|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: joj me je prizadel
6.5.2008 15:57:22   
arabela*
Veš kaj bom rekla.Meni moj v življenju tega nebi reko,pa če bi bila cela z strijami posuta.
Pomenta se malo o spoštovanju.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 76
6.5.2008 20:15:40   
Anonimen
Žalostno. Res žalostno, da to reče ženski, ki mu je rodila otroka. Ženski, ki jo ima rad. Naj bi jo imel no.

Pa da ni on mogoče ves zakompleksan? Popolne postave verjetno nima a?

Kakorkoli, spoštovanje mora biti.

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
6.5.2008 21:42:32   
ThinkPink
Tudi jaz sem vsa strijasta. Pred nosečnostjo super postava, zdaj pa taka, da me kar mine, ko se pogledam. tako, da če bi nas srečali na kopališču, te takšna izjava ne bi doletela.

Mislim, da si tvoj dragi zasluži eno brco nekam... Ali pa se je samo šalil? Midva z mojim se nonstop zafrkavama en z drugega, si pravima...debeli-a, pleško, starček-ka (pa nisva ne stara, ne debela in ne plešasta)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
7.5.2008 6:59:38   
Suzy.
Najprej to, da se strij ne da odstranit. S časom sicer postanejo svetle ampak odstraniš jih lahko le tako, da tisto kožo daš odrezat stran. Žal. Zadeva pa stane tam od 2000 do 3000 evrov.

Za njegovo izjavo pa nimam besed. Jaz jih imam tudi po trebuhu kar dosti, pa mu na pamet ne pade, da bi mi kaj takega rekel. Ve, da se že sama zaradi tega zadost sekiram. Če bi pa kdaj kaj takega rekel....ne vem ampak ne bi se dobro končalo.

Zate pa: ne se sekirat. Kar vem, da je lažje rečt, kot naredit. Jaz delam tako, da se trudim maksimalno skrbet za svojo postavo in to mi daje upanje, da enkrat bom pa le spet taka, da se mi ne bo težko v ogledalu pogledat.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.5.2008 14:49:27   
kalbo
Rekel je, da je videl v kopališču ful mamic pa nobena ni mela tolk strij kot jas.

Oprosti, ampak otroka imaš s totalnim idiotom, to je vse, kar mam za povedat.user posted image

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 80
7.5.2008 14:54:00   
kalbo
Rekel je naj mu oprostim, ker je bil pot pritiskom, ker so se menili z sodelavci da bi šli skup na morje v neke apartmaje prek službe, ampak da je njega sram ker majo oni bolj popolne ženske on pa pač ne, ker se bodo smejali da mam jas tolk strij.

Ampak to je pa res idiot....brcni ga v rit!!!

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 81
7.5.2008 15:19:04   
kajajaka
žalil te bo toliko, kolikor mu boš pustila.

Sorry, ampak meni moj tega ne bi rekel že zato, ker ve, da lahko potem samo spakira... Spoštovanje je zame enako pomembno kot ljubezen in zaupanje.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 82
7.5.2008 16:35:12   
Mandek
Ko že hočem nekaj napisat, se ne morem spomnit kaj...Moj dragi se niti nima časa ukvarjati s takimi bedarijami, kaj šele, da bi izjavljal kaj takšenga! Mislim, da se današnji moški (ne vsi) vse bolj ubadajo s problemi, s katerimi so včasih manipulirale branjevke in nesamozavestne ženske. Normalno je, da moški, fant, partner ali mož opazi druge in jih komentira, ni pa normalno, da si vceplja v betico primerjave in se zaradi tega sekira.

To ni dec! Dec mora biti zaščitniški, ljubeč in ponosen na svojo partnerko, ne glede na to, kakšna je! In mu je lahko še sto miljard drugih bitij bolj všeč in estetsko bolje zgledajo, ampak nima pravice se obnašati kot totalni kreten. Če bi meni moj to rekel, bi me skrajno skrbelo. Ne zaradi mene, ampak zaradi njega. Vprašala bi se, kaj se je zgodilo z moškim, ob katerem je meni zastajal dih in sem vsako misel nanj negovala z največjo pazljivostjo. Ker v osnovi je vse, kar smo želele, moški. Ne baba. Pika.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.5.2008 20:10:13   
piščanc
neumno od tebe, da se s tem obremenjuješ, od njega pa skrajno ponižujoče.

nihče ni popoln

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 84
7.5.2008 22:05:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mihi55
ampak strije so vseeno prišle in njega to fuuuul moti (se mu gravžajo)user posted image

Kakšen idiot! Da si niti drznila ne bi več jokati zaradi takega zaplankanca. No, mogoče bi bil pa čas, da se sam pogleda v špegu, dvomim namreč, da je on vsako leto lepši, z bolj napeto kožo (ok, mogoče od špeha user posted image ) in ima najbolj idealega tiča user posted image

Draga moja, misli nase in se imej rada user posted image

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 85
7.5.2008 22:09:11   
sneguljčica
Že dolgo je kar sem slišala eno lepo misel, zato je ne znam točno, lahko pa napišem bistvo:
Vitezi so bili ponosni na svoje brazgotine, te so jim bile spomin na največje boje. Kako je lahko potem mamica razočarana nad bazgotinami, ki so spomin na rojstvo njenega največjega zaklada?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 86
7.5.2008 22:11:10   
špelin@
No prej se mi je opravičil, ampak z njegovim opravičilom me je prizadel še bolj.

Rekel je naj mu oprostim, ker je bil pot pritiskom, ker so se menili z sodelavci da bi šli skup na morje v neke apartmaje prek službe, ampak da je njega sram ker majo oni bolj popolne ženske on pa pač ne, ker se bodo smejali da mam jas tolk strij.

Nemorem verjet da je to moj moš in do zdaj sva bila kot eno (no očitno je bilo to sam v moji glavi), zdaj pa me v dveh dneh prizadel bolj kot prej v 10 letih skupuser posted image user posted image user posted image . Enostavno sem dol vrgla telefon in sam jokala, sploh mu nisem mogla nič odgovorit.

Jas nevem kaj mu je? Pa to mi še ni rekel nikoliuser posted image

ok, nimam več besed... user posted image

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 87
8.5.2008 8:37:02   
tanikaa

No prej se mi je opravičil, ampak z njegovim opravičilom me je prizadel še bolj.

Nemorem verjet da je to moj moš in do zdaj sva bila kot eno (no očitno je bilo to sam v moji glavi), zdaj pa me v dveh dneh prizadel bolj kot prej v 10 letih skupuser posted image user posted image user posted image . Enostavno sem dol vrgla telefon in sam jokala, sploh mu nisem mogla nič odgovorit.

Jas nevem kaj mu je? Pa to mi še ni rekel nikoliuser posted image

Ta človek ni vreden, da si mu rodila otroka. In prav tako niti ene solze.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 88
8.5.2008 8:48:15   
Marogica
Če ne bi napisala, koliko je star tvoj mož, bi mislila, da govorimo o kakšnem nedozorelem najstniku. Zame je to skrajno ponižujoče, še bolj ponižujoče je pa opravičilo, kjer je totalno mimo vsekal. AMpak očitno je tepec, da se tega sploh ne zaveda, kar je rekel.

Aja...jas= jaz, moš= mož

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
8.5.2008 14:16:53   
*tajda*
Dva ki se imata rada naj bi se tudi spoštovala,brez tega ne gre. Očitno se te tvoj partner sramuje,sklepam da bi rad imel žensko ki bi jo kazal kot trofejo....ampak to ni več ljubezen,daleč od tega.
Kaj naj rečem pogovorita......upam da bosta skupaj prišla do rešitve.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
8.5.2008 20:43:35   
MALINČICA
kreten!user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 91
8.5.2008 21:30:23   
majra
Jao, ne morem verjet. Sem mislila, da se šališ, potem pa še opravičilo preberem. Oprosti, ampak meni je to tako bizarno da mi je že smešno. Sem prebrala še mojemu možu, pa se mu je takoj stožilo po mojem strijastem trebuhu in mi je rekel, naj mu pokažem Mamo strijo. Jap, največjo je poimenoval in se skup reživa mojim strijam in višku kg, ki sem jih dobila, ker sem nosila in rodila najino največjo srečo, najino hčerkico.
Ženska ne sikiraj se zaradi strij in kako bi jih odstranila, ampak kako bi se čimprej znebila tega neandertalca in poiskala sebi človeka, ki te bo spoštoval in bil zgled tvojemu otroku. Ker tvoj to definitivno ni.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 92
8.5.2008 21:56:15   
Naja30
Ta moški je totalno nezrel. Moj meni tega v sanjah ne bi rekel.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 93
8.5.2008 22:10:06   
Anonimen
No, sta se pogovorila?

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
9.5.2008 15:42:18   
ANA_P
ne mi zamerit ampak mali problem je tudi v tebi, ker mu to pustiš in se še zdaj bolj obremenjuješ s tem. Sem prepričana, da ti je že kdaj prej tudi kaj rekel za postavo ali lase ali kaj podobnega. Letos mu daj kazen, spakiraj sebe in otroka v avto pa na morje, on pa lahko gre sam s sodelavci njihovimi popolnimi ženskami.
BTW kako pa ve, da nimajo od nejgovih sodelavcev punce strije po notranji strani nog in po prsihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
10.5.2008 0:29:28   
Misek
Če se da mi prosim svetujte kje in kako, ker bi res to rada naredla in se potem iz njega norčevala kot se zaj on iz meneuser posted image  

Punca draga, iz njega se lahko norcujes ze zdaj. Edino ne vem, kaksen je ta vas zakon, ce si postavite cilj, da se iz partnerja norcujete. Ti pa na sebe zacni gledat kot na osebo, a ne kot na telo, v smislu, da tudi ce je tvoj moz popoln je s evedno enak osel, kot ce bi bil nikakav na pogled in mu perfektno telo popolnoma nic ne pomaga. Impresije je konec, ko odpre goflo.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 96
10.5.2008 8:37:10   
BlackyMouse
O moj bog... Saj ne morem verjeti user posted image user posted image user posted image

Torej moram fantu še to povedati, da imam strije, da me ne bo postrani gledal, ko gremo na morje user posted image user posted image Da se vsaj pripravi na to.....

Pa še to.. Začni se ceniti.. Jaz imam strije na trebuhu, mater, kak se mi vidi, ampak a veš, se ne sekiram... Ker sem dobila nekaj najlepšega, in če bi me to poredilo da bi bila kot nasedel kit, če bi me nevem kako pogršalo, se ne bi sekirala.. Imam to, kar najbolj ljubim - sina! Ti pa tegale drekca skenslaj, pa saj te ni vreden user posted image Človek, ki te ljubi, te sprejme takšno kot si, s strijami, s celulitom, ..... On te zgleda ne ljubi..

Drži se user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 97
10.5.2008 10:05:15   
leonida
Živjo!

Vse se vrača draga moja. Pri meni je bilo tako,ko sva začela skupaj hodit sem imela 68 kg. Z leti sem se zredila in pridelala 83 kg. Čez zimo me je pustil na miru,ko pa je bila spomlad,poletje me pa je stalno špikal in žalil,poglej se kakšna si...kako si debela. In me prijemal za rit in stegna kako se tresejo. Bila sem zelo žalostna v kopalke se obleč mi je bilo groza. Zdaj pa sem shujšala,pa ne zaradi njega. Ampak  zaradi sebe da dokažem da zmorem sama sebi. Zdaj jih imam 66 kg. Rada bi dala dol še 5 kg. Vem da bi bo uspelo. In kaj hočem zdaj povedati s tem....??? Moj je pridobil prav lep trebušček,kar viden...In zdaj ga pa jaz prijemam za njega in tresem......vse se plača vse se vrača

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 98
10.5.2008 10:15:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

Živjo!

Vse se vrača draga moja. Pri meni je bilo tako,ko sva začela skupaj hodit sem imela 68 kg. Z leti sem se zredila in pridelala 83 kg. Čez zimo me je pustil na miru,ko pa je bila spomlad,poletje me pa je stalno špikal in žalil,poglej se kakšna si...kako si debela. In me prijemal za rit in stegna kako se tresejo. Bila sem zelo žalostna v kopalke se obleč mi je bilo groza. Zdaj pa sem shujšala,pa ne zaradi njega. Ampak  zaradi sebe da dokažem da zmorem sama sebi. Zdaj jih imam 66 kg. Rada bi dala dol še 5 kg. Vem da bi bo uspelo. In kaj hočem zdaj povedati s tem....??? Moj je pridobil prav lep trebušček,kar viden...In zdaj ga pa jaz prijemam za njega in tresem......vse se plača vse se vrača

In kaj bo Leonida, ko boš zanosila? Če se ne motim načrtuješ dojenčka user posted image
Kaj bo potem, ko se boš zredila, dobila strije in se bodo dojke povesile? Bo spet počel isto s teboj?
Kaj boš pa potem storila? Kako ima lahko nekdo otroka z nekom, ki ga ponižuje in ne ceni?
Pa nisem nesramna, samo zanima me.

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
10.5.2008 10:24:00   
ANA_P
Redko kdaj kaj delim z mojim kar preberem na forumu. Ampak včeraj mu razlagam o tej temi.
In me vpraša: Zakaj pa ga strije motijo? Kaj pa je to takega? In draga mihi, moj ti sporoča, naj ti tvoj plača odstranejvanje strij, če ga tako hudo motijo, če pa nima denarja, pa naj zapre go...
Drugo vprašanje pa je bilo? Kako mu lahko kaj takega sploh pustiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?