|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: joj me je prizadel
5.5.2008 14:41:22   
karmy
predvidevam, da ni bil s tabo v porodni, da se mu ne bi še kej "zagravžal"..

ah daj nehaj no... tudi marsikateri moški ni bil v porodni sobi, pa se ji ne gravža ženska zarad tega... problem je v njegovi bolani glavi to je to.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
5.5.2008 15:36:57   
mojamura
teslo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 52
5.5.2008 15:41:08   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

ah daj nehaj no... tudi marsikateri moški ni bil v porodni sobi, pa se ji ne gravža ženska zarad tega... problem je v njegovi bolani glavi to je to.

sploh ne vem kaj si hotla s svojim komentarjem povedat. in kaj "naj neham".. ? drugače pa - seveda je problem v glavi, a sem kje rekla, da ni, al kako?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.5.2008 16:31:38   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: mihi55

Rekel je naj mu oprostim, ker je bil pot pritiskom, ker so se menili z sodelavci da bi šli skup na morje v neke apartmaje prek službe, ampak da je njega sram ker majo oni bolj popolne ženske on pa pač ne, ker se bodo smejali da mam jas tolk strij.

U, matr! A tebe ga je sram pred sodelavci? A ne zdiš se mu tolk lepa, kot žene njegovih sodelavcev? Zakaj pa je hudiča s tabo, saj te je poznal menda že prej? A veš, če mu je nerodno tebe drugim kazat, če se ne postavlja s tabo, ampak bi te najraje skril, potem imata pa huuuuud problem. V resnici sem zihr, da ima hud problem v svoji glavi, s svojimi predstavami o lepoti. Sicer je najbrž resnica, da jih imata oba, tudi ti, oba sta očitno žrtve modernih reklam presuhih, nategnjenokožnih teenagerk, ki nerealno predstavljajo kvazi lepoto, ki to lepota v bistvu za eno zrelo žensko sploh ni. A veš, če ti ne bi bila žrtev lastnega pomanjakanja samozavesti na tem področju, bi bilo veliiiko možnosti, da bi se tudi njemu zdela lepa.
Ali če citiram že povedano:

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Drugače pa je meni eden izmed mojih bivših razložil, le kako user posted image  naj mu bo recimo privlačna ženska, ki zase reče, da ima grozno postavo (ali da je zavaljena kot tjulenj user posted image  user posted image ).. V glavnem, da ženska mora izžarevat nek sexsipil četudi z viškom kg ali nepopolno postavo. Verjetno si mu tudi sama govorila o tem, da je postal še bolj pozoren na strije. Skoraj vsaka jih ima in to do konca življenja user posted image , tako da počisti svoje misli glede tega, potem bo na to tvoj mož tudi drugače gledal!

POglej, moja postava ni popolna, imam veliko pomanjkljivosti, ampak sem zadovoljna sama s sabo in se tako tudi nosim - z vsem celulitom in strijami vred. In pričakujem, da bo tako mislil o meni moj moški. Nikdar mu ne rečem, da s čim nisem zadovoljna, ker sem zadovoljna. In bodi brez skrbi, da lastno mnenje o sebi, naredi žensko fajn ali pa  ne tolk fajn. Če bi tebe nekdo stalno opozarjal na to, da imaš v kuhinji eno fronto postrani, bi se ti zdela fronta še bolj postrani. Če bi ti mama ves čas govorila, kako tvoj ne zna delati, bi ji verjela sčasoma, da ne zna še celo to, da je len. Če mu pripoveduješ, kako si grda, se mu boš zdela grda. Samo problem ni zgolj v pripovedovanju, problem je, ker ti verjameš, da moraš biti brez strij in da si s strijami grda. Problem je, ker nasedaš neumnim reklamam in si s tem obremenjuješ življenje. A se bi sekirala danes zaradi strij, če bi vedela, da imaš raka? A bi se sekirala zaradi strij, če bi imela 90 let, pogledala nazaj na življenje in se vprašala, če je bilo tisto vredno sekiranja ali ne?

No, ko boš pri sebi na jasnem, da si lepa in ko ti bo mož rekel, da nisi, da se te sramuje, bi pa jaz začela resno razmišljati o tem, ali bi želela s takim človekom sploh biti skupaj. Ker v tem primeru je njegova vrednota plastik fantastik umetna lepota, kar ne bi bilo po mojem okusu. In s takim človekom, s takimi vrednotami ne bi mogla biti, ker ne bi mogla nikdar zadovoljiti njegovih želja in potreb, niti jih ne bi želela, niti ne bi on ustrezal mojim pogledom na svet. Tako da razmisli: Če tole niso zgolj kompleksi kratkoročnega značaja, če je to njegova vrednota, če se te v resnici sramuje, ....kako boš pod temi pogoji še lahko z njim? Ali je to tebi dovolj, je taka polovična ljubezen vse, kar boš lahko kdaj dobila? A ni nekje nekoga, ki te bo ljubil s strijami vred, pa se te ne sramoval pred prijatelji? Eh, ne vem no...

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 54
5.5.2008 17:00:08   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

sploh ne vem kaj si hotla s svojim komentarjem povedat. in kaj "naj neham".. ? drugače pa - seveda je problem v glavi, a sem kje rekla, da ni, al kako?

to sem hotela povedati da moški ki ni bil v porodni nima čisto nobene veze s tem da je idiot... nekateri pač to sprejmejo, nekateri pa hočejo da je njihova žena uh in ah , pri tem pa rojeva otroke kot po tekočem traku

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
5.5.2008 18:54:19   
pokica_
Boga, da meni dec izjavi kako tako mu vrnem dvojno.
Ampak ni stvar v tem, pač pa gre za to, da te ne spoštuje kot ženo, kot mamico in ne kot osebo. Najbolj žalostno pa je to, da sama ne premoreš tolko samospoštovanja, da bi se soočila z nastalo situacijo. Ni težava v tvojih strijah verjemi,...čeprav tega nočeš slišat, težava je v tem da se mu ti kot celota ne dopadeš, strije so le pika na i, žal.
Vprašaj se kakšen odnos imata, kakega sta imela prej,...in predvsem to, če mu boš vedno šla izpolnit vsako željo, ki si jo bo zaželel?! user posted image  Saj pa ja nisi dobra vilauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
5.5.2008 19:08:23   
Anonimen

ampak da je njega sram ker majo oni bolj popolne ženske on pa pač ne, ker se bodo smejali da mam jas tolk strij.

A tebe pa ni sram, da ima on taksen jezik....ki ga lahko vidijo sodelavci?

Zgolj retoricno vprasanje.

(odgovor članu mihi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
5.5.2008 19:31:36   
Anonimen

ampak da je njega sram ker majo oni bolj popolne ženske on pa pač ne, ker se bodo smejali da mam jas tolk strij.

Ne, ne, ne, sram ga je lahko zato, ker se požvižga nate in ker mu je očitno bolj pomembno mnenje drugih in žalostno je, da se pusti sprovocirat zaradi takih plehkih in nepomembnih zadev. Pravemu moškemu se kot prvo nobeden sploh ne bi drznih komentirat njegove "nepopolne" žene, kot drugo pa bi pravi moški take mevže postavil na trdna tla, povedal bi jim, da ima žena res mogoče strije, a je za njega še vedno najlepša, najpopolnejša, ne samo žena, temveč tudi ženska in mama. To bi naredil moj dragi.

Ne razumem, a drugi moški se v tej družbi potemtakem s svojimi "popolnimi" ženskami postavljajo al kaj, kateri ima bojšo? Matr, no, pa saj niso izložbene lutke, so osebe, s čustvi in neverjento, kdo bi si misli, tudi možgane imajo. Sploh ne bi mogla biti v družbi ljudi, ki jim je videz edino merilo lepote.

(odgovor članu mihi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
5.5.2008 19:34:40   
Anonimen
Drugace pa...sram ga je zgolj samega sebe, njegove lastne neumnosti in ozkoglednosti. In ce ze sam sebi ne more pomagati, bo nasel izgovor v enih ubogih strijah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
5.5.2008 19:49:10   
Anonimen

včeraj moj partneruser posted image

Sva se hodila kopat, pa je že tam bil ful čuden. Ko pa prideva domov sem ga pa vprašala če je kaj narobe?
Še zaj nemorem verjet kaj mi je rekeluser posted image .

Rekel je, da je videl v kopališču ful mamic pa nobena ni mela tolk strij kot jas. Pa ko ve da se itak že tolk sekiram zaradi tega, pa lani sploh nisem šla v kopališče, zaj pa enkrat grem in mi reče kaj takegauser posted image . Pa kaj naj naredim? Ma moram živet napraj, ampak kako?user posted image user posted image

ma, ti mu naslednjič reci, da si videla ful tipov, pa nobeden ni imel v kopalkah tako malega kot on!  user posted image user posted image

Mater, hudiča! Desc frgamani!!

(odgovor članu mihi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
5.5.2008 19:55:27   
Anonimen

Ja jih mam kar nekaj.

Po notranji strani beder (tu jih je največ), pa po zizah jih je nekaj, Po trebuhu jih pa nimam

aja, jz imam isto, nikjer ništa, po notranji strani stegen pa kot bi me z nožem rezali. Ampak res nimaš kaj (razen velik denarja za k lepotnemu kirurgu), poleti ko me sonce zagori so te "brazgotine" še bolj vidne. Malo rešujem zadevo tako, da si na plaži ali kopališču čez rit zavežem tisto one...kako se že reče - kt ena zavesa z resicami no (jz rečem temu "nekaj za prikrivanje dejstev") al pa si dam nase kakšno kiklco, če moram letat po plaži za user posted image .
Ej, ne sekiraj se!

(odgovor članu mihi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
5.5.2008 19:57:07   
silvya
Mislim, teslo!  To lahko izjavi samo nekdo, ki te nima dovolj rad. user posted image Sramuje se te, ker nisi popolna user posted image On je pa mister Popolni ali kaj?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
5.5.2008 19:59:00   
Anonimen
user posted image user posted image

zdajle sem šele naprej brala!!! OMG, sej ne morem verjeti! Njemu je nerodno, da ima tebe za ženo?!...o ti mater ti! Jz bi kr kakšnega njegovega sodelavca mal zapeljala, da bi videl kako fejst babo ima!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
5.5.2008 21:57:05   
klarisima
Mhhh, da bi meni kaj takega rekel, bi ga najprej nekam poslala, potem pa bi ga prizadela tam, kjer ga najbolj boli, njegova moškost...
Za ****...sori ma sigurno se mu kaj umazanega po glavi plete...postavi ga na realna tla in ne pusti, da ruši tvojo samozavest user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
5.5.2008 22:13:06   
kaya2007
to je res zelo grdo. in jaz bi resno razmislila kaj početi s takim tipom.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 65
5.5.2008 22:21:35   
amaya
Gina: jaz se popolnoma strinjam s tabo.
Če bi mi moj kaj takega rekel...mislim, da bi bila že zdavnaj mati samohranilka, on bi pa mastno preživnino kasiraluser posted image . Pa sej ne moreš tako svoje ljubljene osebe užalit. To je skrajno nečloveško. Še najhujšemu sovražniku ne bi kaj takega rekla, kaj šele ženski, katere smo že itak ful občutljive na to...

Punca: drži se in razmisli...živi se samo enkrat in mislim, da si zaslužiš nekoga, ki te bo koval v zvezde...ne v blatouser posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 66
5.5.2008 23:18:37   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Gina: jaz se popolnoma strinjam s tabo.
Če bi mi moj kaj takega rekel...mislim, da bi bila že zdavnaj mati samohranilka, on bi pa mastno preživnino kasiraluser posted image . Pa sej ne moreš tako svoje ljubljene osebe užalit. To je skrajno nečloveško. Še najhujšemu sovražniku ne bi kaj takega rekla, kaj šele ženski, katere smo že itak ful občutljive na to...

Punca: drži se in razmisli...živi se samo enkrat in mislim, da si zaslužiš nekoga, ki te bo koval v zvezde...ne v blatouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 67
5.5.2008 23:21:46   
SINEJA
Da meni moj mož kaj takega izjavi
,že zdavnaj ne bi bil mož ampak samo še bivši.Sem zelo občutljiva za take izjave in zame je to psihično nasilje,ki je enako oziroma lahko še hujše kot fizično.
Groza ,da taki debili živijo in imajo otroke.
Predlagam ti,da ga daš na ex ,oziroma najbolje je da se ne sekiraš,njemu pa ne nameni niti pogleda kaj šele kaj več.
Žensk s celulitom,kakšno kilco odveč in strijami je ogromno ,prav tako moških z ogromnimi trebuhi.....Ampak če imaš nekoga rad ga imaš takega kot je.Moj mož ni lepotec,ampak je v mojih očeh najboLJŠI.MIslim da je pri tvojem nek drug problem in to niso strije.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 68
6.5.2008 7:07:35   
srki
Uf, bi šla na morje, pa začela mal se nastavljat njegovemu kolegu al sodelavcu. Bi videla, če bi opazil tvoje strija ali kaj drugegauser posted image .

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 69
6.5.2008 8:51:26   
Čupka
Ej, bejbi, oprosti, ampak tvoj mož je popolno teslo. Ničesar, ampak res ničesar, ne naredi zaradi njega. Tak pezde si ne zasluži nobene ženske. Grrrr, madona, ampak me je res ujezilo tole!!! Mene je tole prizadelo. Res. Kot predstavnico ženskega spola, kot mamico, kot ženouser posted image

Naredit pa moraš zaradi sebe - in to veliko.
Pa ne mislim s tem odstranjevanja strij (mogoče enkrat tudi to, če bo tebe motilo). Očitno je tvoja samozavest na nuli in očitno imaš izredno slabo samopodobo. Ne ceniš se in nimaš se rada. Začni skrbeti zase, naliči se, uredi se, razgibaj telo, pojdi sama ven in boš videla, kako hitro boš dobila potrditev, da si greha vredna!
Jaz vem, da s takim moškim ne bi mogla živet. Mislim, da bi se me sramoval, da bi se mu del mojega telesa gnusil, da bi me primerjal z drugimi ženskami in ugotavljal, kako je bogi ker mora živeti sa tako ....adijo pamet.

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 70
6.5.2008 10:37:35   
Anonimen

No prej se mi je opravičil, ampak z njegovim opravičilom me je prizadel še bolj.

Rekel je naj mu oprostim, ker je bil pot pritiskom, ker so se menili z sodelavci da bi šli skup na morje v neke apartmaje prek službe, ampak da je njega sram ker majo oni bolj popolne ženske on pa pač ne, ker se bodo smejali da mam jas tolk strij.

Jaz sem pa prepričana, da si veliko lepša od marsikatere sodelavčeve žene. Kako pa on ve, da so vse lepše, popolne? A jih je videl? Mu je kakšna rodila otroka?
Sicer pa, če te kdo od sodelavcev ne sprejme, škoda, da je tvoj prijatelj. Sama sem tudi zelo občutljiva na tem področju in kadar mi je nekdo rekel kaj v zvezi z mojimi mišelinkami, se spomnim na to vsakič, ko ga vidim in ga še zdaleč ne imenujem prijatelj. Na srečo to ni bil mož, ker tukaj bi šel pa preko mej. Tudi sama nisem preveč zadovoljna s svojim izgledom. Ko pa se pogledam v ogledalo si pa rečem, tole prekrasno telo je dalo življenje trem otrokom.
Imaš strije po notranjosti beder. In? Katera jih pa nima, ko rodi? Kdo je popoln? Je mogoče on?  Kaj tvoj gleda drugim v mednožje?
Naj omenim, da imam prijateljico res krasnega izgleda. Kadar smo bili na plaži, je njen dec gledal druge in govoril, kakšne dobre pi..e so. Pa kako bi jih itd..Men je šlo na bruhanje.
Upam, da se boš pogovorila z njim, da bo ukapiral, da si najlepše bitje, poleg otroka, ki vaju ima. Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 6.5.2008 10:39:09 >

(odgovor članu mihi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
6.5.2008 12:27:17   
petja
Veš kaj, ti mu kar reč, da naj se zmeni za morje pa da boš cel čas v potapljaški obleki, da se ne bo strij videlo user posted image . Bo mogoče dojel, kakšen kreten je!

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.5.2008 15:43:20   
Skratek46
Tip je totalen bumbar-mislim, da meni moj eno tako pribije, si sploh nočem predstavljat moje reakcije. Jst sm recimo v obratni situaciji-jst sem suha in moj dragi je malček bolj okrogel in ti povem, da vsak gramček njegovega špehca obožujem in se vedno trudim, da se s tem nebi obremenjeval in mu nn stop pravim, da je najlepši in najboljši. Njega bi po moje sesulo, da mu rečem:"Sm pa danes vidla dosti mišičastih očkov-zakaj ti nisi takšen?" To je zame idiotizem. Pa rečte kar hočete!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 73
6.5.2008 15:47:21   
Skratek46

Dej punca no te prosim-s kerim kretenom si se pa ti poročila ajd čiao res!!!!!To je pa višek!

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 74
6.5.2008 15:49:15   
Skratek46
Da meni moj mož kaj takega izjavi
,že zdavnaj ne bi bil mož ampak samo še bivši.Sem zelo občutljiva za take izjave in zame je to psihično nasilje,ki je enako oziroma lahko še hujše kot fizično.
Groza ,da taki debili živijo in imajo otroke.
Predlagam ti,da ga daš na ex ,oziroma najbolje je da se ne sekiraš,njemu pa ne nameni niti pogleda kaj šele kaj več.
Žensk s celulitom,kakšno kilco odveč in strijami je ogromno ,prav tako moških z ogromnimi trebuhi.....Ampak če imaš nekoga rad ga imaš takega kot je.Moj mož ni lepotec,ampak je v mojih očeh najboLJŠI.MIslim da je pri tvojem nek drug problem in to niso strije.

Tebi punca pa čestitke-ti imaš hrbtenico in hvala bogu, da nas je veliko, ki bi tega cepca oklofale...

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?