|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice študentke
11.5.2008 21:17:10   
massylou
študentka, medicina, sredi faksa, 13-mesečna pupa

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.5.2008 21:25:22   
ajtak
hej, se ena z 6 mesecev starim princem in manjka mi samo se diploma na pef v MB user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.5.2008 21:30:01   
LadyB
jaz sem tud študenka 4. letnika, imam 9-mesečnega fantka

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.5.2008 8:04:45   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17
A je kakšna iz Domžal ali okolice?

jaz sem iz mengša... drugače pa študiram računovodstvo

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.5.2008 10:17:48   
mklks
živjo! še ena mamica študentka se javljauser posted image user posted image

imam 6 mesecev staro punčko, hodim pa na FF v ljubljano, sem iz novega mesta!!! a je tut tle kaka dolenjka?user posted image

prejle je ena omenla neko socialno pomoč, a mogoče katera ve, kako je s tem, katere stvari morš met urejene, ker jst sm sama in bi mi zlo prav pršla?

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.5.2008 10:25:49   
BUBICA17
A štipendije nimaš???
Starševski dodatek in otroške dodatke imaš?

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.5.2008 10:33:39   
BUBICA17
Kot je meni poznano to področje..ne moreš imeti oboje štipendije in denarne socialne pomoči. Eno ali drugo. Seveda je potem bolje, da imaš štipendijo. Sam raje se pozanimaj na centru za socialno delo, ker se ta področje zelo hitro spreminja. Verjetno si opravičena do enkratne socialne pomoči..sam moraš navesti kakšen strošek, ki ga ne moreš poravnati. Jeseni lahko rečeš, da potrebuješ denar za jesenska-zimska oblačila in ozimnico.
Mislim, da bi ti dali, ker navsezadnje verjetno potrebuješ.
Za tiste, ki imate status..ni pomembno ali ste same ali ne...Karitas enkrat mesečno da mamicam študentkam hrano in oblačila.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.5.2008 11:00:41   
loncica
Lahko imaš in štipendijo in socialno pomoč. Je pa tako, da se ti od DSP odšteje starševski dodatek, preživnina za otroka, preživnina zate (ja s starši moraš sklenit preživnino, če ne DSP ne dobiš). Tako je pri meni, ker se s starši od  moža nisva mogla zmenit za preživnino, sva odpadla pri DSP. Je pa na koncu ko ti vse to odštejejo bolj majhen znesek.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.5.2008 11:17:18   
BUBICA17
Ja se mi je, kar zdelo, da je težko dobiti oboje, ker men so kar rekel, da ne morem dobiti.
A prov starševski dodatek odštejejo. DSP pride nekaj čez 200 evrov in  potem ti odštejejo 181 evrov kokr pride starševski dodatek. A kera zase dobiva otroški dodatek?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.5.2008 14:53:58   
mklks
aha, potem pa sploh ne bom dala vloge, sej dobivam štipendijo, drugo leto bom šla ša delat kam ob študiju, bom dala malo kar v vrtec

in kaj kej počnete na ta lep sončen dan? me sva bile malo na sončku prej, sem jo čisto slekla, je taku brcalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.5.2008 21:28:54   
ThinkPink
Hi, mamice študente!

Prejšnji teden sem še bila študentka, zdaj pa več nisem! Sem ravno prejšnji teden diplomirala. Imam pa 9m punčko.

Moram priznati, da je bilo kar težko pisati diplomo on moji punčici, saj zahteva ogromno pozornosti, pa mi je nekak uspelo....tako, da ...veliko sreče vsem pri študiju in če je le možno diplomirat pred dojenčki...user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.5.2008 9:40:08   
NadjaB
ThinkPink, čestitke!!!!!!user posted image
Ja, čimveč nardit pred in v času nosečnosti..pol je vse težje. No, jaz imam še dva izpita in diplomo in upam,da bom do poletja nardila!!

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.5.2008 21:03:59   
ThinkPink
Hvala NadjaB!
Držim pesti zate, da boš do poletja uspešno zaključila študij!user posted image

Koliko pa imaš ti starega user posted image  ?

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.5.2008 22:14:51   
gajči
Živjo punce!
Tudi jaz sem še študentka, zadnji letnik medicine, imam pa 3,5 mesečnega fantka.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.5.2008 11:16:00   
Anja23
Hej!
Tudi jaz se pridružujem! Sem zadnji letnika EF in bom rodila v začetku decembra! Do takrat pa imam še kar nekaj dela z izpiti... diploma bo pa najverjetneje v planu za drugo leto! Mate kakšne koristne nasvete?

Lep dan še naprej!

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.5.2008 18:54:00   
ZmajTolovaj
Mate kakšne koristne nasvete?

Hm, čim več poskusi postorit pred porodom ... user posted image Meni je zdaj kar malo žal, da se nisem prej bolj podvizala, ampak res sem bila zaposlena, delala sem do zadnjega, potem pa je prišla naša mala user posted image . Jutri bo stara 10 mesecev. Jaz sem absolventka na FF v LJ in pacam diplomo, da je res že vse skup en velik POC. ThinkPink ČESTITAM user posted image user posted image in fouš sem ti do neba, da imaš to moro za seboj, res, meni je taka mora vse skup, daj mi eno spodbudno napiš, kako ti je uspelo, ker meni se res vleče ... V resnici rabim samo eno fejst brco v tazadnjo, da se mal podvizam user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anja23)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.5.2008 17:10:10   
BUBICA17
Anja...na žalost ti moram potrditi zgodbo Zmajevke, ker je njena zgodba podobna moja. Ker sem študentka sem delala do zadnjega, da sem Bubiki lahko iz svojega denarja kupila nekaj stvari. Takrat mi je to veliko pomenilo. Ravno tako sem želela pustiti dober vtis, da bi imela boljše možnosti, da me po porodniški zaposlijo. Zdaj je Bubi star 5 tednov. Moja diploma je pa še v povojih. Za diplomo mi je zmanjkalo časa. Junija bo eno leto odkar jo pišem in očitno je, da bom prvič v življenju ponavljala letnik in to absolventa. Začni danes delati diplomo. Vmes pa izpite, ker več kot boš imela narejenega...lažje ti bo in bolj boš ponosna nase. Ne dajaj si potuhe, da si noseča in da itak lohk ponavljaš. Ponavljaš lahko tudi z narejeno diplomo v predalu, če se gre za status. Gre za notranji mir, da je faks končno mimo in ni slabega priokusa. Odloči se pa sama.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.5.2008 18:15:37   
Anja23
Ja sej vem, da sama sebi dajem potuho s tem! Pol mi je pa enkrat ful slabo, enkrat mam ful energije, itd. ni pa več tistega ustaljenega ritma... Pa še to glede absolventa ful komplicirajouser posted image ! Pa sej bomo že nekak... Samo voljo moram imet pa se lotit teh stvari (tako kot vedno!)! Bubica, upam oz. vem, da ti bo uspelo  narest to diplomo....user posted image  Brez skrbi....

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.5.2008 9:14:04   
aandreaa
jaz obiskujem fov- kranj. Imam še dva izpita in diplomo. Septembra začnem bolj aktivno glede študija, ko dam Tio v vrtec.
ThinkPink- čestitke tudi od mene za končan študij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anja23)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.5.2008 10:05:52   
mklks
blagor vam! jsz ponavljam prvi letnik, imam za letos še tri izpite tko da, mene čaka še dolga pot:) pa bo že, samo voljo morš met, zelo veliko volje in podpore doma, tud jst bolj aktivno začnem septembra  ko bom tudi dala emo v vrtec:) by

(odgovor članu aandreaa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.5.2008 18:42:02   
BUBICA17
Oj!

Imam eno vprašanje za vse, ki prejemate štipendijo... ali ste oddale povprečje ocen, ko ste oddajale vlogo?

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 46
22.5.2008 19:24:19   
pavlyna
ja ,saj je obvezno oddat povprečje ocen.

lp

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.5.2008 11:56:08   
sashy
Evo še ena študentka 1. letnika Fdv-lj. 5.5. se nama je rodil sin Anej, junija pa začnem s poletnim izpitnim obdobjem-še pet izpitov. Upam da mi vse uspe naredit, kakšne pretirane volje do učenja že nimamuser posted image .

kolk ste pa kej stare?

Birdy upam d se kej kmal vidmo!

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.5.2008 13:34:44   
BUBICA17
...Moj je tudi Anej in je star pet tednov in 4 dni. Jaz sem bila pa aprila stara 24  let. No, rodila sem 13 dni prej preden sem dopolnila 24. Sem pa absolventka, ki bo ponavljala. Diploma je še zabubanauser posted image . Saj se reče, da bom  ponavljala ali bom pozirala. No, v bistvu bom podaljšala status.
Glede štipendije pa...baje je dovolj, da oddaš potrdilo o statusu in  pol Zavod zaprosi za povprečje ocen. V glavnem čakam na odločbo. Kok jo pa dobite. Jaz jo bom prvič v življenju dobila in komaj čakamuser posted image user posted image user posted image . a ocene ful vplivajo na znesek?

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.5.2008 13:40:35   
BUBICA17
Sashy...kok si me okol prinesla. Za Birdy imam eno obvestilo in ker si jo ravno omenila...sem se spomnila nanjo in povsod iščem kakšno njeno sporočilo in pol se spomnim, da on bolj piše na uni strani...mamice iz domžal, mengša in kamnika. Iz kje si pa ti

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.