Martina27 -> Noseča sem (6.5.2008 7:35:08)
|
Lepo pozdravljene! Včeraj sem ugotovila,dasem noseca. Vse skupaj se nebi bilo tako sokantno,ce nebi pred dvema tednoma klicala zdravnika za tole tabletko,ki se vzame 48 ur po spolnem odnosu. Rekel mi je,da sicer te tabletke vec ni ampak da,naj vzamem 4 kontracepcijske tabletke in cez 12 ur spet stiri,da se zdaj tole uporablja in cez par dni bi naj zacela krvavet. Sej sem o tem pisala tudi na forumu in so mi tudi druge punce tako povedale,celo, da ni nujno, da začnem krvavet. No,včeraj v sluzbi pa mi je postalo tako slabo,vrtelo,da sem pač posumila,da bi lahko bilo to to! No,kupila sem 2 testa in pokazalo je,da sem noseca. Zdaj pa vas lepo lepo prosim,da mi poveste kaj naj naredim. Imam ze enega pikeca,pred 2 mesecema sem menjala sluzbo,ki je ne zelim izgubit,v tem trenutku si se pikeca nisem zelela(zato sem tudi klicala a tole tabletko, ki se zauzije po 48 urah)ne zelim ga pa zdaj tudi ne izgubit oz it kar na splav. Zanima me,kako so lahko te tabletke vplivale na plod? No, ce ima katera ze kakšne izkušnje s tem: HVALA VAM ,CIST SEM OBUPANA,CELO NOČ NISEM SPALA,KER NE VEM, KAJ DA NARDIM. HVALA. MARTINA
|
|
|
|