|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice študentke
26.5.2008 16:28:50   
sashy
BUBICA17 Jest sm tm s pod Šamrne gore okolica Medvod, Pirnič in sem stara 19 let, oktobra bom 20.
Moj Anej je zelo priden, malo naju zvija po trebuščku drugač pa kr v redu. Kako pa je tvoj Anej kaj priden?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.5.2008 13:39:46   
leasnurer
Pozdravljene!

Tudi jaz sem mamica študentka, mamica mojega 3-mesečnega sončka Aneja.
Oglasite se kaj mlade mamice;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.5.2008 13:50:38   
sashy
leasnurer: tudi ti imaš Aneja! Kateri faks in letnik pa hodiš?

(odgovor članu leasnurer)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.5.2008 13:59:26   
leasnurer
Tudi jaz imam malega Aneja ja;)
Hodim u Mb na Tehniško fakulteto-kemija
pa ti?

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.5.2008 20:58:09   
sashy
v ljubljano na fakulteto za družbene vede, prvi letnik, študiram pa sociologijo

Neposredna povezava do sporočila: 55
27.5.2008 21:17:13   
BUBICA17
user posted image Sta pa izbrali najboljši imeuser posted image user posted image user posted image  Kako so ga pa drugi sprejeli... mislim predvsem na starejšo ganeracijo

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.5.2008 21:23:52   
BUBICA17
Sashy... moj Anej je zelo priden in tvoj?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.5.2008 7:14:53   
leasnurer
Pozdravljene mamice Anejev;)

hm... starejše generacije...pri mojih starejših sorodnikih se je pojavla težava, da si predvsem niso  mogli zapomnit imena;) ime pa je večini kar lepo, simpatično. in kak so kaj vajni Aneji?
BUBICA17, kolko je pa star tvoj Anej? A je priden?;)

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.5.2008 7:21:05   
BUBICA17
Moj bo jutri zjutraj star sešt tednov. Priden ječ. Ravno tako so nekateri imeli težave, da s zapomnijo ime.

Neposredna povezava do sporočila: 59
28.5.2008 14:57:25   
sashy
ja pri nas so tudi nekateri imeli probleme si zapomniti ime. meni in fantu pa je bil ful ušeč pa še pogledat sm šla od kod izvira in sm našla da iz grške mitologije, de je enej grški junak in sin enega boga pomeni pa ZAUPANJA VREDEN.

Moj Anejček pridno napreduje v treh tednih sva dobila kar 900g samo z dojenjem in zrasla 2cm!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 60
28.5.2008 15:14:08   
leasnurer
Pozdravljena sashy.
A ti ga tud kličeš moj Anejček?;) pri naši hiši  tudi slišiš samo moj Anejček, moj Anejček...;)
jaz ga tako kličem, fant moj, pa še babica pa dedek sta se tako navadla, da je zdaj že tudi Anejček;)
kolko pa je star Anejček? kolko cm pa meri pa kg?

pa en vrooooč pozdravček tebi pa malemu Anejčku;)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 61
28.5.2008 15:18:48   
sashy
Ja pri nas ga tudi kar vsi kličejo Anejček star je pa dobre tri tedne!
drugače imava pa že 4100g in velika sva 54 cm. Kaj pa tvoj? Drugače je šel pa danes z mano v šolo sm mogla še eno seminarsko oddat prov pridn je bil.

Neposredna povezava do sporočila: 62
28.5.2008 15:25:24   
leasnurer
Moj Anej se je pa rodil 3.3 tak da bo zdaj star 3 mesce. Zdaj meri 61 cm in je težak dobrih 6 kg.
Rad papa, tak da je že pravi korenjak;)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
28.5.2008 17:02:47   
BUBICA17
Moj Anejček je imel 3340 g in 52cm. Včeraj starost 1 mesec in  10 dni je velikost 58 cm in 4640 gramov. Mi smo ga začel klicat bubica. Ata...pradedek mu reče Anejc, ker je njegov ati nejc. Tudi jaz sem dala ta ime, ker sem si prebrala pomen imena in to grško mitologijo o eneju. Knjige Eneida pa na žalost še nisem prebrala...samo njeno obnovo. Za ime sem se pa začela zanimati, ker je tako ime mojemu najljubšemu učencu. Star je pa osem let.

Neposredna povezava do sporočila: 64
28.5.2008 17:04:01   
BUBICA17
Sashy...veš da je moj Anej podoben tvojemu.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.5.2008 17:07:40   
sashy
BUBUCA17: moj Anej je bil pa samo 20g lažji torej 3320g in 52cm, hihi že ob rojstvu sta si bkla podobnauser posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 66
5.6.2008 8:18:43   
leasnurer
Pozdravljene mlade mamice, spet se vam javljam;)
Vprašala bi vas pa, če kaj veste o Karitasuin pomoči mamicam študentkam. Sem zasledila na internetu, podrobnosti pa ni, ne piše nič posebnega, kaj je za pomoči.
A mogoče ve kera kaj več o tem? user posted image

Lp, Lea

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
5.6.2008 22:00:44   
newmami
Sem mamica DIJAKINJA, srednje sole se nisem koncala, ker sem ga dosti bluzila. Se preden sem rodila sva z mojim fantom sla na svoje zivet. Rodila sem 14.5.2008 in je bil moj najlepsi dan, sele zdaj vidim kaksna ljubezen je to. Sprva me je grabila panika da sem mlada in da ne bom pripravljena, veliko sem brala revij mama in podobno, Vendar ko sem rodila in ko sem postala najsrecnejsa zenska na svetu sem dojela da se materinstva ne da nauciti, ampak pride samo od sebe. S fantom sva bila nocni ptici, spala sva do 2 popoldne in si nisem predstavljala kako bom vstajala ponoci in ali bom mojo puncko slisala ko bo jokala, vendar je to cisto nagonsko, ze ko se premakne takoj trznem. Sem pa redna bralka cosmopolitana in je bil notri clanek "BITI MLADA MAMICA" ki mi je dal se vecji motiv, da postanem dobra mamica in hkrati uspem v soli in v sluzbi.

Tukaj jih bom pa napisala za vas:

Vecinoma poznamo zgolj slabosti, toda dejstvo je, da mlade mamice marsikdaj tudi v prednosti pred zenskami ki se odlocijo za otroka po 30. letu.
- ginekologi menijo, da je z bioloskega vidika najbolj zanositi med 22. in 27. letom.
- prek skrbi za otroka in njegove vzgoje so mlade mamice naucijo odgovornega in zrelega ravnanja pred svojimi vrstnicami.
- ker so mlade in polne zivljenja, imajo taksne mamice vec energije za ukvarjanje z otroki.
- mlajse je telo, hitreje si opomore in se po porodu vrne v prvotno stanje.
- ko otrok odraste, je mlada mama se vedno veliko mlajsa kot vecina mamic in ima vse moznosti, da se takrat odloci za studij ali kariero
- ker je generacijski prepad med njima manjsi, mlada mamica lazje razume pubertetne tezave svojega otroka, po navadi pa vzpostavita tudi veliko bolj prijateljski odnos.

Samo ponosno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 68
5.6.2008 22:12:45   
ThinkPink
ThinkPink ČESTITAM in fouš sem ti do neba, da imaš to moro za seboj, res, meni je taka mora vse skup, daj mi eno spodbudno napiš, kako ti je uspelo, ker meni se res vleče ... V resnici rabim samo eno fejst brco v tazadnjo, da se mal podvizam

ZmajTolovaj...če bi ti imela tako nadležnega partnerja in taščo bi tudi diplomirala. Če mi ne bi vsak dan težila, se še zdaj ne bi nikamor zmigala. Potem pa mi je bilo en dan dovolj teženja in sem se konkretno vsedla zraven in spocala diplomo do konca. Držim pesti zate!user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 69
5.6.2008 22:22:01   
birdy
Newmami, kok si pa pol stara? Jst sem tud mal bolj mlada mami, rodila sem pri skoraj 20ih letih.
Mi se pa zdej z eno nogo že selimo, oziroma čez kak mesec. Po emi strani komaj čakam, po drugi pa... Žvet v isti bajti s taščo... Ma sej bo vredu, sej je še kr faca, ma pa občasno popadke. Glih zdele mi je moj povedu o eni trapasti odločitvi moje tašče, na žalost se navezuje tud na naju oz. na našo selitev.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu newmami)
Neposredna povezava do sporočila: 70
5.6.2008 22:24:05   
birdy
Sashy, vidm da si gor. Sory k ti nisem več odpisala pol, mam tok dela, pa delat hodm, pa pomagat, pa pospravljat, ma sej veš pa razumeš pomoje.
Skratka, čestitke za tvojega malega srčka, sem pogledala slikce in je pravi lepotec!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 71
5.6.2008 22:29:26   
sashy
ThinkPink: vse čestitke ker si kljub materinstvu uspela in napisala diplomo.user posted image Tudi jaz si želim, da mi bo vse uspelo je pa res da sem v nekoliko drugačni situaciji. Hodim šele v prvi letnik faksa in imam 19 let. Do sedaj semnaredila 7 izpitov manjka mi jih še pet, v torek sem pisala še osmega jutri imam devetega... pa vse do 18. junija ostale. Moj mali user posted image pa je ravno danes dopolnil en mesec.

Newmami: od kod pa si in koliko si stara, če smem vprašat?user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 72
5.6.2008 22:32:20   
sashy
Birdy: a pol se čez en mesec že kr selte? Jest upam d vam bo šlo žvet v kup s taščo.
Jutr mam izpit pa sm že kr mal živčna k bom tamalega pelala k prababici pa moja sestra bo tud tm. Upam da bo zdržu sicer sm si spumpala mlek pa vseen..

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 73
5.6.2008 22:44:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Birdy: a pol se čez en mesec že kr selte? Jest upam d vam bo šlo žvet v kup s taščo.
Jutr mam izpit pa sm že kr mal živčna k bom tamalega pelala k prababici pa moja sestra bo tud tm. Upam da bo zdržu sicer sm si spumpala mlek pa vseen..

Ja, kr selmo se že, vsaj upamuser posted image  Ne, sej pomoje bo šlouser posted image
Sej bo, sej bojo za malega lepo poskrbel. Je pa verjetn ful hudo k tko mejhnega daš že v varstvo. Jst jo zdej dam kdaj (do zdej od rojstva dalje štirikrat) dajem v varstvo (seveda domačim, danes moj oči, enkrat moja babi, pa dvakrat mami in oči) za tam 2-3ure pa se mi kr srce para. Pa jo z mojim kamot pustim, komu drugmu pa tok težko, me je tok strah.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 74
5.6.2008 22:45:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Ja, kr selmo se že, vsaj upamuser posted image  Ne, sej pomoje bo šlouser posted image
Sej bo, sej bojo za malega lepo poskrbel. Je pa verjetn ful hudo k tko mejhnega daš že v varstvo. Jst jo zdej dam kdaj (do zdej od rojstva dalje štirikrat) dajem v varstvo (seveda domačim, danes moj oči, enkrat moja babi, pa dvakrat mami in oči) za tam 2-3ure pa se mi kr srce para. Pa jo z mojim kamot pustim, komu drugmu pa tok težko, me je tok strah.

Na kolk časa ga pa dojiš pa kolk časa te ne bo?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.