez navijanja, prosim .....
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:04:45
|
|
|
|
srki
|
OK, nič navijanja. Tarčo pa le še naprej zadevaj
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem da ne bi: Dajmo, naši Hop, hop, hop, akcija
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:17:50
|
|
|
|
G in T
|
ja hmmm, kdo je to a??
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:21:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: srki No, pa dajmo za šestega navijat oz. šesto . Sam pol iščemo bogato botro, pa prvo pomoč za daddya. Haaaaaloooooo, umirit se mal, umirit ...... mislim, sej ne rečem, ja lahk komot užgema kako dodatno "luli - polko", sam brez navijanja, prosim ..... baje je umetnost nardit luknjo v luknji
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:28:50
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 baje je umetnost nardit luknjo v luknji Hm .... ne bi vedel .... kake inštrukcije?
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:40:03
|
|
|
|
tanikaa
|
A vi ste pili?
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:42:00
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A vi ste pili? Ne še .... kaj bo šele potem
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamcia post... 6.5.2008 14:43:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A vi ste pili? Ne še .... kaj bo šele potem Potem boste verjetno vsakomur ploskali.
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamica post... 6.5.2008 14:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A sexala sta pa včeraj, pa je že nosečka? Najbrž, da se v četrto tako hitro prime, kaj?
|
|
|
|
RE: Rihtarjeva Milena bo pa kmalu mamica post... 6.5.2008 15:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?