Gina
|
Ja, sem slišala, samo ne verjamem. Čutim drugače in v tisto kar čutim, globoko verjamem. Verjamem v univerzum, verjamem v marsikatere sile, čutim jih zelo dobro, vendar ne verjamem, da je vse ljubezen - sta dva pola iste reči - ljubezen in nasprotje ljubezni. Verjamem, da ima vsak delček v vesolju svoj antidelček, verjamem v jin in jang, verjamem v vzrok in posledico, verjamem v sestavljanko, ki se ji reče univerzum. Lahko da nisem ločena od vesolja, vendar sem ravno toliko neodvisen del, kot sem vezana nanj, oboje je enako resnično. In ne, ni vse ljubezen. Ljubezen je nasprotni del od ne-ljubezni, če bolj preprosto rečem, in tudi to je vesolje, tudi to smo mi. Zemlja, da bi bila zgolj ljubezen, se mi zdi pa smešno trdit. Ker to ni res. No, jaz čutim drugače. Zemlja je tudi ljubezen, to je pa tudi vse. A si ti spremenila nick, a ne soulatka, a se spet isto pogovarjava , kot sva se že mesece nazaj (da ne bom kot star papagaj, ker pri tebi že vem,d a lažje živiš s to idejo, te ne bom več skušala prepričevat v nasprotno, če tebi to pomaga, če si pač tista, ki jo mislim) ?
|