TUDI MI SMO BOLANI (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TARA in MAJ -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 13:23:21)

Naš:duda:je zbolel ima virus dihal in revček prav težko diha temperature k sreči nima je pa na meji,da ni treba v bolnišnico(sm dobila kr vročino ko je omenila DR.bolničnico)sedaj bova hodila na inhalacije vsak dan dokler bo potrebno,zvečer pa se morava še enkrat pridet pokazat.Upam da se bo naš sonček hitro pozdravil,saj se mi tako smili ko ga gledam kako grdo kašlja pa še danes na valentinovo je leto dni ko smo ga prinesli s porodnišnice(bilo je moje najlepše valentinovo)
lp pa merkajte svoje:angel:

tjaga -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 13:25:29)

Ojoj Maj, upam, da se čimprej pozdraviš in da se kmalu spet vidimo. Zate :angel::angel::angel: , za mamico pa :rozica::rozica::rozica: .

Tjaša
:metulj::metulj::metulj:

puri -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 13:36:06)

Bogi revček:(,....upam, da bo kmal bolš!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

total -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 13:56:46)

Čim prej se pozdravite:bravo::angel:

kimi -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 13:59:54)

tara9 kar brez skrbi jaz sem šla čez isto pred 1 tednom. Inhalacije super pomagajo midva sva bila 2krat na dan 2 dni potem je bilo že bolje. Preden ga priklučijo na inhalator pogledajo če je potrebno v bolnišnico in če ni tako hudo dajo le inhalacije. Tako da bodi brez skrbi moj je vedno zaspal na inhalacijah-mu je tako lepo noska odprlo.

lidia -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 14:15:05)

jaz pa samo upam, da bo moj sonček dovolj močan proti virusu, ki sem mu jaz podlegla, po nekajdnevnem ležanju sem prišla k sebi in tudi vročina je padla. Zaenkrat ima včasih malo zamašen nosek, kiha in parkrat na dan zakašlja. Me pa veseli, da v primeru, da zboli, ni nujno, da bi moral v bolnišnico. Ga pa ves čas neprekinjeno dojim, tak da dobiva neke vrste protitelesa od mene, mogoče pa le kaj pomaga.

Tara, držim pesti, da se tvoj sonček čimprej pozdravi!

African queen -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 14:32:49)

Bogi revček....držim pestke,da se kmalu pozdravite!!:rozica::rozica::rozica:

lin -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 14:54:19)

Dej mu ljubčka v mojem in od Lin imenu pa naj se čimprej pozdravi!

jaz99 -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 15:27:20)

Če misliš ,da mu bo pomagal Anitin poljub ti kr povej.Moja Anita rada ljubčka tako fejst fante. Samo tolk mora bit đentelmen da ni jo ne ukuž.

Želim vam,da se čim prej pozdravite ,ti tara9 pa seveda naspiš in spočiješ
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

dory -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 15:51:34)

Joj bogi misko...posiljam mu enega velizga lupcka,da se kmal pozdravi..soimenjak :duda: mu prav tako zeli cimprejsnje okrevanje :)

Tiki -> TUDI MI SMO BOLANI (14.2.2005 15:57:14)

Držimo pesti, da se bo :duda: hitro pozdravil.

Lep pozdravček,
Tiki in :duda::duda:

Stran: [1]