Martina27 -> RE: NOSECA SEM!! (7.5.2008 13:49:16)
|
Pozdravček. Kot prvo,vam res iz srca hvala,za vaša razmišljanja in nasvete. Da vam napišem svojo zgodob in boste razumele,da ne oklevam sam zaradi službe. Imam ze sineka starega tri leta in ga imam najraje na celem svetu,tako kot vsaka mami svojega. Včasih mi že kolegice rečejo,da je to pretirana ljubezen,ki bi jo morala presekat z drugim otročkom. Z očetom Žan Tai-a sva šla pred 2 letoma narazen in sem ostala sama z njim. Kar se tiče materialnih stvari nama resnično nič ne manjka,včasih še je celo česa preveč,ampak meni manjka on. Še zdaj ga imam rada in sem ponosna na to,da mu je sinek tako zelo podoben. Ne morem se zaljubit v dobenega,zmeraj vsakega primerjam z njim. No in spoznala sem enega zelo simpatičnega fanta,lepega bi lahko rekla,s katerim prijateljujema že 1 leto.Ampak videvava se takrat ko je Tai pri očiju in sem jaz sama. Z njim sem tudi zdaj zanosila. On je maneken in tak frfotavček se. Bojim se,da bom spet ostala sam se z enim otročkom. Vem,da je to pristranska stvar ob vsem tem,pa vedar premišljujem tudi o tem. Ko sem mu povedala, da sem noseča je bil zelo vesel,včeraj pa mi je rekel,kaj ti ga res misliš imet? Me lahko zdaj vsaj malo razumete,zakaj tudi razmisljam o splavu? Vem,da me bo to spremljalo v življenju,ker enega že nosim na duši,in to Tai-evega bratca al sestrco. Sem pa pisala tuid dr.pušenjaku in čakam na njegov odgovor.
|
|
|
|