gospodinjski nasvet - prosim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kaja11 -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 10:47:59)

Ko spucam pečico... kaj moram narediti, da sem ziher, da sem čistilo dobro ven spravil??? Neki se mi svita, da jo je treba prižgati??? nimam pojma:zmeden:

*HONEY* -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 11:27:09)

Če smo že pri pečicah...katera čistila uporabljate za čiščenje pečic...jaz še z nobenim nisem bila ravno zadovoljna:(

LP

Urška* -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 11:35:23)

Mi uporabljamo RER, pa gre ful lepo dol.:bravo: Našpricaš, pustiš delovati, pa gre tista maščoba lepo dol.
Probaj, jaz sem zadovoljna.

lp:)

kimi -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 11:43:27)

Tole za prižgat jaz prvič slišim jaz jo spucam in pustim

KIRA -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 12:27:27)

urška - kaj pa če po "štangah" - žarilnih palicah pošpricaš? a nič ne škodi???
jaz mojega šporgeta nisem še niti 1 x čistila, pa bi blo treba.. najbrž glih zao, ker ne vem s čim in kako...LP

kaja11 -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 12:30:11)

Jaz sem uporabila Cilit... valjda sem nasedla reklami... saj veste un prah ki ga daš na trdovratno umazanijo bla, bla, bla.... prav nobenega čudeža ni naredil... Urška, bom probala RER... hvala za nasvet.

Urška* -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 12:58:18)

Kira, jaz mislim da ne škodi, samo ne pol s tisto žico čistit, ampak z viledo gobico, da ne poškuduješ, se taki risi pol poznajo. Upam da veš kaj mislim.

Pa veselo na delo.:)-

Sporočte če bo delovalo, nam je.

LP:)

jana30 -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 13:31:38)

Punce pa še en nasvet z moje strani-ko boste očistile pečico, si za nadaljno uporabito nabavite vrečkice za peko od alufixa. Daš meso not, pa pečeš, čisto brez maščobe, pa še šprica ne. Pečica ni nikoli več umazana.
Pa uspešno čiščenje.

LP

kaja11 -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 13:46:10)

The best... Jana30, prvič slišim za te vrečke.. a lahko vse notr pečeš.. tudi krvavice, pečenice,..

TARA in MAJ -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 14:16:03)

janja30 kje se pa kupjo te vrečke?
lp:rozica:

jana30 -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 15:33:50)

Jaz tud dolgo nisem vedela, potem sem si kupila nov štedilnik-pred leti in si vsa vesela dam pečt kuro. UUU je bla dobra, čez čas pecivo, pa mi je najprej po kuri pridišalo, pol šele po pecivu in sem po peki pečico čistla ko nora in rekla, ne neb om več pekla mesa.Pol mi pa sodelavaka v službi pove za te vrečke. So res super. Zdaj imam že spet novo pečico in po resnici povem, da je še nisem čistila, pa bo zdaj dve leti, razen stekla no, ker enostavno ni potrebe.
Vrečke imajo tako v Sparu kot Merkatorju tam kjer so vrečke, peki papir, alu folija-Vrečke za peko od Alufixa pa ena kura v vrečki je gor na sliki. Peče se lahko vse pečenice, krvavice, celo direkt zmrznit se lahko da v teh vrečkah, le predenj boste dale meso v pečico z iglico vrečkico malo napikajte, se potem boljše zapeče, drugače se bolj duši in pa pazite pri odpiranju,jaz navadno kar gor odrežem s škarjami, je pa vroče ko hudič. No, saj so na škatli zadaj navodila.

TARA in MAJ -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 15:38:31)

hvala jana to bom pa šla kupt bo manj pucanja;)
lp:sloncek:

KIRA -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 15:52:18)

mene pa tale RER ali RAR ali kaj je zanima. a je to tekoče in moraš pol drgnit, al je tak sprej, ko ga včasih vidiš v reklamah???
da bom vedla kaj iščem - pa kako dolgo ga je treba pustit učinkovat, pa če smrdi in je treba zračit prostor?? ker vem da ena čistila tako smrdijo da te kap.

kaja11 -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 16:21:45)

Hvala Jana, že letim v trgovino... pečico imam staro 1 leto.....izgleda pa 10 :(

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.2.2005 16:31:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Urška* -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 17:35:57)

Kira,
to je taki sprej,pošpricaš in nastane pena-ne znam drugače povedat.
Kako dolgo je treba pustit učinkovat, ne vem na pamet, piše v navodilih. Ga pa nimam trenutno doma, tako da ne morem it pogledat. Že zelo dolgo nisem čistla pečice, da se ne spomnim kako in kaj.
Malo že smrdi, ne pa tak da te kap. Vsaj meni.

Mislim da je pečica gor narisana, da boš lažje iskala.

Dobra ideja so tote vrečke. Bomo probali.:bravo:

KIRA -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 17:37:14)

super. glih to me je zanimalo. bom ga probala naslednjič najt, ko bom v trgovini. mam zdaj en problem manj. hvala urška!!!!

Urška* -> gospodinjski nasvet - prosim (14.2.2005 17:42:43)

Ni kaj, če ti bo le pomagal.:)

Stran: [1]