Poka
|
Upam, da te kaj potolaži, ampak jaz sem na istem. S to razliko, da jaz še nisem noseča. Tud jaz imam motorista, pa sem si rekla, ko sva se spoznala, da motorista pa že nočem nikol imet. Sem pa sicer sama od 14. leta vozila razne motorje in sem mojim staršem naredila precej sivih las, za drugega celo v začetku niso vedeli, ker sem ga skrivala pri znancu v garaži. Moj oče je pa paraplegik od prometne (z avtom)in lahk si predstavljaš kako je mojo mamo skrbelo. In moj nekdanji se je ful bal zame in se ni nikol z mano peljal in sva zarai tega celo šla narazen.Bom kr po pravic povedala, da me je on pustil zaradi tega. Zdaj se pa meni vse to vrača nazaj. Moj je imel motor, ko sva se spoznala, potem ga je prodal, pa spet kupil novega, pa ga spet prodal... Na skrivaj mi je sicer bilo všeč, ko pa pomislim, kaj se lahko zgodi - sem mu tud poskusila preprečit, pa ne gre. Zdaj sreča gradiva hišo, pa ni denarja Potem si ga bi pa naj spet kupil, sam če bova imela otroke, se kr odselim... Moj na srečo ne pije alkohola - ga je sam 1x v življenju poslusil, ampak je pa divjak (v bitvu sva dva ista skupaj - s to razliko, da sem začela malo bolj trezno razmišljat, kot nekoč). Z mojim sva celo točno danes imela pogovor - otroci ali motor in sem že pakirala stvari, ker sem bolj temperamentnega značaja (je kr letel iz omar), stara sem 27 in nočem bit razočarana, ker mislim da še vedno lahk koga najdem v tem času ko se on odloča pa zavlačuje,pa je sreča pritekel za mano, da greva raj delat... Ne vem kako bo v sicer čez 20 let, bo raj kako mlajšo dobil Na konc mi je rekel, ko sem pospravljala, v hecu, da sem si pa vsaj 1x omaro pospravila. No mi je vsaj uspel spet svojo uveljavit. Bomo vidl do kdaj. Poznam pa par, oziroma sta bila kolega z mojim, preden sem ga spoznala, ko sta že imela družino, enega eno leto starega pa enega en mesec al na poti... In je bil tud zaprisežen motorist, sam je pa vseeno rekel, da bo prodal, pa ravno sta si uredila stanovanje. Na žalost se je prej ubil. Ona je pa ostala sama, brez službe, s krediti...
|