|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gospodinjski nasvet - prosim
14.2.2005 10:47:59   
kaja11
Ko spucam pečico... kaj moram narediti, da sem ziher, da sem čistilo dobro ven spravil??? Neki se mi svita, da jo je treba prižgati??? nimam pojma:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.2.2005 11:27:09   
*HONEY*
Če smo že pri pečicah...katera čistila uporabljate za čiščenje pečic...jaz še z nobenim nisem bila ravno zadovoljna:(

LP

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2005 11:35:23   
Urška*
Mi uporabljamo RER, pa gre ful lepo dol.:bravo: Našpricaš, pustiš delovati, pa gre tista maščoba lepo dol.
Probaj, jaz sem zadovoljna.

lp:)

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2005 11:43:27   
kimi
Tole za prižgat jaz prvič slišim jaz jo spucam in pustim

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2005 12:27:27   
KIRA
urška - kaj pa če po "štangah" - žarilnih palicah pošpricaš? a nič ne škodi???
jaz mojega šporgeta nisem še niti 1 x čistila, pa bi blo treba.. najbrž glih zao, ker ne vem s čim in kako...LP

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2005 12:30:11   
kaja11
Jaz sem uporabila Cilit... valjda sem nasedla reklami... saj veste un prah ki ga daš na trdovratno umazanijo bla, bla, bla.... prav nobenega čudeža ni naredil... Urška, bom probala RER... hvala za nasvet.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2005 12:58:18   
Urška*
Kira, jaz mislim da ne škodi, samo ne pol s tisto žico čistit, ampak z viledo gobico, da ne poškuduješ, se taki risi pol poznajo. Upam da veš kaj mislim.

Pa veselo na delo.:)-

Sporočte če bo delovalo, nam je.

LP:)

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2005 13:31:38   
jana30
Punce pa še en nasvet z moje strani-ko boste očistile pečico, si za nadaljno uporabito nabavite vrečkice za peko od alufixa. Daš meso not, pa pečeš, čisto brez maščobe, pa še šprica ne. Pečica ni nikoli več umazana.
Pa uspešno čiščenje.

LP

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2005 13:46:10   
kaja11
The best... Jana30, prvič slišim za te vrečke.. a lahko vse notr pečeš.. tudi krvavice, pečenice,..

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2005 14:16:03   
TARA in MAJ
janja30 kje se pa kupjo te vrečke?
lp:rozica:

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2005 15:33:50   
jana30
Jaz tud dolgo nisem vedela, potem sem si kupila nov štedilnik-pred leti in si vsa vesela dam pečt kuro. UUU je bla dobra, čez čas pecivo, pa mi je najprej po kuri pridišalo, pol šele po pecivu in sem po peki pečico čistla ko nora in rekla, ne neb om več pekla mesa.Pol mi pa sodelavaka v službi pove za te vrečke. So res super. Zdaj imam že spet novo pečico in po resnici povem, da je še nisem čistila, pa bo zdaj dve leti, razen stekla no, ker enostavno ni potrebe.
Vrečke imajo tako v Sparu kot Merkatorju tam kjer so vrečke, peki papir, alu folija-Vrečke za peko od Alufixa pa ena kura v vrečki je gor na sliki. Peče se lahko vse pečenice, krvavice, celo direkt zmrznit se lahko da v teh vrečkah, le predenj boste dale meso v pečico z iglico vrečkico malo napikajte, se potem boljše zapeče, drugače se bolj duši in pa pazite pri odpiranju,jaz navadno kar gor odrežem s škarjami, je pa vroče ko hudič. No, saj so na škatli zadaj navodila.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2005 15:38:31   
TARA in MAJ
hvala jana to bom pa šla kupt bo manj pucanja;)
lp:sloncek:

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.2.2005 15:52:18   
KIRA
mene pa tale RER ali RAR ali kaj je zanima. a je to tekoče in moraš pol drgnit, al je tak sprej, ko ga včasih vidiš v reklamah???
da bom vedla kaj iščem - pa kako dolgo ga je treba pustit učinkovat, pa če smrdi in je treba zračit prostor?? ker vem da ena čistila tako smrdijo da te kap.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2005 16:21:45   
kaja11
Hvala Jana, že letim v trgovino... pečico imam staro 1 leto.....izgleda pa 10 :(

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
14.2.2005 16:31:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.2.2005 17:35:57   
Urška*
Kira,
to je taki sprej,pošpricaš in nastane pena-ne znam drugače povedat.
Kako dolgo je treba pustit učinkovat, ne vem na pamet, piše v navodilih. Ga pa nimam trenutno doma, tako da ne morem it pogledat. Že zelo dolgo nisem čistla pečice, da se ne spomnim kako in kaj.
Malo že smrdi, ne pa tak da te kap. Vsaj meni.

Mislim da je pečica gor narisana, da boš lažje iskala.

Dobra ideja so tote vrečke. Bomo probali.:bravo:

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.2.2005 17:37:14   
KIRA
super. glih to me je zanimalo. bom ga probala naslednjič najt, ko bom v trgovini. mam zdaj en problem manj. hvala urška!!!!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.2.2005 17:42:43   
Urška*
Ni kaj, če ti bo le pomagal.:)

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?