pety78 -> RE: TIČINA MASA (3.3.2010 14:24:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka kako pa naj okroglo torto tako fajn potem oblečem? a bo prišlo vredu? sej če poskusim mi to ravno ne more uničit torte a ne? če je tako kot plastelin potem ne bi smelo!? hm... zdaj pa res ne vem ali se naj tega lotim ali naj spet s čokolado oblijem torto in mi bo spet pokala ko jo bom rezala (ker kupim kar narejeno glazuro in se jo iz vrečke ven stisne tako da ne morem dodat še malo olja zraven)... Preden oblečeš torto v tičino maso jo moraš obvezno prej premazati s čim ne vlažnim, ker vlaga in tičino ne gresta skupaj. Lahko jo namažeš z masleno kremo (maslo + sladkor), česar jaz ne prakticiram, ali pa obliješ s čokolado. Namesto da kupiš narejeno glazuro, s katero očitno nisi zadovoljna, jo raje sama naredi. Stopiš jedilno čokolado v mikrovalovni in dodaš olje, premešaš in obliješ. Na to gor pa potem lahko daš tudi tičino maso. Nekaj mojih tortic iz tičine, pod vsako pa je čokolada. http://www.mojalbum.com/pety78/za-sladokusce
|
|
|
|