pety78 -> RE: TIČINA MASA (4.3.2010 11:23:31)
|
bom poskusila še enkrat čokoladni preliv... ali lahko dam drugič ko bom delala tičino kar nutelo spodaj namesto te maslene kreme? Bi tudi šlo, ampak jo je ful težko res fajn namazat, ker je ponavadi biskvit namočen in vlažen. Razen, če jo boš dala res na debelo, ampak lahk za to ponucas cel kozarc. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa saj ni težko narediti čokoladni obliv. Nalomi čokolado na koščke in jo daj za 10-20 sekund v mikrovalovno, nato premešaj, spet za 10-20 skekund v mikrovalovno, nato spet premešaj, ...dokler ni skoraj vsa stopljena, nato pa prilivaj olje in mešaj. Olja je dovolj takrat, ko je masa fajn tekoča in ko daš vanjo žlico, ter jo vzameš ven, čokolada lepo dol steče, ampak vseeno je žlica čisto prekrita s čokolado. Upam, da razumeš, kaj ti hočem povedat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|