Trobentica9 -> Motor ali jaz (2.5.2008 19:41:59)
|
Imam fanta s katerim živiva skupaj dve leti.Njegov hobi je pa motor.Priznam od začetka mi je blo kar fino,ko je se je še vozil k meni vozil mene. Problem pa je nastal takrat odkar živiva skupaj kajti vsak dan,ko gre na vožnjo sem v takem strahu,da ne morem dihat dokler se ne vrne.Kaj šele,če slišim policijo ali rešilca.Saj vem,da vozi počasi po pravilih pa vendar me je zelo strah.Najraje bi,da več nebi imel motorja.Čez zimo vse štima je vse v redu,ko pa se začne sezona pa adijo. Saj grem z njim večkrat na vožnjo ampak takrat me ni strah,ko pa gre sam sem čisto na koncu z živci takrat ne morem poslušat ne radio ne tv-ja skratka nič dokler se ne vrne.Saj vem tudi z avtom se dogajajo nesreče ampak motoristi so še tolk bolj v nevarnosti. Sam ve kako je z mano, priznam,da mu včasih preveč težim naj bo doma pri meni naj pusti motor pa takle potem pa mi pravi taka si kot moja mama.In naj mu zaupam,da ve kaj dela,da ve kako vozi pa takle ma. Se pa bojim mu reč ali jaz ali motor,ker ga nočem izgubit na noben način pa tudi tako ne morem več. Kaj naj storim?Ne morem se tisti čas zamotit z ničemer niti govorit z nikomer dokler se ne vrne.Imam ga zelo rada ampak nevem kako naprej,ker po eni strani si želim,da bi pustil tale hobi po drugi pa je imel motor že preden sem ga spoznala in v tem vidi veselje se sprosti.Pa še preden sva začela skup živet mi je povedal,da bo imel motor dokler bo lahko.Takrat nisem imela še nič proti temu ampak zdaj.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|