|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 13:23:21   
TARA in MAJ
Naš:duda:je zbolel ima virus dihal in revček prav težko diha temperature k sreči nima je pa na meji,da ni treba v bolnišnico(sm dobila kr vročino ko je omenila DR.bolničnico)sedaj bova hodila na inhalacije vsak dan dokler bo potrebno,zvečer pa se morava še enkrat pridet pokazat.Upam da se bo naš sonček hitro pozdravil,saj se mi tako smili ko ga gledam kako grdo kašlja pa še danes na valentinovo je leto dni ko smo ga prinesli s porodnišnice(bilo je moje najlepše valentinovo)
lp pa merkajte svoje:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 13:25:29   
tjaga
Ojoj Maj, upam, da se čimprej pozdraviš in da se kmalu spet vidimo. Zate :angel::angel::angel: , za mamico pa :rozica::rozica::rozica: .

Tjaša
:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 13:36:06   
puri
Bogi revček:(,....upam, da bo kmal bolš!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 13:56:46   
total
Čim prej se pozdravite:bravo::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 13:59:54   
kimi
tara9 kar brez skrbi jaz sem šla čez isto pred 1 tednom. Inhalacije super pomagajo midva sva bila 2krat na dan 2 dni potem je bilo že bolje. Preden ga priklučijo na inhalator pogledajo če je potrebno v bolnišnico in če ni tako hudo dajo le inhalacije. Tako da bodi brez skrbi moj je vedno zaspal na inhalacijah-mu je tako lepo noska odprlo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 14:15:05   
lidia
jaz pa samo upam, da bo moj sonček dovolj močan proti virusu, ki sem mu jaz podlegla, po nekajdnevnem ležanju sem prišla k sebi in tudi vročina je padla. Zaenkrat ima včasih malo zamašen nosek, kiha in parkrat na dan zakašlja. Me pa veseli, da v primeru, da zboli, ni nujno, da bi moral v bolnišnico. Ga pa ves čas neprekinjeno dojim, tak da dobiva neke vrste protitelesa od mene, mogoče pa le kaj pomaga.

Tara, držim pesti, da se tvoj sonček čimprej pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 14:32:49   
African queen
Bogi revček....držim pestke,da se kmalu pozdravite!!:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 14:54:19   
lin
Dej mu ljubčka v mojem in od Lin imenu pa naj se čimprej pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 15:27:20   
jaz99
Če misliš ,da mu bo pomagal Anitin poljub ti kr povej.Moja Anita rada ljubčka tako fejst fante. Samo tolk mora bit đentelmen da ni jo ne ukuž.

Želim vam,da se čim prej pozdravite ,ti tara9 pa seveda naspiš in spočiješ
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 15:51:34   
dory
Joj bogi misko...posiljam mu enega velizga lupcka,da se kmal pozdravi..soimenjak :duda: mu prav tako zeli cimprejsnje okrevanje :)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   TUDI MI SMO BOLANI
14.2.2005 15:57:14   
Tiki
Držimo pesti, da se bo :duda: hitro pozdravil.

Lep pozdravček,
Tiki in :duda::duda:

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?